Γερμανού - Καραβάτου είπαν το δικό τους αντίο, στην μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου

 

 

«Χαμογέλα και πάλι»: Εκτός εκπομπής και ο Παύλος Σταματόπουλος – Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου - Η Κατερίνα Ζαρίφη να τους αντικαθιστά προσωρινά - Τα συγκινητικά λόγια της Γερμανού:  «Ήταν ηρωίδα δίπλα στη μάνα της»! - Έτρεμε από συγκίνηση η Καραβάτου!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

​Οι τελευταίες ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου είναι εξαιρετικά δύσκολες αφού η μητέρα της στην οποία είχε τεράστια αδυναμία έφυγε από τη ζωή μετά από μια πολύ σοβαρή και γενναία μάχη που έδωσε με την υγεία της. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για την Σίσσυ Χρηστίδου - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο «Αντίο μαμά…» 

 

Όπως ήταν επόμενο για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι» βρίσκεται εκτός εκπομπής, με την Κατερίνα Ζαρίφη να την αντικαθιστά προσωρινά.

Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής έλειπε και ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος λόγω της στενής σχέσης που διατηρεί με τη Σίσσυ Χρηστίδου έπρεπε να βρίσκεται στο πλευρό της. Οι δυο συνεργάτες εκτός από φίλοι είναι και κουμπάροι, με τον δημοσιογράφο να συμπαραστέκεται στην παρουσιάστρια σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες που βιώνει…

«Χαμογέλα και πάλι με όχι γνώριμα πρόσωπα στην οθόνη σας γιατί αυτές τις δύο ημέρες ζούμε εδώ παρέα την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου. Είμαστε εδώ να τη στηρίξουμε γιατί πάνω από όλα ο ένας για τον άλλον. Σήμερα και ο Παύλος είναι κοντά στη Σίσσυ, γιατί ο Παύλος και η Σίσσυ είναι ένα, είναι οικογένεια. Εμείς είμαστε εδώ να προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να χαμογελάσετε…» ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

 

 

 

Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε και αυτό το Σαββατοκύριακο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Τι λες τώρα» θέλησε στην έναρξη να εκφράσει τα συλλυπητήρια της στη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία το απόγευμα της Παρασκευής έχασε τη μητέρα της. 

Η Κατερίνα Καραβάτου έζησε και εκείνη πριν μερικούς μήνες την ίδια «σκληρή» απώλεια, με την πολυαγαπημένη της μητέρα να φεύγει από τη ζωή.

«Να πούμε συλλυπητήρια στη Σίσσυ», ανέφερε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη. Η Κατερίνα Καραβάτου συγκινημένη συμπλήρωσε: «Έπρεπε να το πούμε από την αρχή γιατί έχασε τη μητέρα της χθες. Ταλαιπωριόταν πάρα πολύ η γυναίκα όλον αυτόν τον καιρό και όλη η οικογένεια. Τα συλλυπητήρια από όλους μας να εκφράσουμε. Κοίτα τι έχω πάθει τώρα, άρχισα να τρέμω».

 

 

 

Τα ειλικρινή της συλλυπητήρια όμως θέλησε να εκφράσει μέσα από τη δική της εκπομπή και η Ναταλία Γερμανού που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την παρουσιάστρια και εξακολουθούν να διατηρούν μια άψογη σχέση.

«Πριν ξεκινήσουμε την εκπομπή μας κανονικά και τη ροή της θέλουμε να μας επιτρέψετε να στείλουμε όλη μας την αγάπη και μια αγκαλιά – έστω και μέσα από την τηλεόραση – στη Σίσσυ Χρηστίδου. Στη συνάδελφο, τη φίλη, το κορίτσι που μαζί ξεκινήσαμε τα Σαββατοκύριακά μας το 2008 που βιώνει ένα πολύ μεγάλο ζόρι, μια πολύ μεγάλη απώλεια. Το να χάνεις τον γονιό σου, ειδικά όταν έχεις περάσει τόσους μήνες δίπλα του, κρατώντας του το χέρι… Η Σίσσυ έχασε τη μαμά της πριν λίγες ώρες απ’ ότι ξέρω και το κουβάλησε όλο αυτό πολύ γενναία, πολύ ηρωικά, έκανε πολύ κουράγιο και έκανε και μια εξαιρετικά τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση αποχαιρετώντας τη μητέρα της» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, αφού προβλήθηκε η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου, η Ναταλία Γερμανού πήρε και πάλι τον λόγο και είπε:

«Ακόμα και όταν βιώνεις ένα τέλος που αναπόφευκτα έρχεται… Η Σίσσυ δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της μητέρας της όλο αυτό το διάστημα. Το κουβάλησε και ήταν ηρωίδα δίπλα στη μαμά της, ακόμα και αυτό, όταν ξέρεις ότι είσαι μπροστά σε ένα τέλος που θα έρθει, δεν απαλύνει τον πόνο. Την αγάπη μας, τη σκέψη και την ενέργεια στη Σίσσυ. Καλό παράδεισο στη μανούλα σου και να ξέρεις ότι είναι φύλακας άγγελός σου πια και δε θα σε αφήσει λεπτό. Την αγάπη μας από εμάς γιατί εκτός από συνάδελφος είναι και φίλη».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

  

 

Δειτε Επισης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»