Ποια είναι η σύζυγος του Will Smith, για την οποία δόθηκε τo οσκαρικό χαστούκι

 

 

Το χαστούκι που «έσωσε» τα #Oscar - Έκτακτη σύσκεψη της Ακαδημίας για το αν θα κρατήσει το βραβείο o Will Smith - Η δημόσια συγγνώμη του στον Chris Rock -  Ποια είναι Jada Pinkett Smith - Η μάχη με την αλωπεκία

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στημένο ή όχι, προιόν αυθόρμητου θυμού ή χρόνιας αντιπαράθεσης ανάμεσα στον διάσημο ηθοποιό και τον παρουσιαστή, όπως και να έχει, το σίγουρο είναι το χαστούκι του Will Smith στον παρουσιαστή Chris Rock, έσωσε τα γέρικα 94α Όσκαρ από την καταστροφή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σε μια τελετή που δεν εγκυμονούσε εκπλήξεις αφού ήταν εξίσου βέβαια τόσο τα Όσκαρ πρώτης γραμμής- όπως αυτό του Α' γυναικείου ρόλου στην απόλυτα μεταμορφωμένη Jessica Chastain- όσο και τα περισσότερα από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες που δόθηκαν στην σχεδόν αδιάφορη The Power of the Dog, δεν είναι να απορείς που αρκούσε ένα χαστούκι για να μιλάει για την τελετή ολόκληρος ο πλανήτης.

Ούτε η επιπλέον υποψηφιότητα της ειδικής κατηγορίας της ψηφισμένης από το κοινό ταινίας, ούτε οι έξτρα εκπλήξεις, ούτε καν ο οργισμένος Sean Penn που δεν έλιωσε τελικά τα Όσκαρ του επειδή δεν εμφανίστηκε ο Ζελένσκι, ήταν αρκετά για να στρέψουν τα βλέμματα του κοινού προς τον γερασμένο θεσμό, αν δεν έπεφτε ξαφνικά ο απρόσμενος, ηχηρός κόλαφος.

Κάποιοι βέβαια λένε ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο κόλπο που έφερε ακόμα περισσότερους θεατές στους δέκτες και έβαλε φωτιά στα social media ενώ άλλοι διχάστηκαν ανάμεσα στους προασπιστές του Will Smith και σε αυτούς του Chris Rock.

 

 

Έκτακτη σύσκεψη της Ακαδημίας για το αν θα κρατήσει το βραβείο

Μια επείγουσα συνάντηση έγινε μέσω Zoom τα ξημερώματα της Δευτέρας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της 94ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, με τα μέλη της Ακαδημίας, όπου συζήτησαν αν θα πάρουν πίσω το αγαλματίδιο από τον Will Smith, μετά το χαστούκι που έριξε στον Chris Rock.   

 

 

  

 Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, τα μέλη της Ακαδημίας διχάζονται για το αν θα πάρουν πίσω το Όσκαρ από τον Will Smith, το οποίο κέρδισε για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard», επειδή το χαστούκι στον Κρις Ροκ παραβιάζει έναν νέο κώδικα συμπεριφοράς που καταρτίστηκε από την Ακαδημία στον απόηχο του κινήματος #MeToo και των φρικτών εγκλημάτων του Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Μάλιστα, τα μέλη της Ακαδημίας, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Αμερικανού ηθοποιού, έχουν συμφωνήσει να συμπεριφέρονται με τρόπο που δεν παραβιάζει «την ακεραιότητα της Ακαδημίας με τις πράξεις τους».

Μετά το χαστούκι, οι επικριτές του Hollywood είναι ξεκάθαροι πως ο Will Smith παραβίασε αυτόν τον κώδικα, ωστόσο υπάρχουν και οι υποστηρικτές του που επιμένουν ότι «θα πρέπει να μπορεί να το κρατήσει».

 

 

 

 

 

Μια μέρα χρειάστηκε για να ξεθυμάνει ο Will Smith και να ζητήσει «συγγνώμη» από τον Chris Rock για το χαστούκι που του έδωσε στη σκηνή των βραβείων Oscars στην 94η απονομή.

Μετά το συμβάν ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιό του για τον ρόλο του στο King Richard και ενώ απολογήθηκε στην Ακαδημία και τους συναδέλφους του δεν είπε τίποτα για τον κωμικό.

Σε ανάρτησή του τη Δευτέρα εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του αποδοκιμάζοντας – κατόπιν εορτής  τη βία.

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη.

Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Jada ήταν πολύ για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά. Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Chris. Ήμουν εκτός ορίων και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Chris Rock δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια το περιστατικό πέραν από τα αμήχανα λόγια του εκείνη τη στιγμή από σκηνής.

 

 

Ποια είναι Jada Pinkett Smith 

Η 50χρονη Αμερικανίδα Jada Pinkett Smith είναι σεναριογράφος, παραγωγός, παρουσιάστρια talk show, επιχειρηματίας, τραγουδίστρια και στιχουργός.

Η αναγνωρισιμότητα ήρθε δίπλα στον Eddy Merphy, στην ταινία The Nutty Professor (1996) ενώ από τότε πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 20 ταινίες.

Η ίδια μάλιστα, μαζί με τον σύζυγό της, Will Smith έχουν μία εταιρεία παραγωγής, με την οποία έκαναν την παραγωγή σε ταινίες, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές σειρές. 

Η Jada Pinkett Smith παντρεύτηκε με τον Will Smith το 1997 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, έναν γιο, τον Jaden, και μια κόρη, την Willow, ενώ ο ηθοποιός έχει και έναν ακόμη γιο, τον Τray, από τον πρώτο του γάμο.

 

 

Η μάχη με την αλωπεκία

Η Jada Pinkett το 2018 αποκάλυψε πως πάσχει από αλωπεκία και έκτοτε εμφανίζεται δημόσια μιλώντας και για όσα αντιμετωπίζει, θέλοντας να δώσει κουράγιο στις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια θέση.

Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα, η ίδια, είχε δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μιλούσε ανοιχτά για την αλωπεκία και τη γραμμή που είχε εντοπίσει στο κεφάλι της.

 

 

«Δείτε τη γραμμή» είχε πει η 50χρονη καλλονή και είχε δείξει το τριχωτό της κεφαλής της. «Τώρα θα μου είναι πιο δύσκολο να το κρύψω, οπότε είπα να το μοιραστώ μαζί σας ώστε να μην αρχίσετε τις ερωτήσεις. Η μαμά θα βάλει μερικά στρας εδώ και θα το μετατρέψω σε στέμμα».

Η σύζυγος του ταλαντούχου ηθοποιού, τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισε να ξυρίσει τελείως το κεφάλι της, μετά από προτροπή της κόρης της, Willow Smith, η οποία, επίσης, δεν δίστασε να ξυρίσει το κεφάλι της για δείξει την στήριξή της στη μητέρα της.

 

 

 «Η Willow με έπεισε, ήταν η στιγμή» είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

 

 

«Ήμουν στο ντους και ξαφνικά τούφες μαλλιών έμειναν στα χέρια μου. Είπα “θέε μου, γίνομαι καραφλή; Ήταν από αυτές τις φορές που τρέμεις από φόβο. Γι’ αυτό έκοψα τα μαλλιά μου και συνεχίζω να το κάνω» είχε αναφέρει στο Red Table Talk. Αρχικά έκανε ενέσεις στεροειδών. «Φαίνονταν να βοηθούν, αλλά όχι να γιατρεύουν», είχε εκμυστηρευτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της η Jada Pinkett

Το σίγουρο είναι ότι το… οσκαρικό χαστούκι θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα…

 

 

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα του μεγαλύτερου του γιου του Σερί Ζαμπίνο, μοιράστηκε στo Instagram της, μια φωτογραφία με τον «πρωταγωνιστή» της 94ης τελετής των Όσκαρ.

Ο Smith και η Zampino με το Όσκαρ στα χέρια πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό.

«Επική βραδιά: Συγχαρητήρια και πάλι. Όταν κερδίζει ένας, κερδίζουμε όλοι. Η οικογένεια πάνω από όλα», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Η Ζαμπίνο και ο Σμιθ ήταν παντρεμένοι από το 1992 έως και το 1995 και μαζί απέκτησαν τον Trey Smith, ο οποίος σήμερα είναι 29 ετών. Μετά τον χωρισμό τους, ο Σμιθ παντρεύτητκε την Τζέιντα Πίνκετ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά τον 23χρονο Jaden Smith και την 21χρονη Willow Smith.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»