Ένατη σερί νίκη για τους Διάσημους! Δάκρυα για τους Μαχητές στο #SurvivorGR

 

 

Η Ναυσικά κάνει μαθήματα φλερτ στη Μυριέλλα αλλά απογοητευμένη λέει: «Είναι ανεπίδεκτη» - Στα... μαχαίρια Αθηνά και Ρουβάς: «Δεν μπορώ να βαράω προσοχή σε κανέναν εδώ πέρα» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Αφού η Ναυσικά έμαθε τη σωστή στάση σώματος στη Μυριέλλα, ήρθε η ώρα να τη μάθει και να φλερτάρει σωστά τον άνδρα που θα δει και θα της αρέσει.  

 Σε μία χαλαρή κουβέντα τους στην παραλία των Κόκκινων, οι δύο κοπέλες άρχισαν να μιλούν για την τέχνη του φλερτ και για τον σωστό τρόπο που μπορεί να προσεγγίσει ένας άνδρας μία γυναίκα ή το αντίθετο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή η ομάδα που κερδίζει απόψε (06/02/22) τον αγώνα ασυλίας στο #SurvivorGR - Βρισηίδα Ανδριώτoυ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης- Άγριος καυγάς και υστερία με τον Άρη Σοϊλέδη

 

Μόνο που η Μυριέλλα από την πρώτη στιγμή έδειξε να προσεγγίζει λάθος το αντίθετο φύλο.

Όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός, όταν της αρέσει ένας άντρας τον προσεγγίζει πολύ φιλικά σαν να ήταν κολλητοί από χρόνια, κάτι που είναι λάθος.

"Είναι λάθος να πω, 'γεια φιλαράκι, τι κάνεις;'. Κάτι που της επεσήμανε πολλές φορές η Ναυσικά η οποία κατέληξε να πει ότι είναι... ανεπίδεκτη μαθήσεως.

Φυσικά αστειευόταν μιας και η Μυριέλλα κατάλαβε πολύ καλά τις συμβουλές που της έδωσε η καλή της φίλη.

 

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Κατσαούνης μάλλον έκαναν λάθος να συνεργαστούν για να πιάσουν ψάρια και να επιστρέψουν με ψαριά στην καλύβα. Ούτε εκεί δεν τα κατάφεραν. 

Ο Σάββας, ο Γιάννης και ο Ανδρέας έφυγαν για ψαροτούφεκο και όπως είπε ο Γιάννης, με το που μπήκαν στη θάλασσα, ενώ ήταν λάδι, έβαλε κύμα και έτσι δεν κατάφεραν να κάνουν και πολλά πράγματα.

Παρ' όλο που έπιασαν πέντε μικρά ψάρια, βγαίνοντας έξω στη στεριά, έμειναν τα τρία καθώς δεν τα είχαν πιάσει καλά.

Η μεγάλη... τραγωδία όμως ήταν η συνεργασία Κατσαούνη και Μαρτίκα οι οποίοι πήραν το δίχτυ για να πιάσουν και εκείνοι ψάρια.

Από την πρώτη στιγμή όμως έδειξαν να διαφωνούν σε... όλα καθώς ο Κατσαούνης ήθελε να βρεθεί κοντά στα βράχια και ο Σπύρος ήθελε να πάνε στην αμμουδιά κοντά για να πιάσουν σπάρο.

Τελικά, το αποτέλεσμα ήταν να επιστρέψουν άπραγοι και χωρίς καθόλου ψάρια στα χέρια τους.

 

 

Τεταμένη φαίνεται να είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Αθηνά Ευμορφιάδη και τον Απόστολο Ρουβά οι οποίοι λίγο πριν τον αγώνα επάθλου, είχαν μία έντονη φραστική διαμάχη που τελικά μόνο τα νεύρα τέντωσε!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Απόστολος είπε on camera για τη συμπαίκτριά του: «Το τελευταίο διάστημα η Αθήνα φέρεται λίγο… θα το πω, άδικα, υπάρχουν διάφορα μικροπράγματα τα οποία κάνει τα οποία θεωρώ ότι ενοχλούν κι άλλα άτομα της ομάδας. Παρόλα αυτά κάποια τα έχουμε λίγο αναφέρει αλλά φαίνεται να μην αλλάζει συμπεριφορά. Αυτά μαζεύονται μαζεύονται και κάποιες στιγμές συμβαίνουν και κάποιες εκρήξεις».

