«Ο Κώστας Δόξας καθυστερεί συστηματικά τη διατροφή από τον Ιούλιο του 2021»

 

Όσα είπε η δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγoυ του, Μαρία Δεληθανάση: «Η σύλληψη δεν έγινε μπροστά στο παιδί» - Φαίη Σκορδά σε Σπύρο Δημητρίου, δικηγόρο Κώστα Δόξα: «Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε, καλό σας μεσημέρι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Στην προσαγωγή του Κώστα Δόξα για παραβίαση δικαστικής απόφασης προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τραγουδιστής προσήχθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν κατέβαλε το ποσό της διατροφής που του έχει ορίσει το δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος και η εν διαστάσει σύζυγός του είχαν βρεθεί ξανά στο δικαστήριο το Νοέμβριο για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που δίνει στο παιδί τους, με τον τραγουδιστή να αιτείται να μειωθεί η διατροφή του παιδιού του από τα 500 ευρώ στα 300.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου, η τέως σύζυγος του τραγουδιστή έδωσε την είδηση της προσαγωγής του μέσα σε 5 λεπτά από την πραγματοποίησή της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη o Κώστας Δόξας - Όσα είπε η  εν διαστάσει σύζυγός του Μαρία Δελήθανάση, ο αδερφός του 'Ακης Δείξιμος και δικηγόρος του Σπύρος Δημητρίου

 

Η Άρτεμις Διαλυνά, δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21/1 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση που λέει ότι κάθε πρώτη του μηνός θα πρέπει να καταβάλλεται από τον κ. Δόξα ένα χρηματικό ποσό για να διατεθεί για τα έξοδα του παιδιού. Και δεν είχε καταβληθεί. Η καταβολή έγινε 19/01. Εκ των υστέρων με ενημέρωσε η πελάτισσά μου, ότι η καταβολή του τελευταίου κομματιού της διατροφής πρέπει να έγινε ενώ ήταν στο τμήμα ο πρώην σύζυγός της.

Έχει γίνει μήνυση και κατά της πελάτισσάς μου, αυτές οι μηνύσεις γίνονται για εντυπωσιασμό. Η εντολέας μου έχει τις καταθέσεις που δείχνουν 19/01 και οι δύο, προφανώς έγιναν σε διαφορετική στιγμή. Η μήνυση κατατέθηκε στις 17/01, μέχρι τότε δεν είχε γίνει καμία καταβολή. Στις 10/01 του είχε στείλει μήνυμα για να καταβάλει τη διατροφή. Είχε εξαντλήσει τα στάδια ενημέρωσης και συζήτησης», είπε χαρακτηριστικά η κ. Διαλυνά, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη.  

«Καθυστερεί συστηματικά τη διατροφή από τον Ιούλιο του 2021»

«Ο κ. Δόξας κατά το 2020 κατέβαλε κανονικά την πρώτη διατροφή στο χρόνο της, που ήταν κατά 200 ευρώ προσαυξημένη. Όταν δεν κινείτο κουνούπι, και δεν είχε πληγεί μόνο το δικό του επάγγελμα, αλλά τα πάντα. Από τον Ιούλιο του 2021 συστηματικά καθυστερεί την καταβολή της διατροφής. Το Σεπτέμβριο του 2021 έκανε 4 εμφανίσεις σε τρία διαφορετικά μαγαζιά, που έχει δηλώσει πόσα έλαβε, και είναι πενταπλάσια από αυτά που βγάζει μηνιαίως η εντολέας μου. Είχε ειπωθεί στο δικαστήριο από την πλευρά του κ. Δόξα ότι θα έκλειναν τα μαγαζιά ως επιχείρημα, και το δικαστήριο έβγαλε την απόφαση, άρα αυτό το έχει συνυπολογισμένο», συνέχισε η δικηγόρος.

«Η τελευταία καταβολή της δόσης έγινε εξαιτίας της μήνυσης, την ώρα που ο κ. Δόξας ήταν στο αστυνομικό τμήμα. Μπορώ να δείξω και τα καταθετήρια, υπάρχουν δεδομένα. Το αίτημά του για μείωση της διατροφής είχε γίνει δεκτό, αλλά όχι στο ποσό που επιθυμούσε εκείνος. Κανείς δεν έχει διερωτηθεί πώς ζει στην καθημερινότητά της η συγκεκριμένη γυναίκα με το παιδί», τόνισε η κ. Διαλυνά.

«Η σύλληψη δεν έγινε μπροστά στο παιδί»

«Ειπώθηκε κάποια στιγμή ότι η σύλληψη έλαβε χώρα μπροστά στο παιδί. Αυτό δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στην πραγματικότητα. Το παιδί το παρέλαβε η γιαγιά και ανέβηκαν σπίτι. Δεν κατάλαβαν ποτέ πότε έγινε η σύλληψη. Η εντολέας μου δεν έχει βγει ποτέ στα κανάλια, είναι λυπηρό να λέει κανείς ότι προσπαθεί να πάρει δημοσιότητα για να βγάλει χρήματα, όταν μέχρι και τον Οκτώβριο του 2021 ήταν άνεργη», τόνισε κλείνοντας η κ. Διαλυνά.

 

 

Όσα είπε η εν διαστάσει συζύγoς του Κώστα Δόξα, Μαρία Δεληθανάση:

 

 

Μετά τις δηλώσεις της συνηγόρου της Μαρίας Δεληθανάση στο «Mega Καλημέρα», η κα Άρτεμις Διαλυνά εμφανίστηκε και στο «Πρωινό». 

Αφού εξέφρασε την τοποθέτηση της πελάτισσάς της, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησαν να συνομιλήσουν με τον κ. Σπύρο Δημητρίου, προκειμένου κι εκείνος να πει την πλευρά του πελάτη του. Ωστόσο, ο κ. Δημητρίου δεν θέλησε να πει τίποτα, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει εκνευρισμό στην παρουσιάστρια.

«Έχω το εξής πρόβλημα, πολύ ευγενικά πρέπει να αποχωρήσω. Μπορούμε να σχολιάζουμε υποθέσεις κατά μόνας, απαγορεύεται από τον κώδικα δεοντολογίας –και απορώ που η άλλη πλευρά δεν το επεσήμανε, μπορεί να μην το γνωρίζει- να συμμετέχουμε σε δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν είναι όλες οι πλευρές μαζί, γιατί έτσι δημιουργείται μία τηλεδίκη. Επιτρέψτε μου να το γνωρίζω καλύτερα. Έχω να πω πάρα πολλά αλλά θα τα πω στο δικαστήριο, γιατί θα περάσω εγώ Πειθαρχικό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρίου.

«Δεν σας φέραμε σε αντιπαράθεση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, διακόπτοντας τον. Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά: «Ταυτόχρονη αντιπαράθεση είναι όταν είναι δύο άνθρωποι μαζί και μιλά ο ένας στον άλλον. Τι λέτε; Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε, γιατί χθες μιλήσατε και μόνος σας ξεκινήσατε να θυμηθείτε τα παλιά. Μόνος σας! Τώρα, ταυτόχρονη σύνδεση δεν υπάρχει. Δεν είναι η κα Διαλυνά μαζί. Καλό σας μεσημέρι».

«Προφανώς όμως πρέπει και να έχεις κάτι να πεις πολλές φορές» σχολίασε μετά το τέλος του τηλεφωνήματος η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»
Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, ευτυχώς υπήρχε η μητέρα μου»