Χαμός ανάμεσα σε Κατσαούνη και Νίκο για τον χρυσό αιώνα του Περικλή

 

 

Οι μπηχτές του Μαρτίκα για την ηλικία του Ρουβά και το συμβόλαιο του: «Έχει το όνομα...» - Χαμός στο συμβούλιο ανάμεσα σε Νίκο και Κατσαούνη! «Είσαι ψεύτης» - «Άντε ρε νούμερο» - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ & Τάκης: Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι στο #SurvivorGR - Oι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που Μυριέλλα και Καραγκούνιας έρχονται αντιμέτωποι και on αλλά και off camera.

Αυτή τη φορά η Μυριέλλα σχολίασε τη νέα επίθεση που της έκανε ο Τάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι αποτέλεσμα φόβου.

«Θεωρώ ότι αυτή η επίθεση προέρχεται από το φόβο του γιατί παρόλο που λέει πως άλλαξε για την ομάδα του, ενώ είχε πει στον κόσμο ότι δεν θα αλλάξω ποτέ κι αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και σε όποιον αρέσει

Βλέπουμε ότι ο κύριος κωλοτούμπας ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει το χαρακτήρα του κι έχει ηρεμήσει, θεωρώ πως φοβάται πολύ πως θα είναι ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση. Τάκη μου συγγνώμη αλλά νομίζω ότι η κουτοπονηριά δεν βοήθησε πολύ κόσμο», είπε η ίδια.

 

 

Αιχμές με αφορμή την ψηφοφορία άφησε ο Μαρτίκας για τον Απόστολο Ρουβά.

Ο παίκτης ανέφερε χαρακτηριστικά μπορεί κάποιοι από τους παίκτες να έχουν «βαρύτερα» συμβόλαια λόγω της δημοφιλίας τους ωστόσο γιατί πρέπει να τους στηρίξει αφού είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και πρέπει να δίνεται χώρος στους νεότερους.

«Με ποια κριτήρια ψηφίζουμε κάποιον για υποψήφιο προς αποχώρηση; Αγωνιστικοί λόγοι και λόγοι συμβίωσης. Δεν πρέπει να βάλεις και κάποια άλλα κριτήρια που λέγονται προτεραιότητες, συνείδηση, ηθική και θα έλεγα υποστήριξη; Θα πρέπει μεγαλύτερα συμβόλαια κάποιων που έμειναν περισσότερους από 3,5 μήνες πλέον, να δώσουν προτεραιότητα σε νεότερους ανθρώπους, που αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, όπως η Τζο και η Σταυρούλα», είπε αρχικά μπροστά σε όλους και συνέχισε:

«Τώρα ο Απόστολος 45 χρονών να τον δικαιολογεί ο Άρης που είναι και κουμπάρος του και με το τι έχει περάσει στη ζωή του κι εύχομαι να είναι καλά. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει περάσει πολλά αλλά από την άλλη καταλαβαίνω πως πρέπει να έχει ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο στο Survivor και κλείνει σχεδόν 4 μήνες. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα σεφ που έχει πρωινή εκπομπή, έχει το όνομα που τον ακολουθεί και τον στηρίζει τόσα χρόνια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λυπηθώ τον Απόστολο και να μη στηρίξω την Τζο και την Σταυρούλα», είπε.

 

 

 

Η είσοδος των τεσσάρων νέων παικτών έφερε εντάσεις στις παραλίες και των δύο ομάδων. Η ρήξη μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ είναι γεγονός.

Οι χαρακτήρες τους φαίνεται να είναι τόσο διαφορετικοί όσο και οι προτεραιότητες τους στις δουλειές της καλύβας.

Tόσο οι mπλε όσο και οι kόκκινοι ήθελαν όσο τίποτα τη νίκη κι έτσι το αγώνισμα τους βρήκε έτοιμους για μια μάχη δυνατή.

Ο στίβος μάλιστα ήταν ό, τι πιο δύσκολο έχουμε δει μέχρι και σήμερα ενώ απαιτούσε ταχύτητα αλλά και μυϊκή δύναμη αφού έπρεπε να «τρυπήσουν» ουσιαστικά μια γυψοσανίδα με έντονη κίνηση που έκρυβε κίνδυνο τραυματισμού.

Οι Κόκκινοι έχοντας χάσει ήδη την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αποζητούσαν τη ρεβάνς.

Ωστόσο αυτή δεν ήρθε ποτέ αφού οι Mπλε πήραν και πάλι τη νίκη, δηλαδή και τη δεύτερη ασυλία!

 

 

Η ρήξη μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ είναι γεγονός.

Οι χαρακτήρες τους φαίνεται να είναι τόσο διαφορετικοί όσο και οι προτεραιότητες τους στις δουλειές της καλύβας. Η συνέχεια του καβγά τους δόθηκε στο συμβούλιο οπού ο Γιώργος Λιανός αναγκάστηκε να διακόψει τη διένεξή τους αφού είδε πως κανένας από τους δυο δεν έλεγε να σταματήσει.

 

 

Επικός καβγάς ή μάλλον ιστορικός αφού ήταν η αφορμή ανάμεσα σε Νίκο και Κατσαούνη

«Φωτιά» πήρε το συμβούλιο απόψε με ένταση και βαριές κουβέντες! Όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Νίκο, ο παίκτης αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που δέχεται από τον Γιώργο Κατσαούνη.

Συγκεκριμένα ο Νίκος πιστεύει πως ο Γιώργος του κάνει ερωτήσεις ιστορικού περιεχόμενου προκειμένου να βρει λάθος για να τον εκθέσει.

«Τον ρώτησα για αυτό γιατί μου αρέσει να διαβάζω παρόλο που δεν έχω τελειώσει πανεπιστήμιο και το αποτέλεσμα ήταν να με πει σκ@τόβλαχε στο χωριό σου. Είμαι βλάχος κι είναι μεγάλη μου τιμή. Μπορεί να είμαστε στα πρόβατα και στα γίδια αλλά όλοι Βλάχοι έχουν γίνει γιατροί και δάσκαλοι… Με έβρισε κι έφυγε. Ορκίζομαι».

«Ψεύτη όλα τα κάνεις για την προβολή», του απάντησε ο Νίκος.

«Ποια προβολή ρε νούμερο;», σχολίασε ο Κατσαούνης για να πει ο Νίκος: «Με είπες χαζό και του απάντησα αυτά να τα πεις στο χωριό σου. Είναι μια φράση που λέμε, δεν ήταν για το χωριό σου. Δεν σε έβριζα και το ορκίζομαι στη ζωή μου».

 

 

Στο συμβούλιο όμως δεν είδαμε μόνο την ένταση ανάμεσα σε Κωνσταντίνο και Τάκη

«Όταν ήμουν στο σπίτι μου, έβλεπα τον Τάκη που του είχαν μιλήσει υποτιμητικά, μετά από κάποια σκηνικά. Είπε μου μιλάνε κι αυτό κάνει κι αυτός σε εμένα. Δεν δεχόταν την αγένεια και την υποβάθμιση. Ξαφνικά μου συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο, που δεν ήθελε να του κάνουν οι άλλοι. Χθες πήγε να κόψει καρύδα το βράδυ, του λέω τι έχεις και μου είπε μια πάρα πολύ άσχημη λέξη», είχε πει νωρίτερα στην παραλία ο Κωνσταντίνος.

 

 

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η γνωστή ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή και μάλιστα για έκτη φορά. Mετά την ψηφοφορία δίπλα στη Μυριέλλα είδαμε δυο ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί είναι ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη

 

 

Με κόντρες και εντάσεις στην παραλία των Μπλε, συνεχίζεται το Survivor, καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Κωνσταντίνος Eμμανουήλ φαίνεται πως δεν μπορούν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Από την άλλη, λίγο πριν οι δυο ομάδες μπουν στον στίβο μάχης, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Άρης Σοϊλέδης έρχονται σε κόντρα, με τον τελευταίο να κατηγορεί την άλλοτε συμπαίκτριά του για μαγειρέματα στην ψηφοφορία.

Παράλληλα και ο Σπύρος Μαρτίκας «ρίχνει» τα βέλη του στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λέγοντάς της ότι ως η πιο αδύναμη παίκτρια δεν θα έπρεπε να είχε διεκδικήσει την ατομική ασυλία.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, Κόκκινοι και Μπλε θα δώσουν ωστόσο μεγάλη μάχη για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ποια ομάδα θα πάρει όμως τη νίκη;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με κάθε επιφύλαξη, τη νίκη απόψε παίρνουν οι Κόκκινοι.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες