'Ηταν όλοι στο τελευταίο χειροκρότημα του Πάνου Νάτση - Έλειπε μόνο η μάνα του

 

Το ηχογραφημένο μήνυμα του θεάτρου στη μνήμη του - Εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του – Πότε κάνει ξανά πρεμιέρα η παράσταση που πρωταγωνιστούσε

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τεράστια θλίψη έχει σκεπάσει τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας λόγω του ξαφνικού και πρόωρου θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση. Ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου με τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους συνεργάτες του να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.

Ο Πάνος Νάτσης, πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» που παιζόταν στο «θέατρο ΉΒΗ». Ωστόσο, μετά τον χαμό του, η παράσταση έχει μπει σε αναστολή μέχρι να μπορέσουν όλοι να ανακτήσουν και πάλι τις δυνάμεις τους από το τραγικό συμβάν που τους έχει αφήσει εμβρόντητους. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μάλιστα, καλώντας κανείς στο «θέατρο ΉΒΗ», μπορεί να ακούσει ένα ηχογραφημένο μήνυμα από τις «Θεατρικές Σκηνές», την εταιρεία παραγωγής που είχε αναλάβει την παράσταση, στη μνήμη του ηθοποιού ενώ παράλληλα γνωστοποιείται πως οι παραστάσεις αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

«Η οικογένεια των θεατρικών σκηνών με τεράστια θλίψη αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο μας συνεργάτη Πάνο Νάτση που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα σε τροχαίο δυστύχημα. Οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του»  στο «θέατρο ΉΒΗ» αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας». αναφέρει χαρακτηριστικά το ηχογραφημένο μήνυμα.

 

 

Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Νάτση ειπώθηκε στο κοιμητήριο του Σχιστού, με πλήθος κόσμου να προσέρχεται εκεί και να τον αποχαιρετήσει.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, ενώ επικήδειο λόγο εκφώνησε και ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» όπου πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης αναμένεται να κάνει ξανά πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου. Ο ηθοποιός που θα τον αντικαταστήσει θα είναι ο κολλητός του φίλος Ευθύμης Γεωργόπουλος.

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης θεώρησαν χρέος τους να πείσουν τον ηθοποιό να συμμετάσχει στο έργο, καθώς μόνον εκείνον ήθελε ο Πάνος Νάτσης να τον αντικαταστήσει. 

Όπως ανέφερε ο Κώστας Τσουρός, το βράδυ της Τετάρτης 9/2 μια βραδιά νωρίτερα από την πρεμιέρα θα γίνει εκδήλωση μνήμης στον Πάνο Νάτση στο «θέατρο Ήβη». Εκεί θα βρεθούν φίλοι, συνάδερφοι και συγγενείς του ηθοποιού για να τον τιμήσουν, ενώ θα παιχτεί και η παράσταση.

Ανάμεσά στους συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν στο νεκροταφείο, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, η συμπρωταγωνίστριά του στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιάννης Κουκουράκης και η Σοφία Μανωλάκου.

«Δε νομίζω ότι χωράνε λόγια για να εκφράσω τη θλίψη μου γιατί ήταν ένα πλάσμα υπερταλαντούχο, εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός φίλος και ένα πλάσμα που είχε πολλή αγάπη για τους ανθρώπους» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος σε δηλώσεις του.

«Ο Πάνος ήταν μια ελπίδα για το θέατρο με μια λαμπρή καριέρα που τώρα ξεκίναγε, ένα παιδί μάλαμα» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στις κάμερες.

Ενώ και η Σοφία Μανωλάκου με δάκρυα στα μάτια είπε: «Ήρθαμε να αποχαιρετήσουμε τον φίλο μας. Πολύ απρόσμενα μας την έκανε. Μας την έκανε ο Πάνος μας. Ήταν χαρούμενος, αισιόδοξος, ήταν η χαρά της ζωής πραγματικά»

 

Σήμερα (3/2) στην εκπομπή Super Κατερίνα, η δημοσιογράφος, Άννα Ζηρδέλη ξέσπασε σε λυγμούς την ώρα που μιλούσε για τον ηθοποιό. Η ίδια με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Αυτό που μας συγκίνησε όλους χθες, χωρίς να το περιμένουμε, ήταν πως ο Γιώργος Καπουτζίδης που ήταν πολύ στενός του φίλος και συνεργάτης τα τελευταία χρόνια έβγαλε εξαιρετικό επικήδειο. Μίλησε για το πως γνωρίστηκε με τον Πάνο, πως πέρασε την οντισιόν, που ήθελε ένα κομμάτι κωμωδίας και ο Πάνος δεν είχε και είχε μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα πηγαίνοντας στην οντισιόν άρχισε να του την εξιστορεί. Απλά ο Γιώργος Καπουτζίδης καθόταν εκεί και τον χάζευε και του λέει, «περνάς στην επόμενη φάση». Μιλούσε για τις πολύχρωμες κάλτσες που λάτρευε να φοράει, για τον ρόλο που έγραψε πάνω του ο Γιώργος στις Σέρρες», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε:«Μίλησε για το ποδοσφαιράκι που λάτρευαν να παίζουν και τους είχε πάρει άλλη συνάδελφος από το θέατρο, έπαιζαν πριν από κάθε παράσταση. Ήταν αυτές οι μικρές στιγμές που λάτρευαν και τους γέμιζαν. Φεύγοντας ο Πάνος, λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης, πως έχει πάρει ένα κομμάτι δικό του μαζί εννοώντας τον ρόλο στη νέα του σειρά. Είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος για αυτό. Μίλησε επίσης για ένα πολύ προσωπικό δώρο που είχε κάνει ο Πάνος στον Γιώργο, μια πυξίδα».

Η Κατερίνα Καινούργιου στην αρχή σάστισε, όμως καταλαβαίνοντας τον «πόνο» της έμεινε σιωπηλοί ακούγοντας τα όσα έλεγε η δημοσιογράφος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος