Η πρώτη αντίδραση Σπύρου Χατζηαγγελάκη on camera μετά τη φάρσα για βόμβα

 

Συνάδελφός του αρνείται την εμπλοκή στην επίμαχη φάρσα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν έξω από το θέατρο, όπου εργάζεται ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης λίγα 24ωρα μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι έκανε… τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Χατζηαγγελάκης για το τηλεφώνημα για βόμβα στο θέατρο και την σύλληψη του «Αποτυχημένη εφηβική φάρσα, ζητώ συγγνώμη»

 

Ο ηθοποιός δεν αρνήθηκε να μιλήσει και δήλωσε: «Μες στην καθημερινότητά μας και την εποχή που ζούμε όλοι λίγο πολύ κάνουμε κάποιες πλάκες. Άλλες φορές πετυχημένες κι άλλες φορές αποτυχημένες κι η πλάκα κρίνεται από τον αποδέκτη κι εκ του αποτελέσματος. Όταν η πλάκα και το αποτέλεσμά της ξεφεύγει από τα στενά όρια του κύκλου που την κάνεις και καλείται η αστυνομία, σταματά να είναι πλάκα και γίνεται σοβαρό».

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης συνέχισε: «Γι’ αυτό ακολουθήθηκαν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες, όπως έγινε και να διευκρινίσω πως το τηλεφώνημα δεν έγινε προς την αστυνομία και για αυτό βγήκα αμέσως να σας ενημερώσω για αυτό το πράγμα. Πέρασα μια πολύ ωραία κι ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά. Νομίζω ότι έκανα την δήλωση και την έχετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, να είστε καλά». 

 

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε και τον συνάδελφο του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, Σταύρο Καλλιγά στο θέατρο και ο ίδιος αναφερόμενος στο γεγονός, αρνήθηκε την ανάμειξή του. 

 

«Δεν έκανα καμία φάρσα εγώ. Δεν ήξερα κάτι. Ανησύχησα, αλλά λύθηκε γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Καλλίγας.

 

Και η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον ηθοποιό, ο οποίος είπε ότι «Έβγαλα ανακοίνωση. Μέσα στην καθημερινότητα, όλοι μας, για να την ελαφρύνουμε, κάνουμε διάφορα αστεία, κάποια πετυχημένα κάποια όχι. Έχω συνηθίσει να κάνω τέτοια πράγματα. Όταν κάποια στιγμή ξεφεύγει αυτό και εμπλέκεται η αστυνομία, σταματάει να είναι πλάκα. Δεν πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία, πήρα στο θέατρο. Πέρασα πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο».

Παρά τη συγνώμη του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, έντονες ήταν οι αντιδράσεις κάποιων συναδέλφων του.

«Τον έδειρε κάποιος; Αυτοί οι τύποι θέλουν 4-5 χαστούκια να κουνηθεί το μυαλό τους. Χατζηαγγελάκη, δε γίνονται τέτοιες πλάκες στο θέατρο, θα βρεθεί καμιά τρελή σαν και εμένα και θα σε πλακώσει στα χαστούκια», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

«Καταστροφική η πλάκα του Χατζηαγγελάκη, για όλους, δεν ξέρω πώς την σκέφτηκε. Θέλουμε τα θέατρα να δουλεύουν», είπε από την πλευρά της η Μαρία Κανελλοπούλου.

  

«Εμείς οι ηθοποιοί, με όλα αυτά που τραβάμε, μάλλον έχουμε τρελαθεί. Άλλοι φεύγουν για να πάνε στα reality, άλλοι αρρωσταίνουν, δεν το λένε και συμμετέχουν σε παραστάσεις και κολλάνε οι άλλοι δίπλα τους, άλλοι κάνουν ηλίθιες φάρσες. Αυτό το πράγμα δεν έχει και προηγούμενο.

Πόσο βλαξ μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει φάρσα στο ίδιο θέατρο που παίζει; Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Δηλαδή, το έκανε για να κάνει διαφήμιση στο θέατρο; Δυσφήμιση είναι. Στον εαυτό του; Πάλι δυσφήμιση είναι. Το έκανε για να σπάει πλάκα; Ε, τότε είναι βλαξ. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά, αλλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που ένας ηθοποιός έκανε εις βάρος του θεάτρου που παίζει πλάκα. Νομίζω ότι είναι και αδίκημα αυτό», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Τώρα τελευταία μένω άναυδος από όλα αυτά που κάνουν οι ηθοποιοί. Μάλλον μας έχει πειράξει όλο αυτό που τραβάμε και μας έχει έρθει τρέλα στο κεφάλι κατευθείαν», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»