Tο... μάλε βράσε στο Συμβούλιο μεταξύ Διασήμων-Μαχητών! O πρώτος υποψήφιος

 

 

#SurvivorGR: Ο Τάκης ξανά στο μάτι του... κυκλώνα! Η κούνια που έφτιαξε και το... στόλισμα της Ναυσικάς - Λύγισε ο Μαρτίκας on camera διηγούμενος τον πνιγμό της θείας του μπροστά στα μάτια του! - H Κάτια τα έχει βάλει με τη Μυριέλλα: «Δεκάχρονα θα μάς έφερναν περισσότερους πόντους» - Σύρραξη μεταξύ Ασημίνας-Κατσαούνη! Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες! Τα κλάματα και η ασυλία!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Τάκης μάλλον είναι το... μαύρο πρόβατο για την ομάδα του, καθώς τους μισούς τους εκνευρίζει και τους άλλους μισούς τούς αφήνει αδιάφορους. 

Όπως... καταγγέλλουν οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του στην παραλία των Κόκκινων, τις περισσότερες φορές είναι πολύ νευρικός και έχει συχνές εντάσεις, ενώ η Ναυσικά σε μία κουβέντα που είχε με τον καλό της φίλο Άρη Σοϊλέδη, παρουσία του Στάθη, είπε ότι πλέον τον αντιμετωπίζει ως... καρικατούρα. 

O Τάκης πάντως θεωρεί ότι ο μόνος σύμμαχός του στην καλύβα είναι μόνο η Κάτια η οποία συνηθίζει να τον ακούει στα παράπονα και στις ανησυχίες που έχει.

 

 

Πάντως, παρά τα παράπονά του, ο Τάκης αποδείχτηκε πρωτομάστορας! Και αυτό γιατί είπε να κάνει μία έκπληξη στις κοπέλες της ομάδας του, δημιουργώντας μία κούνια την ώρα που οι περισσότεροι συμπαίκτες του κοιμόντουσαν.

Μάλιστα οι κοπέλες, όταν την είδαν ξετρελάθηκαν και άρχισαν να παίζουν κάνοντας κούνια, απολαμβάνοντας ανέμελες στιγμές. 

 

 

Αποκαλυπτικός ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας για τη ζωή του, εξηγώντας τους λόγους που μέχρι σήμερα, στα 45 του χρόνια δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει οικογένεια, όμως αναφέρθηκε και σε μία μεγάλη πληγή που έχει. 

Ο λόγος για την τραγική εμπειρία που είχε όταν είδε τη θεία του, και μάλιστα αγαπημένη, να πνίγεται μπροστά στα μάτια του.

Όπως είπε, ήταν σε πολύ τρυφερή ηλικία όταν του συνέβη. Την είδε να πνίγεται, πήγε να τη βοηθήσει, την πήρε αγκαλιά και εκείνη όπως χαρακτηριστικά είπε, σπαρταρούσε στην αγκαλιά του.

Ήρθε το ασθενοφόρο και απλά διαπιστώθηκε ότι είχε πνιγεί καθώς δεν την πρόλαβαν.

Η όλη αυτή εμπειρία τον έχει σημαδέψει και δεν μπορεί να το ξεπεράσει ούτε τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια.

Όπως είπε, η εμπειρία αυτή τον άλλαξε ως άνθρωπο και τον καθόρισε καθώς αποφάσισε πολλά πράγματα για την πορεία της ζωής του.

 

 

Για πρώτη φορά βλέπουμε φέτος την Κάτια Ταραμπάνκο να εκφράζεται αρνητικά για κάποια συμπαίκτριά της όμως φαίνεται πως η Μυριέλλα την έχει ενοχλήσει πολύ με τη συμπεριφορά και κυρίως με τις επιδόσεις της στον στίβο αγώνα. 

Την ίδια ώρα, η Μυριέλλα δηλώνει ότι την έχει εγκαταλείψει το σώμα της και νιώθει ιδιαίτερα καταπονημένη από τις κακουχίες που βιώνει στον Άγιο Δομίνικο.

Η αφαγία λόγω συχνών ηττών της ομάδας της αλλά και οι δύσκολες συνθήκες στην καλύβα την έχουν καταπονήσει και όπως είπε κλαίγοντας on camera δεν αντέχει άλλο.

Όμως, η Κάτια δεν δείχνει... έλεος. Μάλιστα on camera είπε την ατάκα: «Δεκάχρονα θα μάς έφερναν περισσότερου πόντους» δείχνοντας φανερά εκνευρισμένη με τις κακές επιδόσεις της ηθοποιού.

 

 

 

Με ισοπαλία λίγο πριν τον πόντο που θα έκρινε τον νικητή της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας, όλα ήταν δυνατά και για τους Διάσημους και για τους Μαχητές. 

Με σκορ 5-5 οι Κόκκινοι και οι Μπλε αναμετρήθηκαν σε flag race, με τον Γιώργο Κατσαούνη και την Ασημίνα από τους Μπλε αλλά και τον Άρη Σοϊλέδη και τη Βρισηίδα από τους Κόκκινους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον τελευταίο αγώνα.

Νικητές ανακηρύχθηκαν τελικά οι Κόκκινοι οι οποίοι θες από τύχη, θες από ανάγκη να φάνε επιτέλους, κατάφεραν να εξασφαλίσουν τον τελευταίο πόντο.

Έτσι η πρώτη ασυλία της εβδομάδας πήγε στους Διάσημους οι οποίοι φυσικά μετά το τέλος του αγώνα πανηγύριζαν έξαλλα.

Στη διάρκεια του flag race η Ασημίνα καθυστέρησε πολύ να σηκώσει την σημαία ώστε να ξεκινήσει ο συμπαίκτης της και έτσι ο Σοϊλέδης κέρδισε πολύτιμο χρόνο ώστε να κερδίσει την ασυλία.

Έτσι, οι Μπλε είναι εκείνοι που επρόκειτο να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους, κάτι που φυσικά είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για όλους.

 

 

 

Συνήθως η ήττα φέρνει γκρίνια και αυτή τη φορά θύματα της γκρίνιας και της μουρμούρας έπεσαν η Ασημίνα και ο Κατσαούνης οι οποίοι γενικά τα πηγαίνουν πολύ καλά στην παραλία των Μπλε. 

H Ασημίνα και ο Κατσαούνης έπαιξαν στο flag race για το οποίο έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν όμως τελικά έχασαν.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Ασημίνα έδειχνε απρόθυμη να συζητήσει με τους συμπαίκτες της τους λόγους που έχασαν, και έτσι πήγε να πλυθεί στο ποτάμι, όμως ο Κατσαούνης έδειχνε εκνευρισμένος με το αποτέλεσμα και είχε μεγάλη ένταση.

Κάπως έτσι λοιπόν και με μία ατάκα του τελευταίου, η ατμόσφαιρα άρχισε να μυρίζει... μπαρούτι και έτσι κάπως ξεκίνησε ο καβγάς μεταξύ τους.

Εκείνο που έδειξε να κάνει έξαλλη την Ασημίνα ήταν ότι ο Κατσαούνης την ανέφερε με το επίθετό της. Έτσι, φανερά θυμωμένη η Ασημίνα του είπε να μην ξαναπροφέρει το επίθετό της.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καβγάς ανάμεσά τους με την Ασημίνα να καταλήγει να κλαίει γοερά για την ένταση που είχε ζήσει.

Λίγο αργότερα πάντως όχι μόνο ηρέμησε αλλά και ανασυγκροτήθηκε αφού κατάφερε να κατακτήσει την ατομική ασυλία. Μάλιστα όταν πήρε το τοτέμ, είπε ότι θα αποφασίσει μαζί με τους συμπαίκτες της για εκείνον ή εκείνη που θα βγάλει στον τάκο προς αποχώρηση.

 

 

Αγώνισμα ατομικής ασυλίας

 

 

Ο καβγάς ανάμεσα σε Ασημίνα Χατζηανδρέου και Γιώργο Κατσαούνη από την παραλία μεταφέρθηκε και στο Συμβούλιο το βράδυ μόνο που οι λόγοι που παρουσίαζαν οι δυο τους για τη σύρραξή τους έκανε τους Διάσημους να γελούν. 

