Κουτσελίνη για Κοντομηνά – Σπυροπούλου: «Σου ζητώ συγγνώμη, για ό,τι σου έκανα»

 

Δημήτρης Κοντομηνάς: Αποκαλύψεις για τις τελευταίες συγκλονιστικές στιγμές του – Τι είπε ο γιατρός του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

'Eφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Δημήτρης Κοντομηνάς τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/03). Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν τα τελευταία χρόνια σε ιδιωτικό νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. 

 Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο προσωπικός γιατρός του Δημήτρη Κοντομηνά, Δημήτρης Λινός.

Ο Δημήτρης Λινός αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές του επιχειρηματία.

«Εγώ τον Δημήτρη Κοντομηνά τον γνώρισα στην τελευταία φάση ζωής του, τα 3-4 τελευταία χρόνια, όταν ήδη υπήρχαν τα σημάδια μίας σοβαρής ασθένειας. Σε αυτό το διάστημα γνώρισα τον Κοντομηνά από διάφορες απόψεις. Ήταν επιλεκτικός, σε κάποια φάση στο νοσοκομείο που είχε επικοινωνία ήρθε ένας πολιτικός για να του μιλήσει στον 17ο όροφο και ο Κοντομηνάς του είπε ότι δεν τον ξέρει.

Η τηλεόραση ήταν πάντοτε ανοιχτή ειδικά στην αρχή. Όταν έμπαινα στο δωμάτιό του, έβλεπε ΑΝΤ1.

Τα τελευταία 2 χρόνια, η επαφή του με τον κόσμο ήταν μηδενική. Χρειάστηκε να του κάνουμε τραχειοστομία, δηλαδή τεχνικά δε μπορούσε να μιλήσει. Είναι πολύ σκληρό να είσαι φυλακισμένος στο ίδιο σου το σώμα. Όμως, είχε το μυαλό του, κατά την άποψή του. Η οικογένεια και εμείς δεν είχαμε επιτρέψει να έρθει κανένας να τον επισκεφθεί.

Εκτός από γιατρός, τους τελευταίους μήνες έγινα ιερέας. Μια μέρα ρώτησα τον Δημήτρη Κοντομηνά αν θέλει να κοινωνήσει και είπε “Ναι” και πάγωσα από την χαρά μου.

Ο γαμπρός του τον αγαπούσε πολύ και μου είπε “Σας παρακαλώ κ. καθηγητά να τον κοινωνήσετε στη ΜΕΘ”. Τον κοινωνώ, γίνεται άλλος άνθρωπος, ήταν Παρασκευή και έφυγα. Περίμενα μέχρι το βράδυ να έχει φύγει. Μου λένε “τι του έκανες του Κοντομηνά;”. Ξαναπήγε στο δωμάτιο και έζησε ακόμα έναν μήνα.

Όταν τον κοινώνησα, έζησε για ακόμα έναν μήνα. Αυτό ήταν το μεγαλείο, αλλά και το δράμα του. Δεν έφυγε φυτό που λέμε, έφυγε ζωντανός» είπε ο Δημήτριος Λινός για τον Δημήτρη Κοντομηνά.

 

 

Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν τη Δευτέρα η Ζήνα Κουτσελίνη. Όπως ήταν αναμενόμενο, μαζί με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησαν για όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ανάμεσα σε αυτά…

«Αυτός ο ηγέτης, με έβαλε στο σπίτι του πάρα πολλές φορές, σχεδόν καθημερινά ήμουν εκεί. Έχει μοιραστεί πολλές δικές του αλήθειες μαζί μου. Ήταν ένα μικρό παιδί και αγαπούσε τους ανθρώπους γύρω του. Ντίμη τον λέγαμε. Έριχνε ένα βόλι στη σύσκεψη, μάς άφηνε όλους να φωνάζουμε, έφευγε για λίγο έξω, ερχόταν και έλεγε: «Τι έγινε παιδιά, τα βρήκατε»; Ήταν ένα πειραχτήρι και μαζί με τον Δήμο Βερύκιο ήταν αχτύπητο δίδυμο», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη και συνέχισε:

«Πολλά λεφτά μοίρασε. Παρότι με τον αείμνηστο είχαμε μια πολύ ωραία σχέση, όταν έγινε αυτό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγώ έφυγα. Αλλά θα πω ένα πολύ σημαντικό συμβάν. Βρεθήκαμε κάπου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και ήμασταν στα διπλανά τραπέζια. Τότε γύρισε και μου είπε: «Σου ζητώ συγγνώμη Ζήνα. Για ό,τι σου έκανα, σου ζητώ πραγματικά συγγνώμη. Αλλά ήταν πέρα από μένα». Αυτό το λέω γιατί ήταν λόγια ενός σπουδαίου άνδρα. Και δεν ήταν μόνος του. Ήταν με την μετέπειτα σύντροφό του, την Αμερικανίδα…

Εγώ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την πήρα από το χέρι και δουλέψαμε πολύ παρέα. Θα ήθελα ως δασκάλα της να της μεταδώσω ότι μπορούμε να αναγνωρίσουμε το λάθος της. Δεν είναι θέμα συγχώρεσης, είναι θέμα ότι θέλω να μάθει ότι οι άνθρωποι όταν κάνουμε λάθη σκύβουμε ρε παιδί μου και λέμε συγγνώμη. Περιμένω ένα συγγνώμη, όχι να την συγχωρήσω. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς το είπε με τόση τρυφεράδα πατέρα. Είχα πολύ κόσμο δίπλα μου εκείνη την μέρα που τον άκουγαν και δεν το πίστευαν, ένας άντρας δύο μέτρα να λέει αυτό».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ, έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα»
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Αχώριστοι και συνέχεια αγκαλιά ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Ο πρώην Καινούργιου & Μπάρκα, Φίλιππος Τσαγκρίδης, έγινε ξανά viral να φιλιέται δημόσια και με άλλην!
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»
Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο