Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έφαγα ξύλο στη σκηνή από τον πρωταγωνιστή επειδή έβγαλα χειροκρότημα»

  28/11/2021 11:09
«Έφαγα ξύλο στη σκηνή από τον πρωταγωνιστή επειδή έβγαλα χειροκρότημα»

«Έφαγα ξύλο στη σκηνή από τον πρωταγωνιστή επειδή έβγαλα χειροκρότημα»

  28/11/2021 11:09

Κατάθεση ψυχής από τον Φώτη Σπύρο: Η μάχη με τον αλκοολισμό και το ξύλο που έφαγε από πασίγνωστο πρωταγωνιστή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης την εκπομπή «Open Weekend» παραχώρησε ο Φώτης Σπύρος, μετά από αρκετό καιρό. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου, αναφέρθηκε στο ξύλο που έφαγε από γνωστό πρωταγωνιστή, τη μάχη με τον αλκοολισμό και τις συνέπειες που είχε στη ζωή του.

«Έφαγα ξύλο πάνω στη σκηνή επειδή έβγαλα χειροκρότημα στην πρεμιέρα μου από τον πρωταγωνιστή της παράστασης. Με χειροκρότησε το κοινό και με πήρε με ξύλο και με έβγαλε έξω από τη σκηνή» ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σπύρος, ενώ σε άλλο σημείο της κουβέντας εξομολογήθηκε πως πασίγνωστος σκηνοθέτης του μίλησε άσχημα στη δεύτερη πρόβα και εκείνος αντέδρασε με ύβρεις.

Όσον αφορά στη μάχη με το αλκοόλ, ο Φώτης Σπύρος εξομολογήθηκε: «Είχα ένα θέμα με το αλκοόλ και έπρεπε να το λύσω. Χρειαζόμουν όλο μου τον εαυτό και όλες τις δυνάμεις για να το κάνω. Είναι δύσκολος αγώνας. Δεν ξέρω πώς το συνειδητοποίησα. Μία ανώτερη δύναμη με κλώτσησε για να ζητήσω βοήθεια.

Η μάνα μου και η αδερφή μου είχαν να μου μιλήσουν χρόνια. Οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωποι με έκαναν πέρα και καλά έκαναν. Μιλάω σκληρά γι’ αυτό που είχα γίνει. Δεν ήμουν ο εαυτός μου, ήταν ένας άλλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας