Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση - Τι είπε για το παιχνίδι εις βάρος του;

 

Ο Τάκης ροχάλιζε το βράδυ και... «σείστηκε» η παραλία- Επική η ανίδραση της Μυριέλλας! - Οι Μαχητές «έχουν πάθει ανοσία» στις ήττες - Ο Μαρτίκας ανέλαβε την ευθύνη! - Ο Σάκης Αρσενίου μπήκε στο στο #SurvivorGR! - Η μεγάλη ανατροπή: Οι Μαχητές έκλεψαν παίκτη από την ομάδα των Διασήμων! - Εκτός εαυτού η Βρισηίδα με τη Ναυσικά: «Λες ψέματα, είσαι απαράδεκτη, δεν πας καλά...»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο παρακολουθήσαμε την προσθήκη των νέων παικτών, τόσο στην ομάδα των Μαχητών, όσο και στην παραλία των Διασήμων. 

Ήδη από την έναρξη του επεισοδίου παρακολουθήσαμε την επική νύχτα στην παραλία των Διασήμων, όπου οι δυο νέοι παίκτες προσπάθησαν να εγκληματιστούν στα νέα δεδομένα. Ο Τάκης Κραγκούνιας ήταν εκείνος που ήταν αρκετά κουρασμένος και ξεκίνησε το ροχαλητό. Ο ίδιος μάλιστα δεν μπορούσε να το ελέγξει, μιας και δεν το καταλάβαινε.

Επική ήταν η αντίδραση της Μυριέλλας, η οποία μιμίθηκε το ροχαλητό του Τάκη, ενώ στη συνέχεια είπε ότι δεν κατάφερε να κοιμηθεί λεπτό. Δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες, η ίδια είπε ότι σηκώθηκε και βοήθησε τους νέους παίκτες, ώστε να πάνε να κάνουν... την ανάγκη τους, μιας και φοβήθηκε ότι μπορεί να χαθούν μέσα στο σκοτάδι και στην ζούγκλα.

 

 

Οι Μαχητές βρίσκονται σε μια πολύ δυσμενή θέση, μιας και έχουν σημειώσει πολλές σερί ήττες σε έπαθλα φαγητού, κάτι που δεν μπορούν με τίποτα να διαχειριστούν. 

Ήδη από την έναρξη του επεισοδίου είδαμε ότι οι Μαχητές είχαν μια έντονη συζήτηση σχετικά με τις ήττες στα έπαθλα φαγητού, οι οποιές έχουν πλέον γίνει πάρα πολλές στην ομάδα τους.

Η Πελαγία, η Σοφιάννα και η Ασημίνα συζήτησαν μεταξύ τους για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, σημειώνοντας πως η όλη κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί με τίποτα, μιας και δεν θα μπορούν να αγωνίζονται, καθώς η ενέργεια που θα έχουν για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στο κάθε αγώνισμα, θα είναι κυριολεκτικά μηδαμινή.

 

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα, θέλησε να τοποθετηθεί και να πει στην ομάδα του ότι νιώθει υπέυθυνος για τις συνεχόμενες ήττες της ομάδας του, μιας και δεν είναι τόσο γρήγορος, όσο οι άλλοι παίκτες και δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες. Μάλιστα, είπε πως αν χάσει η ομάδα του την ασυλία, εκείνος θα πρέπει να ψηφιστεί για αποχώρηση.

 

 

Ήδη από το προχθεσινο επεισόδιο παρακολουθήσαμε ότι κάποιοι νέοι παίκτες εισέβαλλαν στο παιχνίδι. Πολύ πιο συγκεκριμένα, εκείνοι ήταν: η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ μπήκαν στην ομάδα των Διασήμων, ενώ στους Μαχητές προστέθηκε ο Άγγελος Πουλής.

Χτες (13-2) λίγο πριν από τον αγώνα της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι ακόμα ένας νέος παίκτης θα εισβάλλει στο παιχνίδι, για να φέρει τα "πάνω- κάτω". Αυτός δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο τραγουδιστή της λαϊκής μουσικής, Σάκης Αρσενίου, με τους παίκτες των Διασήμων να δείχνουν ήδη, από την είσοδό του, ενθουσιασμένοι.

