Ο Ιάσονας Μανδηλάς καταγγέλλει ομοφοβική επίθεση στο μετρό - Του έριξαν μπουνιά

Επίθεση σε σταθμό του μετρό αναφέρει πως δέχτηκε ο Ιάσονας Μανδηλάς, ο οποίος περιέγραψε το βίαιο περιστατικό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ανεβάζοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Ιάσονας Μανδηλάς δήλωσε πως τέσσερις άγνωστοι αρχικά τον πλησίασαν, ενώ στη συνέχεια ο ένας του επιτέθηκε χτυπώντας τον με μπουνιά, επειδή είχε τα νύχια του βαμμένα.

«Απλά θέλω να σας ενημερώσω ότι τέσσερα άτομα στον Σταθμό Περιστερίου στο μετρό, μου επιτέθηκαν και το ένα μου έδωσε μπουνιά επειδή έχω βαμμένα μαύρα νύχια. Όταν με ρώτησαν αν είμαι γκέι, τους είπα ναι. Αυτά, να προσέχετε πολύ», ανέφερε ο Ιάσονας Μανδηλάς λίγα λεπτά μετά το περιστατικό.

 

 

Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 9/6 ο Ιάσονας Μανδηλάς μετά την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε σε σταθμό του μετρό, με αφορμή τα βαμμένα νύχια του.

Ο Ιάσονας Μανδηλάς αναφέρθηκε στο χθεσινοβραδινό περιστατικό το οποίο όπως εξομολογήθηκε τον σόκαρε μιας και η επίθεση έγινε από τρία ανήλικα αγόρια στην ηλικία των 14 ετών σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της Αθήνας.

«Είμαι καλά, απλώς ήταν λίγο σοκαριστικό. Όλα έγιναν, επειδή είχα μαύρα τα νύχια μου βαμμένα» είπε αρχικά ο Ιάσονας Μανδηλάς.

«Ήταν 9 το βράδυ. Μόλις είχα τελειώσει την πρόβα μου για το pride γιατί θα εμφανιστώ στο pride. Ήμουν στο μετρό του Περιστερίου, και είπα να πάρω πρώτα κάτι να φάω. Κάθομαι και παίζω με το κινητό μου και με πλησιάζουν τρία 14χρονα, 1.69 το πολύ, 50 κιλά με το τσιγάρο. Με ρωτάει ο ένας γιατί έχω βαμμένα νύχια και του απαντάω, “Γιατί έτσι μου αρέσει. Πειράζει κανέναν;”

Μου λέει, “κοίτα τα δικά μου, τα δικά μου είναι αντρίκια” και του απαντάω, “τα δικά μου είναι αδερφίστικα, τι να κάνουμε, έτσι μου αρέσουν”. Κατάλαβα ότι πήγαινε να μου παίξει τσαμπουκά. Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι ένα παιδί 13-14 χρονών, εμένα που είμαι 30 θα πήγαινε να μου κάνει bullying στις 9 το βράδυ σε μια πλατεία. Άρχισαν να φορτώνω αλλά λέω “ήρεμα”. 

Δεν πίστευα ότι θα τράβαγε παραπέρα. Ειπώθηκαν πολλά που δε μπορούν να ειπωθούν τώρα για το πως και τι κάνω στο κρεβάτι μου. Ο ένας ήταν έξαλλος, δε μπορούσε να διανοηθεί ότι του είπα πως είμαι ομοφυλόφιλος. Σοκαρίστηκε. Οι άλλοι συμμετείχαν λίγο. Εγώ τον απώθησα λίγο γιατί ήταν και ο καπνός στο πρόσωπό μου» ανέφερε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

«Κάποια στιγμή ήρθε μια κυρία που με αναγνώρισε και είχε δει και το coming out μου τον Δεκέμβρη και ήξερε την ιστορία μου. Σηκώνονται φεύγουν. Τραβάω εγώ ένα βίντεο με το κινητό μου για να πω σε όσους με ακολουθούν ότι πρέπει να προσέχουν γιατί ακόμα και σε μια πλατεία στις 9 το βράδυ μπορεί κάποιος να τους επιτεθεί. Μου ζήτησαν να τους δείξω το κινητό μου, τους είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση.

Φεύγω, κατεβαίνω τις σκάλες, ο ένας με έφτυσε από πάνω. Τρέχουν από πίσω. Ο ένας με τράβηξε από την τσάντα, προσπάθησα να τον αποφύγω και ο άλλος μου έριξε μπουνιά στη μούρη. Έπεσα κάτω. Ήταν 14χρονών. Δεν πέρασε από το μυαλό μου να αντιδράσω με βία. Σηκώθηκα και έτρεξα. Πήγα στην αστυνομία και έκανα κατάθεση» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Ιάσονας Μανδηλάς.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»