Η Μαρία Τζομπανάκη λύγισε ξεσπώντας σε δάκρυα: «Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη»

 

Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Μαρία Τζομπανάκη.  Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη, η συνεργασία με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη, το εγγόνι της και η επιτυχία της σειράς «Σασμός»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Σασμός», στην οποία πρωταγωνιστεί, στην προσωπική της ζωή και στο εγγόνι της το οποίο ήρθε και ολοκλήρωσε την προσωπική της ευτυχία.  

Στο ξεκίνημα της συνέντευξης μια έκπληξη περίμενε τη Μαρία Τζομπανάκη, αφού ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή μιλώντας για την μητέρα του αλλά και τον ρόλο της ως γιαγιά.

«Είναι κάτι ασύλληπτο, είναι μια πόρτα που τώρα έχει ανοίξει με το εγγόνι. Επιστρέφω στη μαμά Μαρία, είναι άλλο πράγμα! Έχει όλο αυτό που βλέπουμε. Όλο τον δυναμισμό με την περιβολή της μαμάς. Και αγάπη και προστασία και διακριτικότητα και τα φαγητά και όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Μαρία Τζομπανάκη: «Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη»

Μιλώντας για τον εγγονό της και την στιγμή που έμαθε πως θα γίνει γιαγιά, η Μαρία Τζομπανάκη «λύγισε» ξεσπώντας σε δάκρυα συγκίνησης: «Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη, έχω μεγάλη αδυναμία στο εγγόνι μου», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Όταν έμαθα ότι έρχεται το εγγόνι μου σκέφτηκα: “Ο γιος μου θα γίνει πατέρας”. Είπα πως θα ζήσω και θα χαρώ τη ζωή μου. Όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί και να  μας αναγνωρίζει τώρα που μεγαλώνει είπα πως αυτό το παιδί είναι σαν δικό μου, είναι ο γιος του γιου μου και ξαναζώ τη γέννηση του γιου μου, αλλά το πρώτο μου συναίσθημα ήταν ότι το παιδί μου γίνεται πατέρας».

 

«Σασμός»: Η Μαρία Τζομπανάκη για την συνεργασία με τον γιο της

«Στη σειρά οι ρόλοι μας είναι άλλες προσωπικότητες, πολύ διαφορετικές από την πραγματικότητα, αυτό όμως θα μπορούσε να είναι φρένο. Τις ποιότητές μας όμως τις βάζουμε μέσα γιατί αυτοσχεδιάζουμε κιόλας. Θεωρώ ότι η σχέση μας βοηθάει και στα γυρίσματα γιατί εκτιμάμε ο ένας τον άλλο», ανέφερε για την συνεργασία με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη.

Για τον ρόλο της στο «Σασμό», η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε σε άλλο σημείο: «Ξεκίνησα από Νομική ενώ ήθελα να γίνω γιατρός. Η Καλλιόπη στον «Σασμό» είναι ένα είδος ρόλου για τον οποίο ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όταν ξεκινάς να κάνεις αυτή τη δουλειά, η ομορφιά δεν είναι διαβατήριο. Θα μου πεις “γιατί πήγες στα καλλιστεία;” μέγιστο λάθος.

Η Μαρία Τζομπανάκη αρχικά είπε ότι «ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία ο «Σασμός» και το είπα στον Καραγιάννη τον παραγωγό και του είπα “ετοιμάσου, θα γίνει χαμός” και εκείνος μου είπε ότι είναι άλλες εποχές» προσθέτοντας ότι ο ρόλος της Καλλιόπης ήταν αυτός που πάντα ονειρευόταν να υποδυθεί.

Συνεχίζοντας για τον «Σασμό» και την επιτυχία του η Μαρία Τζομπανάκη είπε ότι «ο Ορφέας (σ.σ. ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης) μου είχε πει “δεν θέλω να αγχωθείς όταν θα έρθουν τα tweets” επειδή έχω πολλά χρόνια να παίξω και οπτικά ήμουν ένα άλλο πρόσωπο. Και του λέω ότι πρώτον δεν έχω στήσει τη ζωή μου πάνω σε όσα γράφουν οι άλλοι και ξέρεις πόσα χρόνια περίμενα να παίξω χωρίς να με νοιάζει πώς θα φανώ;»

Η ηθοποιός μίλησε και για τον άλλο της «γιο» στη σειρά, τον Δημήτρη Λάλο και αποκάλυψε ότι αλλάζει το σενάριο και τον αιφνιδιάζει. «Ξεχνάω ότι δεν είναι γιος μου και τον χαϊδολογάω και ο Ορφέας μου λέει “μαμά μήπως τον φέρνεις σε δύσκολη θέση;”».

 

Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη

Η Μαρία Τζομπανάκη αναφέρθηκε και στον θεσμό του γάμου μιλώντας για τον πρώτο της σύζυγο, Ντίνο Αυγουστίδη: «Με τον Ντίνο δεν ξέραμε πώς να χωρίσουμε. Παίζει ρόλο η εμπειρία και η ανατροφή. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή, μονογαμική. Ο Ντίνος προέρχεται από τη Μικρασία, άλλες καταβολές, αριστερός πατέρας. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Ντίνο, είναι ο τέταρτος αδελφός μου. «Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση… Έπρεπε να τελειώνει αυτό».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά