H Ελένη Κούρκουλα καταγγέλλει επίθεση έξω από το δικαστήριο στην υπόθεση Λιγνάδη

«Επιτέθηκε στην Κούρκουλα φωνάζοντάς της ότι είναι ντροπή της που έρχεται να καταθέσει γι’ αυτό το κάθαρμα!» - Αναζητείται γνωστός ηθοποιός για κατάθεση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Έλενη Κούρκουλα είναι μια από τους μάρτυρες υπεράσπισης στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Η ηθοποιός και πρώην υπουργός εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να καταθέσει υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη ωστόσο, πριν μπει στη δικαστική αίθουσα, η ίδια ισχυρίζεται ότι δέχτηκε φραστική επίθεση από ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση του πρώην διευθυντή του καλλιτεχνικού θεάτρου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα αποκαλύπτοντας τι συνέβη.

«Έκανα επίθεση στην πρώην υπουργό κυρία Κούρκουλα η οποία εκτός από υπουργός ήταν και συνάδελφος του κύριου  Λιγνάδη στο παρελθόν. Η ίδια έχει καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης υπέρ του κυρίου Λιγνάδη. Μαζί με τον σύζυγό της και κάποιους ανώτατους δικαστικούς έχουν καταθέσει αποδεικτικά στοιχεία για την περίοδο που κάποιος ισχυρίζεται ότι τον βίασε ο Λιγνάδης πράγμα αδύνατο γιατί εκείνος βρισκόταν στην Ιθάκη.

Αυτοί όλοι που κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη εκνευρίστηκαν με αυτή την εξέλιξη. Ένας από αυτούς που έλεγε μάλιστα ότι είναι φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη και είχαν μόνο φιλική σχέση και όχι ερωτική, επιτέθηκε στην κυρία Κούρκουλα φωνάζοντάς της ότι είναι ντροπή της που έρχεται να καταθέσει γι’ αυτό το κάθαρμα. Η κυρία Κούρκουλα, επειδή δεν είναι μια τυχαία προσωπικότητα, με το που μπήκε στο δικαστήριο το κατήγγειλε» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

 

 

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το φραστικό επεισόδιο με την Ελένη Κούρκουλα, αλλά και το απαλλακτικό βούλευμα για το πορνογραφικό υλικό.

Παράλληλα, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, αποκάλυψε τον μάρτυρα που αναζητείται για να καταθέσει στην υπόθεση.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της «Super Κατερίνα», Γιάννης Πουλόπουλος, πρόκειται για τον Αγησίλαο Μικελάτο, ο οποίος είχε αναφερθεί από τον Αλέξη Κούγια ως συνήγορος υπεράσπισης, χωρίς να ερωτηθεί. Μάλιστα είχε κρατήσει αποστάσεις και είχε πει ότι δεν είναι ζητηθεί καν η σύμφωνη γνώμη του.

 

 

Στο «Πρωινό» έκανε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε για τον Αλέξη Κούγια, αλλά και για την κατάθεση της Ελένης Κούρκουλα υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Καταλαβαίνω τους δικηγόρους γιατί είναι αναγκασμένοι να υπερασπιστούν τον πελάτη τους άσχετα αν έχει δίκιο. Είναι λάθος του κυρίου Κούγια να βγαίνει και να κάνει κρίσεις για τους μάρτυρες και να προδικάζει την απόφαση του δικαστηρίου.

Δεν ακολούθησα το επάγγελμα του δικηγόρου γιατί δεν μπορούσα να υπερασπιστώ ανθρώπους που λένε ψέματα. Μου είναι δυσάρεστο. Η κοινή γνώμη ακούει τα ομοφοβικά σχόλια και εφόσον δεν συμφωνεί, δεν συμπαθεί αυτόν που τα κάνει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για την κατάθεση της Ελένης Κούρκουλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Ο κάθε μάρτυρας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον φίλο του, αρκεί να έχει τη συνείδησή του καθαρή. Έχει έναν περιπλεγμένο συλλογισμό που δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω.

Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν λειτουργούμε κατά συνείδηση ή από συμφέρον. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με την κατάθεσή της γιατί όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν φίλη με τον Λιγνάδη. Είναι φυσιολογικό να καταχειροκροτήθηκε όταν επελέγη διευθυντής του Εθνικού διότι κάποιοι τον είχαν ανάγκη».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»