Από την πλευρά της η Αθηνά είπε από την πλευρά της: «Δεν μπορώ να σηκώνομαι πρωί-πρωί και ν’ ακούω φωνές! Κι αν με φωνάζουνε μία, εγώ θα φωνάξω δέκα! Εγώ δεν μπορώ να βαράω προσοχή σε κανέναν εδώ πέρα! Η διαφωνία μας με τον Απόστολο δεν είναι κάτι τραγικό απλά δεν μπορώ να καταλάβω πλέον τον τελευταίο καιρό το ύφος που μιλάει».

Η Αθηνά πρόσθεσε: «Ίσως να φταίει ότι υψώνει ανάστημα στα αγωνίσματα και μπορεί να έχει αρχηγικές τάσεις στην ομάδα δεν ξέρω τι συμβαίνει δεν γίνεται να ταιριάζουμε και με όλους οπότε δεν μπορώ και εγώ όμως να κάθομαι να ακούω φωνές πρωί-πρωί και εννοείται πως θα αντιδράσω».

 

 

 

Για όγδοη συνεχόμενη φορά οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν τους Μαχητές, κερδίζοντας το έπαθλο φαγητού που είναι λαχταριστή φασολάδα!

Παρά το γεγονός ότι οι Μαχητές στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και προσπάθησαν να ανατρέψουν το σκορ, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τελικά και έτσι οι Κόκκινοι θα έχουν τη χαρά να φάνε ξανά.

Τον τελευταίο πόντο έφερε στην ομάδα της η Ευρυδίκη η οποία κέρδισε την Πελαγία.

Η όγδοη συνεχόμενη νίκη των Διάσημων έχει εξαθλιώσει τους Μαχητές οι οποίοι δεν αντέχουν στους ώμους τους τόσες ήττες καθώς αυτές αυτόματα σημαίνουν πείνα.

Όπως είπαν πριν την έναρξή του αγώνα επάθλου οι Μαχητές, οι προμήθειές τους διαρκούν ακόμα μόνο για μία μέρα και οι δυνάμεις τους σιγά σιγά τούς εγκαταλείπουν.

Επίσης, η ψυχολογία τους είναι πολύ πεσμένη, γεγονός που έχει φέρει ακόμα πιο βαριά ατμόσφαιρα στην παραλία των Μπλε.

 

 

 

Κάτι πρέπει να κάνουν οι Μαχητές σε ό,τι αφορά την απόδοσή τους στο reality επιβίωσης καθώς ούτε στα παιχνίδια της Καραϊβικής κατάφεραν να κερδίσουν.

Μετά τη νίκη του επάθλου φαγητού που ήταν φασολάδα με ελίτσες, ψωμάκι και φέτα, οι Διάσημοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους αδύναμους, εκνευρισμένους και απογοητευμένους Μαχητές.

Και παρ' όλο που οι Μαχητές δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και ήθελαν πολύ περισσότερο από τους Διάσημους τη νίκη, έστω και στα Παιχνίδια της Καραϊβικής, δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα, το έπαθλο ήταν ταρτάκια με φρούτα, λαχταριστά και ό,τι έπρεπε και για τις δύο ομάδες ώστε να κερδίσουν λίγη ενέργεια από τη ζάχαρη.

Παρ' όλα αυτά, ούτε σε αυτή την αναμέτρηση οι Μπλε κατάφεραν να υπερισχύσουν των Κόκκινων οι οποίοι τρισευτυχισμένοι μετά την αναμέτρηση, απόλαυσαν και το γλυκό τους μετά το πλούσιο γεύμα.

Κάτι που φυσικά έφερε ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση στους Μπλε.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
#MVMA2024»: Όλα όσα έγιναν στο kick off party - Η #Number1 Έλενα Παπαρίζου θα λάβει τιμητικό βραβείο
Η Φαίη Σκορδά ακύρωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για την Mαρίνα Σάττι: «Τόσος ντόρος άδικα;»
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών και όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»
#MasterChefGR: Λευτέρης: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Φουρέιρα που με γουστάρει! Να 'σαι καλά, σ'αγαπώ!»
#SurvivorGR: Έκπληξη! Ο Ντάνιελ είναι ο τέταρτος υποψήφιος: «Έχουμε στρατηγική»