Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Το σώμα μου είναι πουά. Η λεύκη παρουσιάστηκε το 1997, το Πάρκινσον πριν 6»

  15/01/2022 10:54
«Το σώμα μου είναι πουά. Η λεύκη παρουσιάστηκε το 1997, το Πάρκινσον πριν 6»

«Το σώμα μου είναι πουά. Η λεύκη παρουσιάστηκε το 1997, το Πάρκινσον πριν 6»

  15/01/2022 10:54

Ο ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης σε μία συνέντευξη εξομολόγηση, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που του έχει παρουσιαστεί και του έχει αλλάξει τη ζωή. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφερόμενος στις δύσκολες περιόδους της ζωής του, ο Θοδωρής Ρωμανίδης δεν έκρυψε τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Διαβάστε τι αποκάλυψε στην «On Time»:

Πέρασες όμως και δύσκολες περιόδους. Έχεις αποκαλύψει ότι πάλευες με την λεύκη και το Πάρκινσον. Πώς το αντιμετωπίζεις;

Ναι, το σώμα μου είναι «πουά». Ένα ανιψάκι μου με έλεγε «σκυλί Δαλματίας». Είναι αυτυοάνοσο. Η νέα «μόδα» της εποχής, ενώ δεν τα ξέραμε, ξαφνικά εμφανίστηκαν στη ζωή μας. Η λεύκη μου παρουσιάστηκε το 1997 και το Πάρκινσον πριν από έξι χρόνια, από στρες, στενοχώρια και άγχος. Με την λεύκη το πρόβλημά μου είναι ο ήλιος κι η θάλασσα. Το καλοκαίρι με βλέπουν όλοι και παθαίνουν σοκ στην θάλασσα. Φοράω μακρυμάνικο και καπέλο, λες και είμαι στην Αφρική.

Το Πάρκινσον είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αλλά ο γιατρός, ο Μιχάλης, μου έχει υποσχεθεί μια εικοσαετία ποιοτικής ζωής με τη θεραπεία που ακολουθώ. Δεν τρομοκρατήθηκα. Τη λεύκη την πρόσεξε η Δέσποινα Μπεμπεδέλη. Ήμασταν μαζί περιοδεία και είδε τα στίγματα.

Πιστεύω ότι αν βρεις τον κατάλληλο γιατρό και σε κάνει να αισθανθείς εμπιστοσύνη, όλα αντιμετωπίζονται. Επίσης, να πω στον κόσμο να μη ντρέπεται να το επικοινωνήσει. Υπάρχουν και οι κατάλληλοι γιατροί και σύλλογοι να τους βοηθήσουν να το αντιμετωπίσουν.

4114759925881369 den-plirono-1-aXLREu-800x

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας