O Stan έβγαλε τη σύζυγo του Μονογυιού από τη Ferrari-«Μου είπε πονάω δεν βλέπω»

 

Ο Stan ήταν αυτός που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από τη μοιραία Ferrari. Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε στο Mega, πως είναι στη διάθεση των αρχών. "Είμαι στη διάθεση των αρχών να βοηθήσω όσο μπορώ”, είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο τραγουδιστής επέβαινε στο αυτοκίνητό του με τη σύντροφό του και μόλις είδε τι συνέβη, σταμάτησε και βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του, Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνάς.

«Την έπιασα από τις μασχάλες προσπάθησα να την τραβήξω έξω»

«Την έπιασα από τις μασχάλες προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δεν ειχε τις αισθήσεις του. Την ρώτησα αν είναι καλά μου είπε πονάω, δεν βλέπω», είπε για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας του Τζώρτζη Μονογυιού.

«Φοβόμασταν ότι μπορεί να γίνει έκρηξη ανα πάσα στιγμή. Δεν ξέρω ούτε το πως έγινε ούτε το γιατί έγινε. Ξέρω μόνο ότι ότι το πρώτο πραγμα που σκέφτηκα ήταν να πάω να βοηθήσω. Φάνηκε πως έχασε τον έλεγχο το παιδί».

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Stan έγραψε χαρακτηριστικά μια μέρα μετά το δυστύχημα του επιχειρηματία:

«Αυτό που έζησα χθες βράδυ στη παραλιακή εύχομαι πραγματικά να μη το ζήσει κανένας άνθρωπος ποτέ».

Τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας

Με ταχύτητα που υπερέβαινε τα 120 χλμ την ώρα, κινούνταν το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε το βράδυ της Πέμπτης, ο 43χρονος Τζώρτζης Μονογυιός. Στο οδόστρωμα δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος, πριν από την πρόσκρουση του οχήματος, που χτύπησε πρώτα σε πινακίδα της περιφέρειας και στη συνέχεια κατέληξε σε δέντρο.

Αυτό προκύπτει σύμφωνα από τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού, από το σημείο του δυστυχήματος. Η αστυνομία συνεχίζει να συγκεντρώνει μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή, όμως από τις πρώτες εικόνες, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή πεζού που μπορεί με κάποιο τρόπο να προκάλεσαν την εκτροπή του πολυτελούς Ι.Χ..

Μόλις 2-3 χιλιόμετρα είχε καταφέρει να διανύσει το αυτοκίνητο, πριν συμβεί το μοιραίο δυστύχημα. Ο 43χρονος το είχε παραλάβει λίγα λεπτά πριν από την αντιπροσωπεία στην Βούλα. Μαζί του επέβαινε στο όχημα η 36χρονη σύζυγος του, ενώ ακολουθούσαν φίλοι του, οι οποίοι είχαν πάει το ζευγάρι στην αντιπροσωπεία για να πάρουν το καινούργιο αυτοκίνητο.

"Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μία κοπέλα που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα", ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, κάτοικος της περιοχής, περιγράφοντας την εικόνα που αντίκρυσε λίγα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο. Όπως ανέφερε, μίλησε με οδηγό ταξί που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα. "Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά", ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης. Το πολυτελές αυτοκίνητο κινούταν στην λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Βούλα, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες, έστριψε δεξιά με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη. Ενώ ο οδηγός βρισκόταν στην ευθεία, φαίνεται λόγω υπερβολικής ταχύτητας, να χάνει τον έλεγχο και να φεύγει αριστερά.

Το πολυτελές όχημα ανέβηκε στο διαχωριστικό διάζωμα, χτύπησε πάνω σε πινακίδα και στη συνέχεια κατέληξε πάνω σε δέντρο. Ένα από τα φιλικά πρόσωπα που ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο του 43χρονου, τον οποίο είχαν πάει στην αντιπροσωπεία, πρόλαβαν να απομακρύνουν το ζευγάρι από το αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο άνδρας ήταν νεκρός, ενώ η 36χρονη σύζυγος του μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές των γιατρών, ο 43χρονος έφερε πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και το κεφάλι, που φαίνεται να επέφεραν τον θάνατό του, ενώ είχε και ελαφρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα. Περισσότερες απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του Τζώρτζη Μονογυιού, αναμένεται να δώσει η νεκροτομή της σορού από τον ιατροδικαστή. Η 36χρονη γυναίκα, φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα για τα οποία εκτιμάται ότι θα χρειαστεί σειρά ορθοπεδικών χειρουργείων.

«Δεν έπρεπε να πάρει φωτιά το αυτοκίνητο με τέτοια ευκολία»

«Αυτό που μού κάνει εντύπωση και το ερώτημα από το βίντεο που είδα. Δεν έπρεπε να πάρει φωτιά το αυτοκίνητο με τέτοια ευκολία που πήρε φωτιά», ανέφερε ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων, Παναγιώτης Μαδιάς. Τα αίτια της ταχείας ανάφλεξης, πυρκαγιάς που ξέσπασε αμέσως μετά την πρόσκρουση, θα διερευνήσει ο πραγματογνώμονας της τροχαίας, ενώ θα εξετάσει παράλληλα αν τα λάστιχα ήταν πολύ καινούργια και κερωμένα ή φθαρμένα, με αποτέλεσμα να χαθεί η πρόσφυση του οχήματος στον δρόμο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αντ1, ο Παναγιώτης Μαδιάς, επεσήμανε ότι «το τροχαίο αυτό μου θυμίζει καρμπόν εκείνο του Mad Clip πριν από τρεις μήνες. Η φορά και η κατεύθυνση της εκτροπής είναι πανομοιότυπες. Απλώς αλλάζει η κατεύθυνση του οχήματος».

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος θεωρείται ένα από τα ταχύτερα μοντέλα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Ferrari, με το κόστος του να ξεπερνάει τα 300.000 ευρώ. Ο τούρμπο κινητήρας του αποδίδει 720 ίππους και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, ενώ χρειάζεται μόλις 7,6 δευτερόλεπτα για να φτάσει στα 200 χλμ/ώρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια