H Μαίρη Χρονοπούλου εξήγησε τα της υγείας της, μετά την εισαγωγή σε νοσοκομείο

 

 

H Μαίρη Χρονοπούλου, η νοσηλεία στο Σωτηρία και η έκκληση για αίμα: «Με μεταχειρίστηκαν σαν πορσελάνη της Δρέσδης»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τον καλλιτεχνικό κόσμο και όσους την αγαπούν ανησύχησε η Μαίρη Χρονοπούλου και η είδηση ότι νοσηλεύεται και χρειάζεται αίμα έκανε τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο ρεκόρ.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ βρισκόταν σε γυρίσματα στα Μέγαρα για το «Έτερος Εγώ», χρειάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη. Έτσι, εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία και με μήνυμά της στα social media ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους που την ακολουθούν, να τη βοηθήσουν μιας και έχει ανάγκη από αίμα.

«Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Φίλες κ φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα Μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη.

Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ένα μεγάλο έλλειμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φίλη σας ΜΑΙΡΗ.

Για ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτήριο «300 γυναίκες». Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη». έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Το βράδυ της Κυριακής (17/4) η αγαπημένη ηθοποιός, με ανάρτησή της στο Instagram, μέσα από το νοσοκομείο, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για την υγεία της και αποθεώνει τον Σωτήρη Τσαφούλια.

Πόσταρε μια φωτογραφία της και έγραψε:

«Χριστούλη μου, Χριστούλη μου. Τόσο άσχημα μιλάω; Τόσο άσχημα γράφω; Πολλοί φίλοι, με ρώτησαν εαν αρρώστησα στο γύρισμα του "έτερος εγώ". Αυτό προκλήθηκε από μια παραφθαρμένη αναδημοσίευση και όχι της δικής μου. Για να έρθουμε στο προκείμενο, οι ημέρες δουλειάς μου στα Μέγαρα ήσαν υποδειγματικές. Και να αρχίσουμε από τη μετακίνηση μου; Ξέρω πως ο Σωτήρης Τσαφούλιας δεν αγαπά τα τζιπ. Εγώ τα λατρεύω. Φρόντισε για τις μετακινήσεις μου να υπάρχει ένα τζιποειδές SUV με έναν κουλτουριάρη και σινεφίλ οδηγό τον κ. Μανώλη που περάσαμε 4 αξέχαστες ημέρες αναλύοντας πλάνο πλάνο τις ταινίες που μας άρεσαν. Ύψος! Σε ότι αφορά στο γύρισμα; Με μεταχειρίστηκαν σαν πορσελάνη της Δρέσδης. Και για τις ψιλοπολικές συνθήκες του περιβάλλοντος, μετά απο κάθε πλάνο με κουκούλωναν με κουβερτούλες και άφθονες θερμοφόρες. Όλο το συνεργείο ήταν θεϊκό! Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς με τέτοιον big boss!! Σωτήρη αγάπη μου είσαι ό, τι πιο σημαντικό έτυχε στη ζωή μου. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ για όλα! Μαίρη για πάντα!».

 

Εξάλλου η λατρεμένη ηθοποιός είναι «γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει!» Της ευχόμαστε γρήγορα περαστικά

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision