O Βασίλης Γκουρούσης απαντά για την φυλακή, την Τέτα και την εξωσυζυγική σχέση

«Τα λαμόγια έλεγαν στην Τέτα ψέματα! Αν θελήσει να μάθει να με βρει! Πούλησα 3 αυτοκίνητα για να πληρώσω τους δικηγόρους, το ένα το πήρε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Με λεηλάτησαν. Λεηλάτησαν τη ζωή μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Βασίλης Γκουρούσης βρέθηκε στο «Πρωινό» την Παρασκευή και είχε πολλά να πει, όπως και να ξεκαθαρίσει πώς είναι σήμερα η σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη.

Για την περίοδο που ήταν στην φυλακή, ο Βασίλης Γκουρούσης ανέφερε τα εξής:

«Έμεινα 14 μήνες στη φυλακή, αδίκως. Δεν ήξερα για ποιο λόγο βρέθηκα εκεί. Πιστεύω ότι δεν θα γίνει δικαστήριο.

Δεν υπάρχει κάτι γύρω μου. Μου τα έχουν διαλύσει όλα. Με τα ψέματα που λέγανε, με τις γυναίκες που μου χρέωσαν. Δεν ισχύει αυτό με την εξωσυζυγική σχέση. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η γυναίκα, έχω την κατάθεσή της εδώ. Ήταν η κόντρα και η ίντριγκα που ήθελε να κάνει η αστυνομία για την προσωπική μου ζωή. Σε μένα και τη γυναίκα μου. Έτσι ώστε αν έχω κάνει κάτι, να το πει η γυναίκα μου. Ήταν συνεργάτιδά μου αυτή η γυναίκα τρία χρόνια. Δεν υπάρχουν αυτά που λέτε, είναι όλα ψέματα» είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην Τέτα Καμπουρέλη, με την οποία όπως αποκάλυψε ζουν σε διαφορετικά σπίτια. «Το θέμα είναι πολύ λεπτό. Δεν μένουμε μαζί. Έχουμε μία χαρά επικοινωνία, καθημερινά. Έχουν γίνει πάρα πολλά. Το τι πιστεύει και τι δεν πιστεύει ο καθένας δεν με νοιάζει καθόλου. Βγαίνουν τώρα και μου χρεώνουν ότι ήμουν με 25άρες, με 30άρες… Έρχεσαι εσύ και μου λες ότι έμαθες. Ποιος στο είπε; Τα λαμόγια που έχουν πλαισιώσει την Τέτα της έχουν πει ψέματα. Πήγαιναν και της έλεγαν ότι έχω εξωσυζυγική σχέση. Με στήριξε η Τέτα, ήταν κολόνα. Ήθελαν να αποδομήσουν κάτι από την Τέτα» συνέχισε ο Βασίλης Γκουρούσης.

«Με την Τέτα δεν μένουμε μαζί, έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Βγαίνουνε και λένε ότι ήμουν με 25αρες, 30αρες… Της έχουν πει πολλά ψέματα της Τέτας. Νομίζω ότι ήθελαν να μας χωρίσουν.

Δεν πρόκειται να κάτσω να της πω τίποτα. Όταν εκείνη θελήσει να μάθει κάτι, να με βρει. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Είμαι πολύ πληγωμένος από όλους και από όλα.

Έκατσα 14 μήνες εκεί μέσα χωρίς να έχω πειράξει άνθρωπο. Με λεηλάτησαν. Λεηλάτησαν τη ζωή μου».

Για την οικονομική του κατάσταση σήμερα, ο Βασίλης Γκουρούσης εξομολογήθηκε: «Μου τα έχουν πάρει όλα. Ζω με ό,τι μου δίνει η μάνα μου, ο πατέρας μου. Πούλησα 3 αυτοκίνητα για να πληρώσω τους δικηγόρους, το ένα το πήρε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου»

 

 

Την Τέτα Καμπουρέλη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και ο Βασίλης Γκουρούσης μπήκε, όπως ήταν αναμενόμενο, στην κουβέντα. Όταν την ρώτησαν αν έχουν έρθει σε επικοινωνία, εκείνη απάντησε: «Έχω παιδιά μαζί του, έχω εγγόνια… Δηλαδή, είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο; Φυσικά και έχουμε επικοινωνία».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

Δειτε Επισης

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»