Ποιος χωρισμός; Rihanna και ASAP Rocky εμφανίστηκαν μαζί στα Barbados

 

 

Amina Muaddi: Διαψεύδει τις φήμες για σχέση της με τον ASAP Rocky

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο σύντροφος της Rihanna, A$AP Rocky την απατά με τη φίλη της Amina Muaddi.

Έναυσμα για τις φήμες αυτές υπήρξε το unfollow της Rihanna στην Amina Muaddi.

Τα σχόλια στο Twitter μετά την είδηση αυτή άρχισαν να πέφτουν βροχή, θεωρώντας πως συνέβη κάτι μεταξύ της Amina Muaddi και του A$AP Rocky στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η Muaddi αν και δεν θεώρησε σκόπιμο να απαντήσει σε μία φήμη με κακόβουλη πρόθεση, ένιωσε ότι έπρεπε να ξεκαθαρίσει τη θέση της μέσα από μια ανάρτηση, καθώς το αβάσιμο αυτό ψέμα όπως ανέφερε η ίδια επηρέαζε τους φίλους και την οικογένεια της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χώρισε η Rihanna λίγο πριν τη γέννα! O ASAP Rocky την απάτησε με φίλη της

 

Η σχεδιάστρια του Fenty έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Πάντα πίστευα ότι ένα αβάσιμο ψέμα που διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αξίζει καμία απάντηση ή διευκρίνιση, ειδικά αυτό που είναι τόσο ποταπό», έγραψε στο Instagram. "Αρχικά υπέθεσα ότι αυτό το ψεύτικο κουτσομπολιό – κατασκευασμένο με τόσο κακόβουλη πρόθεση – δεν θα ληφθεί σοβαρά υπόψη. Ωστόσο, οι τελευταίες 24 ώρεςμου υπενθύμισαν ότι ζούμε σε μια κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για θέματα ανεξάρτητα από την πραγματική τους βάση και ότι τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. Ούτε καν σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή κάποιου. Ως εκ τούτου, πρέπει να μιλήσω, καθώς αυτό δεν αφορά μόνο σε εμένα, αλλά σχετίζεται με ανθρώπους για τους οποίους τρέφω μεγάλο σεβασμό και στοργή», συνέχισε. "Ενώ η Rih συνεχίζει να ζει τη γαλήνια, καλοντυμένη ζωή της εγκυμοσύνης της και εγώ επιστρέφω στην επιχείρησή μου — εύχομαι σε όλους ένα όμορφο Σαββατοκύριακο του Πάσχα!»

 

H Rihanna και ο σύντροφός της, A$AP Rocky, όχι μόνο δε χώρισαν αλλά βρέθηκαν πρόσφατα στο αεροδρόμιο των Barbados μαζί και αγαπημένοι.

Το ζευγάρι -συνοδευόμενο από την ομάδα της Riri- απαθανάτισε ο φακός να καταφθάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Grantly Adams στη χώρα της Καραϊβικής την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, σε πλάνα που εξασφάλισε το The Shade Room.

Η καλλιτέχνιδα του «Needed Me» εθεάθη στο αεροδρόμιο φορώντας ένα πολύχρωμο μίνι φόρεμα και γόβες, με τα μαλλιά της πιασμένα σε ψηλό κότσο, ενώ είχε δίπλα της τον ράπερ σύντροφό της. Στα πλάνα και το φωτογραφικό υλικό που διέρρευσε στα media, φαίνεται το ζευγάρι να βγαίνει από το αεροδρόμιο και να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βαν.

 

 

Η απόδραση του ζευγαριού έρχεται μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου για την απιστία του A$AP Rocky με τη σχεδιάστρια Amina Muaddi. Βέβαια αμέσως η σχεδιάστρια έσπευσε να μιλήσει ανοιχτά για το «αβάσιμο ψέμα»  

Η Amina έγραψε σ΄ ένα Instagram story, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό: «Πάντα πίστευα ότι ένα αβάσιμο ψέμα που διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αξίζει καμία απάντηση ή διευκρίνιση, ειδικά αυτό που είναι τόσο ποταπό», ξεκίνησε στο Instagram story της η Amina Muaddi. «Αρχικά υπέθεσα ότι αυτό το ψεύτικο κουτσομπολιό — κατασκευασμένο με τόσο κακόβουλη πρόθεση — δεν θα λαμβανόταν στα σοβαρά. Ωστόσο τις τελευταίες 24 ώρες μου υπενθύμισαν ότι ζούμε σε μια κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για θέματα ανεξάρτητα από την πραγματική βάση και ότι τίποτα δεν είναι εκτός ορίων», συνέχισε η σχεδιάστρια παπουτσιών.

 

 

Το χρονικό της φήμης για την απιστία του A$AP Rocky

Οι φήμες ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη (14/4) όταν ο Αμερικανός συγγραφέας Louis Pisano -τον οποίον το περιοδικό Interview κάποτε αποκάλεσε ως τον «πιο ακατάστατο fashion influencer»- ισχυρίστηκε στο Twitter ότι η Rihanna και ο ASAP Rocky είχαν χωρίσει. «Η Rihanna και ο ASAP Rocky χώρισαν. Η Rihanna τον χώρισε αφού τον έπιασε να την απατάει με τη σχεδιάστρια παπουτσιών Amina Muaddi», ισχυρίστηκε ο Pisano, προσθέτοντας, «Η σχέση του ASAP και της Amina δεν είναι καινούργια καθώς έβγαιναν πριν από χρόνια και επίσης είχαν συνεργαστεί μαζί σε μια συλλογή παπουτσιών».

Έκτοτε ο Pisano ζήτησε συγγνώμη, γράφοντας στο Twitter την Παρασκευή, «Χθες το βράδυ πήρα μια ανόητη απόφαση να γράψω στο Twitter κάποιες πληροφορίες που είχα λάβει. Δεν πρόκειται να μιλήσω για πηγές, να κατηγορήσω άλλους για μια συζήτηση που ξεκίνησε κ.λπ. γιατί στο τέλος της ημέρας πήρα την απόφαση να συντάξω αυτό το tweet, να πατήσω αποστολή και να το δημοσιεύσω με το όνομά μου. Θα ήθελα να ζητήσω επισήμως συγγνώμη από όλα τα μέρη που συμμετείχαν στο post μου και για τα απερίσκεπτα tweets μου», πρόσθεσαν.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega