Τετάρτη 27 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Οκτώ κρούσματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας

  01/12/2020 13:45
Οκτώ κρούσματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Οκτώ κρούσματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας

  01/12/2020 13:45
Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών, μετά την επιστροφή του στις φυλακές, από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου κρατείτο.
 
Όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, κατά την άφιξη των κρατούμενων στις φυλακές, υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο είχε θετική ένδειξη. Αμέσως, ενημερώθηκε το Νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου νοσηλευόταν και υποβλήθηκαν σε τεστ τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και οι κρατούμενοι.
 
Όπως ανέφερε στον REPORTER, ο Πρόεδρος Κλάδου Νοσηλευτών της ΠΑΣΥΔΥ Ανδρέας Ανδρέου, από rapid test στα οποία διενεργήθηκαν, βρέθηκαν θετικοί, άλλοι τρεις νοσηλευτές και πέντε ασθενείς του νοσοκομείου, οι οποίοι ακολούθως πέρασαν από PCR τεστ, για επιβεβαίωση του αποτελέσματος.
 
Μάλιστα, ένας από τους ασθενείς, μεταφέρθηκε στο Εden Resort προληπτικά, αφού έχει προβλήματα υγείας, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας που είναι χώρος απομονωμένος και διαθέτει την κατάλληλη υποδομή.
 
Ο κ. Ανδρέου, ευχαρίστησε την επιτροπή λοιμώξεων του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, γιατί «έκαναν τεστ μέχρι το πρωί. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, στους συναδέλφους και τους ασθενείς».
 
Στο μεταξύ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Χαράλαμπος Χαριλάου, ανέφερε ότι τις επόμενες μια δύο μέρες ολοκληρώνεται η εγκατάσταση των κλιματιστικών στον νέο ανακαινισμένο θάλαμο της ΘΕΜΕΑ στον χώρο του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, όπου εκεί θα μεταφερθούν ασθενείς από άλλο θάλαμο, ο οποίος θα τύχει άμεσων τροποποιήσεων για να μεταφερθούν οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με COVID-19.
 
«Πρόκειται για ένα χώρο μεγαλύτερο για να φιλοξενήσει περισσότερα περιστατικά», συμπλήρωσε.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας