Οι μονοήμερες διακοπές του Elon Musk στην Δήλο με σκάφος των 5 εκατομμυρίων ευρώ

Μονοήμερη εξόρμηση στο ιερό νησί του Απόλλωνα - Ο Musk γνώριζε την ιστορία της Δήλου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Elon Musk αποφάσισε να ξεχάσει για λίγο τη δικαστική διαμάχη με το Twitter και να απολαύσει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς στα ελληνικά νησιά, κάνοντας κρουαζιέρα στην Μύκονο και τη Δήλο.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX νοίκιασε αντί 7.000 ευρώ την θαλαμηγό Zeus και θεωρείται ένα από τα καλύτερα σκάφη του νησιού με αξία που αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, και πραγματοποίησε μονοήμερη εξόρμηση στο ιερό νησί του Απόλλωνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos Live TV, ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο κέρδισε τις εντυπώσεις και τα κολακευτικά σχόλια με την απλότητα, την ευγένεια αλλά και τις γνώσεις του.

Όπως θα δεις στο βίντεο του Πέτρου Νάζου, ήταν ντυμένος με μαύρο σορτς και λευκό T-shirt και δεν φορούσε ρολόι. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας δεν ασχολήθηκε καθόλου με το κινητό του τηλέφωνο ούτε το πήρε μαζί του όταν αποβιβάστηκε στον αρχαιολογικό χώρο. Πολύ θετικά σχολιάστηκε και το γεγονός ότι ο Musk γνώριζε την ιστορία της Δήλου.

Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν να λένε για το πόσο ευγενικός ήταν. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δοκίμασε εν πλω τα εκλεκτά πιάτα που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της Mykonos Boat Trips δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο φρέσκο ψάρι, τις γαρίδες και το καλαμάρι.

 

 

Oι φωτογραφίες των παπαράτσι ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Μία από αυτές δείχνει τον δισεκατομμυριούχο να φοράει μόνο το μαγιό του, πάνω σε ένα σκάφος. Οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν τόσο το σώμα του, όσο και τη λευκή του επιδερμίδα, ενώ δεν έλειψαν και τα memes με τη φωτογραφία του.

 

 

 

Σε ένα από αυτά, ένας χρήστης του Twitter έβαλε δίπλα στο στιγμιότυπο έναν λευκό σκύλο με λευκό δέρμα και ο Έλον Μασκ δεν άργησε να του απαντήσει με χιουμοριστικό τρόπο, λέγοντάς του: «Οι γάμπες μου είναι μεγαλύτερες, όμως».

 

 Σε άλλο στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε και δημοσίευσε μία κοπέλα, ο δισεκατομμυριούχος έσπευσε να σχολιάσει ξανά, γράφοντας: «Ίσως πρέπει να βγάζω πιο συχνά τη μπλούζα μου. Απελευθερώστε τη θηλή».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»