Εντοπίστηκαν τα προφίλ που διατηρούσε o Παναγιωτόπουλος σε πορνογραφικές σελίδες

 

 

Τι συνδέει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Όπως έγινε γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι ανάρτησε τα βίντεο με τις προσωπικές στιγμές με πρώην συντρόφους του, προκειμένου να δει τα σχόλια που θα κάνουν οι άλλοι χρήστες και να πάρει ικανοποίηση μέσα από αυτά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου: Λείπει η κάρτα SIM από το κινητό του - Οι εκδοχές - Τι υποστήριξε στην απολογία του - Τι είπε η δεύτερη μηνύτρια

 

Όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει δύο προφίλ που χρησιμοποιούσε ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» για να ανεβάζει τις προσωπικές στιγμές του.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ζητήσει από δύο σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου του εξωτερικού να τους δώσουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά ίχνη, δύο προφίλ που φέρεται ότι χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Έτσι θα διαπιστωθεί εάν μετά την πρώτη μήνυση του 2019, ο ίδιος συνέχιζε με το δεύτερο προφίλ να ανεβάζει τέτοιου είδους βίντεο…

«Με ενημέρωσε (η 30χρονη καταγγέλλουσα) ότι υπήρχαν αρκετά επίμαχα αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, τα οποία αφορούσαν εμένα προσωπικά. Τα συγκεκριμένα links είναι ακόμα και αυτή τη στιγμή, 21/12 του 2021 ενεργά και αφορούν σε δυο διαφορετικά αρχεία βίντεο, με ερωτικό περιεχόμενο, στα οποία συμμετέχω εγώ» δήλωσε η 28χρονη καταγγέλλουσα. 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι μετά από έρευνες των αρχών στο σπίτι του 58χρονου πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάσχεσε -ανάμεσα σε άλλα- και το κινητό τηλέφωνο του. Ωστόσο, σε αυτό δεν υπήρχε η κάρτα SIM… Γεγονός που προβληματίζει τόσο τις Αρχές, όσο και τα θύματα, και αποδίδεται σε δύο πιθανά ενδεχόμενα:

  • Είτε δεν είναι το κινητό που χρησιμοποιούσε.
  • Είτε την αφαίρεσε για να μη φαίνεται η μεταφορά δεδομένων, η επίσκεψη σε ιστοσελίδες ή η ανάρτηση υλικού.

 

 

Θα λέγαμε πως πρόκειται για μια διαβολική σύμπτωση. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, η Κάρολαϊν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γνωρίζοντας εδώ και αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με όσα μετέφερε στο «Πρωινό» η Κέλλυ Χεινοπώρου:

«Το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή είναι 200-300 μέτρα μακριά από το σπίτι της Κάρολαϊν. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Κάρολαϊν από μικρό παιδί. η Κάρολαϊν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης. Μάλιστα, έκαναν και καταδύσεις μαζί, άνθρωποι θυμούνται ότι έκαναν και οι τρεις: ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η Κάρολαϊν και ο Στάθης Παναγιωτόπουλο».

«Επιπλέον, ο Μπάμπης έλεγε συχνά στον Στάθη να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο και κάποιοι θυμούνται ότι είχαν πετάξει πάνω από το νησί».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά