«Άρης και Σοφιάννα προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν τον έρωτά τους»

 

 

Εμμανουήλ: «Βρε Σοφιάνα μου, αυτός ο τύπος έχει και μια κοπέλα έξω» - Τα στατιστικά των Κόκκινων και Μπλε - Πρώτος υποψήφιος στο #SurvivorGR ο Γιώργος Κατσαούνης - Η πρώτη του αντίδραση!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

 Το πρώτο βράδυ μετά την Ένωση των δύο ομάδων δεν ήταν το ίδιο εύκολο για όλους.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες ήταν αρκετά κουρασμένοι κι έτσι επέλεξαν να ξαπλώσουν και να κοιμηθούν αφού βέβαια πρώτα είχαν συζητήσει μεταξύ τους για το πώς θα κοιμηθούν και πώς θα βολευτούν.

Ωστόσο, η Σοφιάννα Αβραμάκη, που πολλά ακούστηκαν από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για την ίδια και τον Άρη Σοϊλέδη, δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένη.

Μάλιστα, μιλώντας με μια συμπαίκτριά της δεν δίστασε να της πει ότι μπορεί όλοι να ήταν κουρασμένοι και να έπεσαν για ύπνο, εκείνη ήταν λίγο ψιλοφρικαρισμένη και δεν της άρεσε και πολύ το γεγονός ότι πλέον είναι όλοι μαζί στην ίδια παραλία.

Πλέον, 17 παίκτες είναι στην ίδια παραλία και τα πράγματα είναι λίγο περίεργ

 

 
 
 

Ειδικότερα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή εξομολογήθηκε πως «εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει που η Μπλε και η κόκκινη βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ καλό. Επίσης, αυτοί ακόμα και χθες το βράδυ που ήρθαν, μέχρι να κοιμηθώ, είχαν αρχίσει και έτσι λίγο λογομοχούσαν για το που θα κοιμηθεί ο ένας και που θα κοιμηθεί ο άλλος και τσακωνόντουσαν».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντησή της συντροφου του Σοϊλέδη στα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ - Μαρία Αντωνά: «Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι»

 

«Δηλαδή, λέω, άμα τσακώνονται για τόσο μικρά πράγματα και καλά καλά δεν ήρθαμε, που ήμασταν και από το πάρτι που είχαμε περάσει τέλεια, τι θα κάνουν άμα χάσουν σε αγώνισμα ή ασυλία ή οτιδήποτε; Θα σκοτώνονται μεταξύ τους».

«Εμένα αυτό το κλίμα δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί γενικά. Εκείνοι είναι μέσα στις εντάσεις συνεχώς και εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Κρατάω μικρό καλάθι γιατί καλώς ή κακώς πρέπει να δούμε πως θα είναι μετά» συμπλήρωσε η 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου και παίκτρια της κόκκινης ομάδας στο Survivor.

 
 
 

 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνεχίζει να κάνει προκλητικές δηλώσεις για τον Άρη Σοϊλέδη και τη σχέση του με την Σοφιάννα Αβραμάκη και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ο ίδιος είπε στο χθεσινό επεισόδιο ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους και συνέχισε και απόψε με νέες καυτές δηλώσεις.

«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα. Μιλάω για τον Άρη, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα. Δεν έχαναν λεπτό, ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες. Και τώρα στο παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά και η Ναυσικά. Οι καλύβες μας είναι δίπλα δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει λίγο τη μούρη της γιατί ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά. Την Σοφιάννα την είχε εντελώς γραμμένη κι εκείνη πήγαινε πάνω κάτω, πάνω κάτω», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα.

Λίγο μετά είπε: «Έχω να φανερώσω πάρα πολλά μαναφούκια που γίνονται πίσω από την πλάτη του κοινού. Φτιάξε καφέ να στα πω!».

 

 

Για τον πρώτο αγώνα ασυλίας μετά την Ένωση έπαιξαν οι Κόκκινοι και οι Μπλε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (17/4).

Μετά από αυτή την ευχάριστη ανάπαυλα, μια νέα μέρα ξημέρωσε για τους 17 παίκτες, κάτι που αυτομάτως σήμαινε και την επιστροφή τους στη σκληρή πραγματικότητα. Η πρώτη ασυλία, μετά την Ένωση, ήταν γεγονός. «Μπλε» και «Κόκκινοι» ρίχτηκαν στη μάχη.

 

 

Τελικά την πρώτη ασυλία κέρδισαν οι Μπλε!

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μάλιστα τα πήγε πολύ καλά. Έδωσε δύο νίκες στην ομάδα του και όλοι τον αγκάλιασαν ενώ τραγούδησαν και το Yummy Yummy!

 

 

Αγώνισμα Ατομικής Ασυλίας

 

 

Τα στατιστικά των Κόκκινων

 

 

 Τα στατιστικά των Μπλε

 

 

 

Η δύσκολη στιγμή δεν άργησε να έρθει για εκείνους που έπρεπε να δώσουν στην κάλπη έναν συμπαίκτη τους για υποψήφιο προς αποχώρηση. Κι έτσι κι έγινε!

Αυτή που εξαιρέθηκε της ψηφοφορίας ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία.

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κατσαούνης.

 

 
 

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, ώστε να εξηγήσει το γιατί ψήφισε τον Γιώργο Κατσαούνη να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Εκείνη άρχισε να εξηγεί το σκεπτικό της, αλλά, παράλληλα, ο συμπαίκτης της εξέφραζε τη διαφωνία του τόσο λεκτικά όσο και με εκφράσεις στο πρόσωπό του.

«Ζορίστηκα πάρα πολύ για να δω τι πρέπει να κάνω σήμερα εδώ. Τι πρέπει να κάνω σωστό. Γιατί έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είναι μετρημένα κουκιά. Πρέπει να μην αδικούνται κάποιοι παίκτες. Πρέπει όλοι να ματσάρονται με όλους. Προσωπικά, ήμουν ανάμεσα στον Απόστολο και στον Γιώργο. (Τον επέλεξα τον Γιώργο) επειδή τελευταία ματσάρεται με πιο αδύναμους παίκτες αγωνιστικά», είπε ανάμεσα στα άλλα η Ασημίνα, την ώρα που ο Γιώργος άρχισε να τη διακόπτει φανερά ενοχλημένος και καθόλου ικανοποιημένος από αυτά που άκουγε από τη συμπαίκτριά του.

«Δε θέλω να δικαιολογηθώ σε κανέναν. Εγώ έχω έρθει εδώ και έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι ψηφίζω αγωνιστικά»

 
 

 

Ένταση και αιχμές θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (18/4).

Ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο οποίος «τα βάζει» με τη φίλη του Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία τον ψήφισε. «Μην το παίζεις και φίλη με τον Γιώργο ότι είστε αδέρφια, ότι είστε μαζί και τον καρφώνεις πισώπλατα» ακούγεται να λέει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην προσωπική της συνέντευξη.

«Η Ασημίνα δεν έχει φιλικό επίπεδο, αλλιώς δε θα μου την κάρφωνε στη συνωμοσία με τους υπόλοιπους» επισημαίνει ο Γιώργος Κατσαούνης.

Στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία, η Ασημίνα Χατζηανδρέου τραυματίζεται σοβαρά, ενώ στο συμβούλιο του Νησιού, μετά από μία έντονη λογομαχία με τον Τάκη Καραγκούνια, ο Άρης Σοϊλέδης απειλεί να αποχωρήσει από το Survivor.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»