Η απάντηση Αλεξάνδρου στην ανάρτηση της Αλεξανδράκη για την εγκυμοσύνη της Τούνη

Θαύμα! Επιτέλους ο «εξαφανισμένος» Αλεξάνδρου εμφανίστηκε 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με μια κοινή της φωτογραφία με την Ιωάννα Τούνη και μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη περιέγραψε τη στιγμή που η Influencer έμαθε πως είναι έγκυος στις 16 Μαΐου. Παράλληλα το μοντέλο έστειλε τις θερμότερες ευχές του στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«16 Μαΐου! Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου! Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία! Δύο άνθρωποι που υπεραγαπάω θα γίνουν γονείς! Μπήκαμε στο γυμναστήριο, πήγαμε στη τουαλέτα, της έδειξα πως να κάνει το test (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει, μου το δίνει και ρωτάει «Ο σταυρός που βγάζει τι είναι;» Έχω μείνει παγωτό…κυριολεκτικά!!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω «Είσαι έγκυος!!! Είσαι έγκυος!!! Ναι είσαι έγκυοοοοος!!! Είσαι έγκυος!!! Είσαι σίγουρα έγκυος!!! Θα κανείς μωρό! Θα γίνεις μάνα! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας! Sok είσαι έγκυος!!!!!» Βγαίνουμε απ’ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα! Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου. Nα έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα! Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή! Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι! Όσο φόβο, άγχος, αγωνία κι αν έχετε, μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”. Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε! Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ!!!» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

 

 

 

Η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση απάντησε μάλιστα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έγραψε απευθυνόμενος στη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Α ρε ζωή μου είσαι πολλααα χρόνια φίλη μου».

«Να είμαστε καλά να έχουμε υγεία, καρδιές γεμάτες με αγάπη και μη φοβάσαι τίποτα  Τώρα ξεκινάει η ζωή! Αφέσου στην αγκαλιά της νεράιδας σου και απολαύστε το ταξίδι χωρίς να σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο» ήταν η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

 

Σήμερα ωστόσο, με μια κίνησή τους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στις φήμες αυτές δείχνοντας πως όλα ήταν μια κρίση που πέρασε.

Συγκεκριμένα, τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ακολουθήθηκαν και πάλι στο Instagram ενώ επέστρεψαν και τα tags στις κοινές τους φωτογραφίες.

 

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»