Συγκλονιστικές εξομολογήσεις! Επώνυμοι που έχουν βιώσει θαύμα στη ζωή τους

 

Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα θαύματα που έχουν βιώσει στην ζωή τους. Κάποιοι γλίτωσαν από τροχαία, άλλοι από σοβαρές ασθένειες με τις εξομολογήσεις τους να είναι συγκλονιστικές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα (15-08) η οποία προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια πιστούς στα μοναστήρια και στις εκκλησίες που είναι αφιερωμένες στην Παναγία, συγκεντρώσαμε τις αποκαλύψεις των επωνύμων για το θαύμα που έχουν βιώσει στη ζωή τους!

Νίκος Κουρκούλης

«Ήταν ένα καρκίνωμα στην κεφαλή του παγκρέατος. Δύσκολη περίπτωση. Πήγα στο Άγιο Όρος με παρότρυνση δυο φίλων, Μεγάλη Εβδομάδα. Μέσα στο καράβι συναντήθηκα τυχαία με το γιατρό που θα με χειρουργούσε στην Αμερική. Κάποιοι θα μπορούσαν να το πουν σύμπτωση, εγώ όμως δεν πιστεύω σε τέτοιου είδους συμπτώσεις. Έμεινα στη σκηνή μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Όταν επέστρεψα στην Αθήνα για τον τρίτο κύκλο εξετάσεων, ήταν πεντακάθαρες. Μου είπαν ότι πρόκειται για μια περίπτωση αυτοίασης, αλλά εγώ ξέρω πραγματικά τι συνέβη».

Ειρήνη Μερκούρη

«Το είδα, το ένιωσα και είναι υποχρέωσή μου να το λέω. Μετά το χειρουργείο, όταν γύρισα στο δωμάτιό μου, με πήρε ο ύπνος. Ήρθε τότε ο Άγιος Δαβίδ και με ξύπνησε, με ταρακούνησε πραγματικά. Έπειτα από αυτό πιστεύω ότι με έσωσε η πίστη μου. Βέβαια, από μικρό παιδί βλέπω οράματα και έχω ξαναδεί στο παρελθόν όνειρο, με την Παναγία».

Άντζελα Δημητρίου

«Η κατάσταση της υγείας μου ήταν πολύ κρίσιμη. Φοβόμουν ότι θα χάσω το παιδί μου. Τελικά, παρουσιάστηκε η Παναγία μπροστά μου και το παιδί μου ζει. Επικαλέστηκα τη βοήθειά της. Ξαφνικά εμφανίστηκε μια σκιά μπροστά μου, με άγγιξε στην κοιλιά και μου είπε: “Μη φοβάσαι”, κι έφυγε. Την επόμενη μέρα πήγα στο γιατρό και δεν είχα πρόβλημα».

Μάγδα Τσαγγάνη

«Είδα την τελευταία στιγμή ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω μου. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Το επόμενο που θυμάμαι είναι τον πατέρα μου από πάνω μου στο νοσοκομείο που έκλαιγε. Έκλαιγε από τη χαρά του που έζησα, αφού οι γιατροί με θεωρούσαν κλινικά νεκρή. Ζω από θαύμα και το χρωστάω στην Παναγία. Είναι όμως μια ιστορία που δεν θέλω να φέρνω στη μνήμη μου». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων