«Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι, χτύπησα σε μία κολώνα και βρέθηκα στην εντατική»

 

 

Σοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την αποκάλυψη του: «Δόξα τω Θεώ που δεν σκοτώθηκα και δεν σκότωσα και κανένα άνθρωπο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού έχει συγκλονίσει ολόκληρη την κοινή γνώμη. Από το πρωί της Παρασκευής 14/1, οι εκπομπές και το διαδίκτυο ασχολούνται με τη δυσάρεστη είδηση του χαμού του αδερφού της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού στην πρώτη βόλτα με το υπερπολυτελές όχημα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα φονικά τροχαία και οι διάσημοι που έφυγαν στην άσφαλτο: Λουκανίδης, Παπαχρόνης, Αγγελόπουλος, Πρωτόπαπας, Πολλάτου, Παντελίδης, Ζάρλας, MadClip και τώρα ο Τζώρτζης Μονογυιός

 

 

Λίγο μετά το ξεκίνημα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο θέμα, κάνοντας λόγο για τη γνωριμία της με τον επιχειρηματία, αλλά και το πρώτο πράγμα που έμαθε μόλις πληροφορήθηκε την είδηση. 

«Ξύπνησα με αυτό, μπήκα μετά στο internet, μετά δεν κατάλαβα καλά και μετά λέω… Γνωρίζω και την κα Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τον Τζώρτζη τότε που έπαιζε στο The Wall και είχε έρθει στην εκπομπή καλεσμένος. Μάλιστα, τον είχα πετύχει και στη Μύκονο και είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω. Ένα πολύ ωραίο και δυναμικό, φρέσκο αγόρι. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου πριν από αρκετά χρόνια που τον γνώρισα. Πόσο δυσάρεστα και τραγικά νέα να μαθαίνεις ότι φεύγουν άνθρωποι, ανεξαιρέτως ηλικίας. Με νοιάζει ότι χάνεται μία ζωή, χωρίς να είναι η ώρα της…» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Και τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και πιο συχνά να φεύγουν νέοι άνθρωποι από ταχύτητα. Προσπαθώ να με θυμηθώ πολύ νέα με τον ενθουσιασμό του αυτοκινήτου… Σκέφτομαι ότι πρέπει με τα παιδιά μας να μιλάμε ασταμάτητα…».

O Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Ελένη».

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως στο παρελθόν είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του και είχε βρεθεί στην εντατική για δυο εβδομάδες.

«Όταν λένε κάποιοι πως “το ‘χουν” με την ταχύτητα να μην τους αφήνουν, να επιμένουν να αφήσεις το αυτοκίνητο. Το λέω γιατί έχω βρεθεί στην Εντατική για δύο εβδομάδες, έχω χτυπήσει άσχημα με το αυτοκίνητο. Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι, χτύπησα σε μία κολώνα η οποία έπεσε και δόξα τω Θεώ που δεν σκοτώθηκα και δεν σκότωσα και κανένα άνθρωπο γιατί ήταν αρκετή ώρα που… κοιμόμουν. Πρέπει να σεβόμαστε το αυτοκίνητο, να μην υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας γιατί πραγματικά είναι τσάμπα και βερεσέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»