Βαρύ πένθος για την Σίσσυ Χρηστίδου - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

 

 

Δύσκολες ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου  - Πέθανε η μητέρα της ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο «Αντίο μαμά…» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η παρουσιάστρια με ένα σπαρακτικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρετώντας έτσι την πολυαγαπημένη της μαμά. 

 

 

 

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´ τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο...

Αντίο μαμά μου.. Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου.. Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση…

Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ.. Σ´ αγαπώ… 04-02-2022» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου, ραγίζοντας καρδιές με τα λόγια της.

Κάτω από το πολύ συγκινητικό της μήνυμα, φίλοι, στενοί συνεργάτες αλλά και καλλιτέχνες θέλησαν να συλλυπηθούν στη Σίσσυ Χρηστίδου και το έκαναν με σχόλιά τους κάτω από την ανάρτησή της. Ανάμεσά τους και ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης που θέλοντας και μη ζούσε όλο αυτόν τον αγώνα από αρκετά κοντά.

Άλλωστε, ήταν η γιαγιά των παιδιών του που είχαν μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά Μίνα.

Ο τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος Onirama θέλησε να αποχαιρετίσει με τον δικό του τρόπο την κυρία Μίνα, με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα. «Καλό παράδεισο κυρία Μίνα... Σε περιμένουν οι άγγελοι στην παρέα τους» έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

  

 

   

    

 

 

 

  

 Βαρύ το κλίμα και στο πλατό. Χωρίς τη Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε σήμερα στον αέρα η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η γνωστή παρουσιάστρια περνάει πολύ δύσκολες ώρες, καθώς χθες το απόγευμα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Όπως ήταν απολύτως φυσικό, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή. Τη θέση της στο πάνελ πήρε η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος είπε μερικά λόγια στην έναρξη.

«Σήμερα είναι για το Χαμογέλα και Πάλι μια ιδιαίτερη μέρα, μια αρκετά δύσκολη θα έλεγα. Όσοι παρακολουθείτε τη Σίσσυ στα social media έχετε καταλάβει τον λόγο της απουσίας της. Χθες το απόγευμα έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα και όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσε να είναι στη θέση της, αν και η ίδια είναι φοβερή επαγγελματίας», είπε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

Ο Παύλος Σταματόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Θα την αφήσουμε να θρηνήσει, να αποχαιρετήσει τη μητέρα της και σε λίγο καιρό να είναι ξανά εδώ να κάνουμε εκπομπή… Φυσικά η αγάπη μας, τα συλλυπητήρια μας, η αγκαλιά μας θα είναι μαζί της»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»