Χαμός στη Σάμο με Σαμπάνη και Σαρρή-Τσακώθηκαν και σταμάτησε τη συναυλία του

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε γνωστό μέσω του Instagram της Soula Glamorous. Συγκεκριμένα, καθημερινά δέχεται στα μηνύματα της αρκετά αποκλειστικά από followers της και πολλά από αυτά δεν διστάζει να τα δημοσιεύσει. Έτσι έκανε λοιπόν και χθες 15/8, όταν έφερε στο φως ένα μήνυμα σχετικά με τον Γιώργο Σαμπάνη και τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συγκεκριμένα, το μήνυμα αφορούσε έναν καβγά τους που έλαβε χώρα στη Σάμο, την ώρα που ο τραγουδιστής έδινε συναυλία, με αποτέλεσμα - σύμφωνα πάντα με τον αποστολέα - να σταματήσει στη μέση και να ακυρώνει την εμφάνιση του.

Ο τσακωμός Σαμπάνη - Σαρρή στη Σάμο

«Σε συναυλία στη Σάμο ο Σαμπάνης βγήκε είπε 4 τραγούδια και σταμάτησε τη συναυλία γιατί ακούγεται ότι τσακώθηκε με τη κοπέλα του, ενώ ήταν στη σκηνή. 40 λεπτά και ακόμα περιμένουμε. 150 ευρώ το φθηνότερο μπουκάλι. Ακυρώθηκε για "λόγους υγείας», έγραψε το μήνυμα και το περιστατικό αυτό έρχεται μετά τον καβγά τους σε δημόσια έξοδο.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως πρόκειται φήμες και όχι για σίγουρο περιστατικό! Το ζευγάρι σε κάθε του δημόσια εμφάνιση φαίνεται πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο. 

Η τρυφερή αφιέρωση που της είχε κάνει

Ένα videoclip από ότι φαίνεται ήταν αρκετό και στάθηκε η μεγάλη αφορμή να φουντώσει ένας νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Φυσικά μιλάμε για τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη και το μοντέλο Ιωάννα Σαρρή, οι οποίοι πλέον όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά δεν διστάζουν να είναι μαζί όλη την ώρα...κυριολεκτικά (δείτε εδώ το μοντέλο στο νυχτερινό μαγαζί Έναστρον όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής)!

Αν και οι φήμες είχαν αρχίσει να φουντώνουν από την συνεργασία τους, τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί μιας και η Ιωάννα είχε μία μακροχρόνια σχέση (δείτε εδώ τον πρώην κούκλο σύντροφό της) ωστόσο ο έρωτας τους μάλλον ήταν θυελλώδης και τα διέλυσε όλα για να ναι μαζί!

Εμείς βέβαια γνωρίζαμε από πολύ έγκυρες πηγές πως ο τραγουδιστής "έλιωνε" για εκείνη όμως δεν το είχαμε αποκαλύψει μέχρι που το έκαναν μόνοι τους...

Στο μαγαζί λοιπόν που εμφανίζεται βλέπουμε το γνωστό μοντέλο τον τελευταίο καιρό, πιο συχνά μάλιστα μετά τα γενέθλια του τραγουδιστή, η οποία είτε τον εξώστη είτε στο πρώτο τραπέζι, δίνει το παρόν και εμψυχώνει τον αγαπημένο της χωρίς να τους νοιάζουν πια τα αδιάκριτα βλέμματα ή οι φωτογραφικοί φακοί των δημοσιογράφων!

Πηγή: youeweekly

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Ξεσπά ο Λιάγκας για τα υβριστικά μηνύματα μετά τη συνέντευξη στον Κασσελάκη: «Δεν το γύρισα στα 53 μου»
Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»