Ο Σάκης Αρσενίου είπε χαρακτηριστικά: «Με τα περισσότερα παιδιά γνωρίζομαι ήδη, λόγω της φύσης της δουλειάς μου τους έχω γνωρίσει. Με τον Άρη κάνουμε παρέα τους τελευταίους τρεις μήνες και έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη σχέση. Πριν μπω στο παιχνίδι, έτρωγα πολύ καλά, οπότε νιώθω και πολύ καλά. Το μόνο θέμα που νομίζω ότι θα με δυσκολέψει είναι το κομμάτι του ύπνου, όπου σίγουρα θα δυσκολέψω και εγώ τους συμπαίκτες μου, γιατί όταν κουράζομαι ροχαλίζω πολύ. Από εκεί και πέρα, δεν με αγχώνει κανένας. Μπορώ να τους κουμαντάρω όλους»

 

 

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μαχητές, οι οποίοι και μόνο στο άκουσμα, ξεκίνησαν τα χειροκροτήματα. 

Στο επεισόδιο του Survivor (13-2) παρακολουθήσαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την είσοδο του Σάκη Αρσενίου στην ομάδα των Διασήμων, ενώ έκρυβε και ακόμα μια έκπληξη για την ομάδα των Μαχητών.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, αυτό που έχει παρατηρηθεί είναι ότι οι Μαχητές είναι πλέον πολύ αποδυναμωμένοι και χρειάζονταν κάτι, για να αυξηθεί η δυναμική της ομάδας τους. Έτσι, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως θα είχαν το δικαίωμα να κλέψουν έναν από τους νέους παίκτες των Διασήμων, ο οποίος θα ήταν άνδρας. Μάλιστα, τους έδωσε και λίγα λεπτά, μέχρι να αποφασίσουν. Οι Μαχητές ξεκίνησαν να χειροκροτούν και στο τέλος επέλεξαν τον Γιώργο Ταλαντσέβ.

Και οι δυο ομάδες έδωσαν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από το σκορ τους, μιας και ουσιαστικά, όλα κρίθηκαν στον πόντο. Οι Διάσημοι διατηρούσαν κατά κύριο λόγο ένα προβάδισμα, το οποίο και ανέτρεψαν οι Μαχητές, φτάνοντας σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του 8-8, όπου εκεί και οι δυο ομάδες πλησίασαν στη νίκη.

Στο κρίσιμο run, μετά από το 9-8 των Διασήμων έναντι των Μαχητών, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Άγγελος ρίχτηκαν στη μάχη. Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε και σημείωσε το τελικό 10-8, δίνοντας στην ομάδα του την νίκη για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

 

 

Κατά την διάρκεια του αγώνα, η Βρισηίδα μετά από μια ήττα της, κατηγόρησε τον πάγκο της και ξεκίνησε να φωνάζει, με την Ναυσικά να της λέει ότι δεν της έφταιγε ο πάγκος που έχασε. Εκείνη τη στιγμή η Βρισηίδα βγήκε εκτός εαυτού, με την Κάτια Ταραμπάνκο να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Μετά από το τέλος του αγώνα, η Βρισηίδα μίλησε αναλυτικά για το θέμα, σημειώνοντας ότι την εχόχλησε που ο πάγκος της την κατηγόρησε επειδή έχασε. Πολύ πιο συγκεκριμένα, δεν μπορούσε να δεχτεί ότι δεν φώναζαν τόσο, ενώ εκείνη κατά τη διάρκεια του αγώνα, άκουγε πολύ περισσότερο τους Μαχητές, παρά την ομάδα της. Η Ναυσικά απάντησε και είπε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, με την Μυριέλλα να την υποστηρίζει και την Βρισηίδα να γίνεται ακόμα περισσότερο έξαλλη, με το πράγμα να ξεφεύγει.

 

 

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, νικητής ήταν ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος θα έπρεπε να υποδείξει κάποιον, ο οποίος θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Σάββας Κάλφας ξεκαθάρισε από την αρχή ότι θα ψηφίσει μόνο αγωνιστικά.

 

 

Από την κάλπη, οι Μαχητές έβγαλαν ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Ο Γιώργος Λιανός ήταν και εκείνος που έδωσε τον λόγο στον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος έκανε λόγο για μια στρατηγική εις βάρος του και ότι όλο αυτό είναι κατευθυνόμενο για να βγει από το παιχνίδι. 

Πολύ πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Καθόμουν εχθές το βράδυ μόνος μου και ήρθε η Σοφιάννα και μου είπε το πόσο καλό παιδί είμαι και το πόσο καλός είμαι αγωνιστικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί με ψήφισαν με έξι ψήφους, ενώ έχω δώσει επανειλημμένα πολλές νίκες και έχω παίξει πολύ μαχητικά. Δεν είναι δυνατόν να με βγάζουν στον τάκο, ενώ έκανα πολλά σερί. Τα κορίτσια ήθελαν να σώσουν την Πελαγία και έτσι ψήφισαν εμένα, αλλά δεν το καταλαβαίνω»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»