Η εξιστόρηση των γεγονότων από την Ασημίνα αλλά και τα... γαλλικά που αντάλλαξαν μεταξύ τους, αρχικά σόκαραν τους Κόκκινους όμως μετά έδειξαν να το απολαμβάνουν αφού τα επιχειρήματα που είχαν ο ένας εναντίον του άλλου ήταν πραγματικά πολύ μικρές αφορμές για να φτάσουν σε τέτοιο σημείο.

Η Ασημίνα επεσήμανε πολλές φορές πως έχει δώσει πολλές ευκαιρίες στον Γιώργο Κατσαούνη με τον συμπαίκτη της να τη ρωτάει τι της έχει κάνει και χρειάστηκε να του δώσει όλες αυτές τις ευκαιρίες.

Στην όλη ένταση ενεπλάκησαν και οι Κόκκινοι με τον Τάκη να παίρνει θέση και να ρωτάει: «Πριν ήσασταν όλο αγκαλιές - Ποιος έκανε πρώτος το έγκλημα;». 

 

 

Θέση πήρε και η Μυριέλλα η οποία έχει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Γιώργο Κατσαούνη λέγοντας πως απορούσε τόσο καιρό που η Ασημίνα είχε καλή σχέση με τον Τσακατσούκα. 

 

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην πάρει τον λόγο ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον της Κάτιας η οποία μέχρι εκείνη την ώρα παρακολουθούσε σχεδόν αδιάφορα την όλη κουβέντα. «Όποιος έχει κακή πρόθεση έχει και κακή γνώμη» είπε ο Μαρτίκας με την Κάτια αρχικά να του ζητάει να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, όμως όταν είδε ότι δεν έβγαζε άκρη, αποφάσισε να μην ασχοληθεί παραπάνω.

 

 

Ο Μαρτίκας όμως δεν άφησε εκτός των πυρών του τον Στάθη τον οποίο κατηγόρησε ότι τον είπε ουσιαστικά άνανδρο κάτι που ο Στάθης αρνήθηκε, λέγοντας πως δεν είχε καταλάβει σωστά.

 

 

Στη συνέχεια, οι Μπλε, οι οποίοι είχαν χάσει την ασυλία έπρεπε να ψηφίσουν προκειμένου να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

 

 

Μετά το πρώτο συμβούλιο του νησιού της εβδομάδας, όπου αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας, στο αποψινό επεισόδιο (14/3) του Survivor θα δούμε να κυριαρχεί και πάλι η ένταση.

Εκεί ο Τάκης Καραγκούνιας κάνει ένα αδιανόητο ξέσπασμα ενάντια στη Βρισήιδα Ανδριώτου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με αφορμή τα όσα αποκάλυψε ο Άρης Σοϊλέδης.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου αφήνεται να εννοηθεί, μάλιστα, ότι ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε μία παρόμοια «πρόταση» όπως του Βαλάντη στις αρχές του φετινού ριάλιτι. Αυτό κάνει τον «Μισθοφόρο» να ξεσπάσει με φωνές και επιθετικότητα…

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με κάθε επιφύλαξη, απόψε οι Μαχητές επιτέλους κερδίζουν και κατακτούν τη δεύτερη ασυλία.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Με εντυπωσιακά μπικίνι οι Ελληνίδες celebrities έφεραν το καλοκαίρι στα social media!
#Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το Malmö Arena η Silia Kapsis - Η Dress Rehearsal της Κύπρου στο φετινό υπερshow!
Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε fuego στην #Eurovision 2024 - Aποθέωση στην Dress Rehearsal του Α΄ Ημιτελικού
#SurvivorGR: Σταυρούλα Vs. Ασημίνα - Tιτανομαχία για την παραμονή - O αποχαιρετισμός της Αναστασίας
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
Μαρίνα Σάττι & Silia Kapsis με τις ομάδες τους, έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Turquoise Carpet της #Eurovision 2024
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision