Αυτοί είναι οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση στο #SurvivorGR μαζί με τον Βαλάντη!

 

Το δώρο του Κατσαούνη στην Μυριέλλα Κουρεντή- Το κράτησε μυστικό από την ομάδα της! Αυτή η ομάδα κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας! - Πηγαδάκια και πισώπλατες μαχαιριές

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Το επεισόδιο του Survivor (4-1) ξεκίνησε με εντάσεις, καθώς το θέμα με την  Μυριέλλα Κουρεντή συνεχίστηκε και πήρε μάλιστα και διαστάσεις. 

Η νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης έχει ξεκινήσει εδώ και ελάχιστες εβδομάδες και ήδη οι πρώτες κόντρες έχουν ξεκινήσει και τα πράγματα δείχνουν να ξεφεύγουν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (3-1) του Survivor, είδαμε τον Βαλάντη να στρέφεται ενάντια στη Μυριέλλα Κουρεντή, κατηγορώντας την ανοιχτά ότι απέσπασε την ομάδα της κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας της εβδομάδας, όταν εκείνη δεν αισθάνθηκε καλά και την σήκωσε στην αγκαλιά του ο Γιώργος Κατσαούνης από την ομάδα των Μαχητών, για να την βοηθήσει να σηκωθεί και να την μετακινήσει σε ένα μέρος με περισσότερη σκια, για να αισθανθεί και εκείνη καλύτερα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:​​​​​​​ Ο θάνατος του συντρόφου της, η νευρική ανορεξία και η σεξουαλική παρενόχληση: Όλα όσα θες να γνωρίζεις για την όμορφη και ταλαντούχα Μυριέλλα Κουρεντή

 

Oι εντάσεις και οι κόντρες δείχνουν να κρατούν καλά, αφού από την ομάδα των διασήμων έχει ειπωθεί ανοιχτά ότι ο Βαλάντης ζηλεύει και ότι η Μυριέλλα του αρέσει πολύ. Ο Γιώργος είπε μάλιστα ότι για αυτό της έκανε και επίθεση και ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάρει τέτοια έκταση το θέμα και να ξεφύγουν όλοι από τα όρια των συμπεριφορών τους.

 

Λίγο αργότερα, είδαμε την Μυριέλλα να δείχνει on camera το νέο δώρο του Γιώργου σε εκείνη, καθώς εκείνος, μετά το προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, της έδωσε τον σταυρό του, για να την προσέχει και να της μεταδίδει θετική ενέργεια. Η Μυριέλλα είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη για το δώρο του Γιώργου, καθώς και που έχει έναν άνθρωπο να την νοιάζεται. Μάλιστα, είπε ότι αυτήν την κίνηση την κράτησε κρυφή από την ομάδα των Διασήμων, ώστε να μην δημιουργηθούν και άλλες παρεξηγήσεις.

 

Μεγάλη ένταση είδαμε να εκτυλίσσεται και ανάμεσα στον Βαλάντη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, όταν ο δεύτερος υποστήριξε την Μυριέλλα και κατηγόρησε τον Βαλάντη ότι της έκανε δυο επιθέσεις, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Η κατάσταση εκεί ξέφυγε, με τον Βαλάντη να μην παραδέχεται τίποτα και τον Λάμπρο να μην σταματά να τον κατηγορεί, κάνοντας την κατάσταση στην παραλία των Διασήμων να είναι έκρυθμη.

 

Στο επεισόδιο του Survivor (4-1) ζήσαμε ακόμα έναν ανατρεπτικό αγώνα, με πολλές εντάσεις και εκρήξεις χαρακτήρων, που τάραξαν τις ισορροπίες. 

Η νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης έχει ξεκινήσει για τα καλά, με τους παίκτες και από τις δυο ομάδες να δίνουν κάθε φορά το εκατό τοις εκατό τους, για να καταφέρουν να κεδρίσουν έναν πόντο για την ομάδα τους.

Eίδαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor να εκτυλίσσεται, με την ομάδα τόσο των Διασήμων, όσο και των Μαχητών, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να την κερδίσουν. Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, με τις περισσότερες από τις κατασκευές να βρίσκονται μέσα στο νερό και με τους παίκτες να διαγωνίζονται και στις ικανότητές τους και την ταχύτητά τους στο κολύμπι.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε, για άλλη μια φορά με ευτράπελα, καθώς το ρήγμα μεταξύ των Διασήμων, δεν δείχνει να έχει κοπάσει εντελώς. Αν και εκείνοι δήλωσαν από την αρχή του αγωνίσματος ότι είχαν έρθει με ομαδικό πνεύμα και έχουν αποφασίσει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους, ο Γιώργος Κατσαούνης άνοιξε και πάλι το θέμα απευθυνόμενος στην Ευριδίκη, η οποία τον είχε κατηγορήσει στο συμβούλιο του νησιού για κινήσεις στρατηγικής ένταντι των διασήμων.

 

 

Μπορεί ο στίβος μάχης να είχε πολλές δυσκολίες και πάρα πολλά εμπόδια, αλλά δεν μπόρεσαν όλοι να βρουν εύκολα τον στόχο, ο οποίος είχε και ένα block από τους αντιπάλους. Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη ομαδική ασυλία της εβδομάδας ήταν οι Μαχητές, με τον Θανάση Μπέλλο να δίνει τον τελικό πόντο στην ομάδα του, οι οποίοι κέρδισαν με σκορ 10-7 έναντι των Διασήμων.

 

Το δεύτερο συμβούλιο του νησιού ήταν και εκείνο κατά των Διασήμων, οι οποίοι ηττήθηκαν και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας από τους μαχητές, με σκορ 10-7. H κατάσταση με τους Διασήμους έχει δείξει να ξεφεύγει, αφού μπορεί στον αγώνα να μπήκαν αρκετά πιο δυναμικά, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό και πολυπόθητο 10, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στην νίκη για την ασυλία.

Στο συμβούλιο είδαμε για ακόμα μια φορά τις εντάσεις να ανεβαίνουν, μετά ειδικά από μια δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, για τα λεγόμενα πηγαδάκια. Ο Γιώργος Λιανός έκανε λόγο στην αρχή για διάσπαση της ομάδας των διασήμων, αλλά και για το κομμάτι της ψυχολογίας τους, που είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τον πάγκο, αλλά και για τον παίκτη, που τρέχει εκείνη την ώρα στο run. Η Ευριδίκη είπε ότι επίτηδες αποσιωπεί καταστάσεις, για να μπορεί να εξερευνεί το τι ακριβώς συμβαίνει και να καταλάβει περισσότερο τους χαρακτήρες. Ο Απόστολος Ρουβάς διαφώνησε με την Ευρυδίκη, λέγοντας ότι δεν έχει καταλάβει κάτι τέτοιο και ότι τα βλέπει ώρα μια χαρά, εφόσον έχουν μιλήσει μεταξύ τους και έχουν βρει μια κοινή γραμμή. Η Ασημίνα από τους διασήμους όπως και άλλοι παίκτες, έκαναν λόγο για διάσπαση της ομάδας.

 

Ο δεύτερος παίκτης, που καταψηφίστηκε από τους διασήμους και είναι ο δεύτερος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα είναι η Μυριέλλα, καθώς έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η υπεύθυνη που η ομάδα έχει διασπαστεί έτσι και που υπάρχουν τέτοιες εντάσεις. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου υπέδειξε την Ευριδίκη Παπαδοπούλου ως υποψήφια για αποχώρηση, διότι είναι μια παίκτρια με την οποία δεν έχουν έρθει καθόλου κοντά

 

Ο Γιώργος έδειξε να στενοχωριέται με την υποψηφιότητα της Μυριέλλας και είπε ότι νιώθει υπεύθυνος που συνέβη κάτι τέτοιο.

 

Ύστερα από την ψηφοφορία, είδαμε τον Γιωρίκα Πιλίδη να κάνει μια επίθεση στην Μυριέλλα Κουρεντή, λέγοντας ότι από την αρχή είδε σε εκείνη έναν άνθρωπο, που δεν μπορεί να συμβιώσει εύκολα και που δεν ξέρει να ζητάει συγγνώμη. Μάλιστα, την κατηγόρησε ότι ακόμη και στον τελευταίο αγώνα εκείνη κοίταζε και πάλι τον πάγκο των μαχητών, δείχνοντας έτσι ένα μη ομαδικό πνεύμα. Μάλιστα ο Βαλάντης χρησιμοποίησε και τον στίχο "Στον έρωτα παρανοείς, πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις", για να περιγράψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την Μυριέλλα και τον Γιώργο, κάνοντας έξαλλο τον δεύτερο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!