Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Tom Holland επιλέγει τον εαυτό του και ξεκινά αποχή από Instagram και Twitter

  15/08/2022 08:27
Ο Tom Holland επιλέγει τον εαυτό του και ξεκινά αποχή από Instagram και Twitter

Ο Tom Holland επιλέγει τον εαυτό του και ξεκινά αποχή από Instagram και Twitter

  15/08/2022 08:27

Ο Τομ Χολαντ ανακοίνωσε την απόφαση του να απέχει από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Όσοι ακολουθούν τον κινηματογραφικό «Πίτερ Πάρκερ» στα Social Media ίσως θα έχουν παρατηρήσει ότι εδώ και καιρό είχε σταματήσει να κάνει αναρτήσεις. Ο νεαρός πρωταγωνιστής επέστρεψε για λίγο προκειμένου να ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει αποχή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 26χρονος έκανε γνωστό ότι έχει διαγράψει τις εφαρμογές του Twitter και του Instagram από το κινητό του και δεν σκοπεύει να κάνει δημοσιεύσεις στο άμεσο μέλλον. Μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο που εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

«Είναι επιζήμιο για την ψυχική μου κατάσταση»

«Βρίσκω το Instagram και το Twitter να είναι μια "τρέλα". Παρασύρομαι όταν διαβάζω πράγματα για μένα στο διαδίκτυο και τελικά είναι πολύ επιζήμιο για την ψυχική μου κατάσταση. Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω και να διαγράψω την εφαρμογή», αναφέρει στο βίντεο ο πρωταγωνιστής των πρόσφατων ταινιών Spider-Man.

Παράλληλα, ο Τομ Χόλαντ μίλησε για την φιλανθρωπική οργάνωση για την ψυχική υγεία των εφήβων, στην οποία είναι χρηματοδότης. Στο τέλος του βίντεο ο ηθοποιός καταλήγει λέγοντας: «Θα εξαφανιστώ και πάλι από το Instagram. Σε όλους εκεί έξω ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Σας αγαπώ όλους και θα σας μιλήσω σύντομα».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας