«Πέρασα πολύ άσχημα τα τελευταία δύο χρόνια... είχα κατάθλιψη»

 

H Μαρίζα Ρίζου μίλησε για τους υπόλοιπους κριτές αλλά και για την εμπειρία τηςl «Ο… ξινιόλας του #XFactorGR και οι… γέροι από το «The Muppet show. Εγώ θεωρώ ότι είμαι η καλύτερη»

 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Δανάη Μπάρκα συνάντησε την Μαρίζα Ρίζου και μίλησαν για το #XFactorGR, το πιο επιτυχημένο talent show που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Μαρτίου, την ζωή της αγαπημένης τραγουδίστριας αλλά και για τα επαγγελματικά της.

Αρχικά, η Κύπρια ερμηνεύτρια, εξέφρασε την χαρά της στην παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», καθώς είναι εκείνη που έχει γράψει το τραγούδι της εκπομπής με τίτλο «Πάμε πιο πέρα».

«Είμαι πολύ περήφανη που έχω γράψει το τραγούδι της εκπομπής» , δήλωσε με ενθουσιασμό!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μίλησε για τα συναισθηματά της σχετικά με το show, την θέση της στην κριτική επιτροπή, αλλά και για τα επαγγελματικά της.

«Συνεχίζω να μην είμαι πολύ των τηλεοπτικών γεγονότων. Δεν το έχω ξανακάνει και θέλω να μείνει εκεί. Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που επιθυμώ να εκτίθεμαι. Τώρα εκτίθεται ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι μου, που έχει να κάνει με τη δουλειά μου, τη μουσική μου και τη γενική μου ιδιοσυγκρασία. Είχα καιρό στο μυαλό μου ότι ήθελα να κάνω κάτι παρεμφερές. Μου αρέσει που θα ακουστούν οι δίκες μου επιρροές. Μου είχε γίνει άλλες πέντε, έξι φορές πρόταση και τώρα ένιωσα ότι ήταν η στιγμή. Είναι όμορφο να μην έχουμε αγκυλώσεις. Παλιότερα θεωρούσα ότι αυτό που αρέσει σε εμένα, είναι το καλύτερο και το πιο ποιοτικό», δήλωσε αρχικά.

«Μεγαλώνοντας και κάνοντας ψυχοθεραπεία, κατάλαβα ότι, είναι πολύ όμορφο να είμαστε πιο ανοιχτοί. Δεν με αφορά καθόλου η σοβαροφάνεια, πλήττει το είναι μου. Η σοβαρότητα με αφορά πάρα πολύ. Πριν δέκα χρόνια που ξεκίνησα, μου λέγανε οι εταιρείες στα live μου «μην κάνεις πλάκα, μην κάνεις αστεία, δεν θα  σε πάρουν για σοβαρή έντεχνη τραγουδίστρια. Μου αρέσει οι άνθρωποι να είναι ελεύθεροι και να λένε αλήθεια», συμπλήρωσε η Μαρίζα Ρίζου.

«Ο… ξινιόλας του XFactor και οι… γέροι από το «The Muppet show»!

Σχετικά με το X- Factor, η Μαρίζα Ρίζου μίλησε για τους υπόλοιπους κριτές αλλά και για την εμπειρία της.

«Στην επιτροπή του X- Factor, εγώ με τον Στέλιο Ρόκκο είμαστε οι πιο διαφορετικοί. Όμως ο Στέλιος είναι μια βόμβα». Διαφωνούμε εικαστικά και όταν μιλάμε στα παιδιά διαφωνούμε. Παρόλα αυτά, υπάρχει πολύς αλληλοσεβασμός».

«Η «ξινιόλα» του X-Factor είναι ο Χρηστάρα μας. Είναι εκπληκτικός, φοβερός τραγουδιστής.  Με τον Χρήστο Μάστορα είμαστε σαν ξαδερφάκια. Σαν αύρα και ιδιοσυγκρασιακά έχουμε κάτι κοινό. Εκείνος είναι πολύ αυστηρός, οι άλλοι δυο είναι οι γέροι από το «The Muppet show» τελείως. Ο Στέλιος Ρόκκος είναι πολύ αυστηρός, ειδικά με τη λέξη ροκ, ο Μιχάλης Κουινέλης είναι το πειραχτήρι, είναι πάνγλυκος και δεν είναι τόσο αυστηρός. Εγώ θεωρώ ότι είμαι η καλύτερη. Είμαι κάπως αυστηρή, αλλά θεωρώ ότι ο τρόπος που θα πεις κάτι έχει μεγάλη σημασία. Όσοι είμαστε εκεί, είμαστε γνωμοδότες και όχι κριτές. Το κριτής έχει κάτι αποδοκιμαστικό. Στο X-Factor ψάχνω έναν κόσμο που θα με συγκινήσει, που θα συνδεθώ και θα θέλω να τον ή την βλέπω στη σκηνή», υπογράμμισε μεταξύ άλλων και με αρκετή δόση χιούμορ η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η Μαρίζα Ρίζου, αποκάλυψε στη Δανάη Μπάρκα και την σχέση της με τα social media, την μουσική της και το τί την οδήγησε να επιλέξει το τραγούδι.

«Δεν με νοιάζει να βλέπουν όλοι πόσο καλά περνάω με τους φίλους μου μέσα από τα social media. Δεν νιώθω την ανάγκη να το επικοινωνήσω. Όποτε είμαι κάπου και θέλω να βγάλω ένα βίντεο για να το ανεβάσω, με προβληματίζει. Επίτηδες πολλές φορές και συνειδητά όταν πάω για καφέ ή βόλτα, δεν παίρνω κινητό, θέλω να είμαι παρούσα», επεσήμανε.

«Πέρασα πολύ άσχημα τα τελευταία δύο χρόνια – Υποψιάζομαι ότι είχα κατάθλιψη»

«Δεν ξέρω αν η μουσική με έχει μετακινήσει από απόψεις μου, γιατί δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου διαφορετικά. Από μικρή έλεγα ότι δεν μπορώ να σκεφτώ καθόλου τον εαυτό μου σε μια δουλειά που θα πήγαινα κάθε μέρα και θα ήμουν σε ένα γραφείο δεν θα ήταν η ζωή που θα με έκανε εμένα χαρούμενη. Έχω δουλέψει σε διαφημιστική, σε εκδοτικό οίκο και πήγε χαλιά, δεν μου άρεσε. Δεν έχω ονειρευτεί κάποιο οξύμωρο ντουέτο. Θα το έκανα αν ένιωθα ότι έχω μια σύνδεση. Νομίζω ότι θα είχαμε πρόβλημα στο εικαστικό κομμάτι», πρόσθεσε η Μαρίζα Ρίζου σχετικά με την απόφασή της να επιλέξει το τραγούδι.

Για τα live της, η τραγουδίστρια τόνισε πως, «επιτέλους απολαμβάνω περισσότερο τα live. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ευγνώμων γιατί έχω φοβερούς συνεργάτες. Στα live μου βλέπω τους συνεργάτες μου και είναι ερωτική η σχέση. Δεν θα μπορούσα να είμαι με μουσικούς που έρχονται, λένε να κάνουμε τη δουλειά, να πάρουμε τα λεφτά και να φύγουμε. Εδώ δεν μπορώ να κάνω τρία live συνεχόμενα , γιατί νιώθω ότι δεν λέω αλήθεια. Δεν κάνω εταιρικά live, δεν κάνω γάμους, δεν κάνω βαφτίσεις».

Για την δύσκολη ψυχολογική περίοδο αλλά και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, σχολίασε στο «Πάμε Δανάη» και την Δανάη Μπάρκα, η Μαρίζα Ρίζου.

«Γράφω περισσότερο όταν είμαι στεναχωρημένη. Όταν είμαι χαρούμενη δεν με νοιάζει τίποτα. Ακόμα και τα χαρούμενα μου τα έχω γράψει αφού πέρασε η χαρά. Παλιότερα είχα τρομερή άρνηση σε οτιδήποτε μαύρο. Τα τελευταία δυο χρόνια πέρασα πολύ άσχημα. Δεν ήμουν σε καλή φάση ψυχολογική. Υποψιάζομαι ότι είχα και μια μικρό –«καταθλιψουλίνα». Ήταν νομίζω από τα πιο χρήσιμα πράγματα που συνέβησαν, όπως όταν είχα κάλους στις φωνητικές χορδές. Νόμιζα τότε ότι καταστρέφομαι και έλεγα «Χριστέ μου, έχω κάλους», αποκάλυψε.

«Είχα ένα φοβερό γιατρό που δεν με χειρούργησε» «ο γιατρός μου μου είπε «θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να βγεις από αυτό το τούνελ, μόνη σου μπήκες» «μου πήρε οκτώ με δέκα μήνες, έδιωξα τους κάλους τελείως με τεχνική και λογοθεραπεία», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Θέλω να τραγουδήσω με τον Μάικλ Μπουμπλέ. Αυτό είναι το όνειρό μου», κατέληξε λέγοντας η Μαρίζα Ρίζου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»