Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Μια ωδή στον έρωτα

 

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το ευτυχισμένο ζευγάρι μίλησε για τον επικείμενο γάμο του -  Το ερωτικό σπα, το νέο μέλος στην οικογένειά τους και η αποκάλυψη για τον αρραβώνα τους και τον Γιώργο Παπαδόπουλο: «Mε πήρε συγκινημένος. Είναι καλλιτέχνης, είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, το κατάλαβε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την γνωριμία αλλά και τον επικείμενο γάμο τους μίλησαν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφος του Ιλάειρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι είναι η πρώτη φορά που γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο καθώς τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν ερωτευμένοι.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποκάλυψε ότι ο αρραβώνας του θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στον τόπο καταγωγής της Ιλάειρα και θα τηρηθούν όλες οι παραδόσεις.

 

 

Και στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Το αγαπημένο ζευγάρι απόλαυσε ένα ερωτικό σπα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίου και δήλωσε την ανυπομονησία του για τον αρραβώνα του που θα γίνει το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου.

«Νιώσαμε από την αρχή ότι υπάρχει κάτι βαθύ κι ουσιαστικό μεταξύ μας», είπε στην αρχή ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και πρόσθεσε η Ιλάειρα Ζήση: «Ο Μαυρίκιος για μένα είναι πατέρας, αδελφός και φίλος. Νιώθω ασφάλεια».

«Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι εχθές το βράδυ υιοθετήσαμε ένα κουτάβι και γίναμε γονείς. Πρόβα τζενεράλε για το πρώτο μας παιδάκι που ελπίζουμε να έρθει σύντομα. Δεν είναι έγκυος ακόμα, του χρόνου θα είναι σας το λέω από τώρα», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και αποκάλυψε στη συνέχεια ότι θα πάνε ταξίδι του μέλιτος στον Άγιο Μαυρίκιο.

Αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχονται για τη σχέση τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Δεν μπορώ να τα βάλω με ανθρώπους που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη φράση που είπα πως όταν έκανα πρώτη φορά έρωτα με την Ιλάειρα, συγκινήθηκα. Δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό, προφανώς γιατί δεν το έχουν βιώσει. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με πήρε συγκινημένος. Είναι καλλιτέχνης, είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, το κατάλαβε».

 

 

Φυσικά εμφανίστηκε το ερωτευμένο ζευγάρι και στην εκπομπή της Κατερίνας Kαινούργιου

 

 

 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision