Οικειοθελής αποχώρηση της τελευταίας στιγμής! Ποιος έφυγε από το #J2US;

 

Περασμένη ξεχασμένη η κόντρα του Τόνι Σφήνου με τον Πασχάλη – Η αφιέρωση που του έστειλε - Το έριξαν στο λαϊκό Μαρίνος Κόνσολος και Stan – Τους «έλουσαν» με 10άρια - Λύγισε η Βανδή! Τι την έκανε να συγκινηθεί; - Το καυστικό σχόλιο του Θάνου Πετρέλη για την επιτροπή και η απάντηση του Φασουλή - Ο Σαρμπέλ εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδησε «Yassou Maria» 14 χρόνια μετά την εμφάνισή του στη #Eurovision

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Σαν σωστός σόουμαν που είναι ο Νίκος Κοκλώνης άνοιξε τη βραδιά χαρίζοντας μία μοναδική εμφάνιση.

Εμφανίστηκε πάνω σε μία περιστρεφόμενη στρογγυλή επιφάνεια που απεικόνιζε τον Άνθρωπο του Βιτρούβιου του Λεονάρντο ντα Βίντσι και περιστοιχισμένος από ένα εντυπωσιακό μπαλέτο  τραγούδησε στους ρυθμούς της Άννας Βίσση.

«Κράζει όλος  ο κόσμος τη φωνή μου. Τα έχει βάλει πια μαζί μου… Και εγώ τους απαντάω: Στις 8 θα τραγουδάω, στις 9 δεν σταματάω και στις 10 συνεχίζω ρεσιτάλ να σας χαρίζω. Δώρο κάνω τη φωνή, το ταλέντο, το κορμί μου» ήταν η αφιέρωση του παρουσιαστή στους «επικριτές» του ταλέντου του.

 

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του J2US αφού ένας από τους καλεσμένους ήταν ο… Σαρμπέλ. Ο τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να αφήσει πίσω του την καριέρα του στο τραγούδι, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με άλλες επιτυχίες του και το «Yassou Maria» με το οποίο είχε εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision το 2007.

O Σαρμπελ κατάφερε να ξεσηκώσει κοινό και κριτική επιτροπή ενώ παρουσίασε και ένα νέο τραγούδι που έχει τίτλο «Μου χεις πάρει το μυαλό».

Στη συνέχεια, ο Σαρμπέλ μίλησε με τον Νίκο Κοκλώνη για τη νέα του ζωή υπενθυμίζοντας πως από το 2014 είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Ελπίδα με την οποία ζουν μεταξύ Λονδίνου και Ντουμπάι. Ακόμα, ο Σαρμπέλ είπε πως ασχολείται με διάφορες επιχειρήσεις ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει στη χώρα που του έχει λείψει πολύ και έχει ήδη κυκλοφορήσει το τραγούδι που ερμήνευσε και στη σκηνή του show.

 

Μπορεί ο Τόνι Σφήνος να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα με τις δηλώσεις του Πασχάλη που τον αφορούσαν σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει αλλά όλα δείχνουν πως ο καλλιτέχνης αποφάσισε να βάλει εν τέλει νερό στο κρασί του.

Και το απέδειξε περίτρανα στη σκηνή του J2US καθώς ανάμεσα στις επιτυχίες που τραγούδησε ήταν και το «Κορίτσι του Μάη» το οποίο και αφιέρωσε στον γνωστό τραγουδιστή.

 

«Αφιερωμένο στον  καλό μου φίλο Πασχάλη» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε το απαράμιλλο σόου του που έβαλε φωτιά στο Σαββατόβραδό μας.

Θυμίζουμε ότι ο Πασχάλης είχε πει πως «Αυτό που παρουσιάζει ο Τόνι Σφήνος είναι δικό του, δεν δείχνει την εικόνα της εποχής του ΄70. Παρότι είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και έχει πολλή επιτυχία και περνάει ο κόσμος ωραία στα προγράμματα του, εμένα δεν μου αρέσει, γιατί μου φαίνεται ότι γελοιοποιεί την εποχή».

 

Πολύ του άρεσε του Χάρη Βαρθακούρη που πήρε απόσταση σε αυτό το live από την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη καθώς οι σχέσεις τους όπως έχουμε δει στα τελευταία live δεν είναι καθόλου καλή.

«Έχουμε ανάγκη από ένα διάλειμμα με το δικό μου το ζευγάρι» είπε στο εισαγωγικό βίντεο και αμέσως μετά ανέβηκε στη σκηνή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το ζευγάρι δοκιμάστηκε στο κομμάτι The Time of my Life.

«Ξετρελάθηκα, ταιριάζετε πάρα πολύ» σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου και της άρεσε και ότι άκουσε τον Χάρη να ερμηνεύει και στα αγγλικά.

«Αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία που θα είχα να τραγουδήσω ξένο γι αυτό το πρότεινα» είπε και έριξε το καρφάκι του ο τραγουδιστής.

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν πολύ θετική στην κριτική της ενώ έκανε και μία εξομολόγηση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Η εικόνα που είχα για σένα πριν αδικεί αυτό που είσαι. Δεν είχα κακή εικόνα, έχεις περισσότερο περιεχόμενο από όσο νόμιζα. Είναι ένα κορίτσι με ποιότητες που δεν είχαμε καταλάβει».

Η Δέσποινα Βανδή είπε ότι με αυτό το ντουέτο το ζευγάρι θα μπορούσε να διεκδικήσει και τη νίκη στον τελικό.

«Δυστυχώς και εγώ έκρινα το βιβλίο από το εξώφυλλο αρχικά, όταν μου την πρότειναν. Τελοσπαντων αυτά είναι μαθήματα ζωής» είπε και ο Χάρης Βαρθακούρης αναφερόμενος στην ντάμα του.

 

Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη ανέβηκε στη σκηνή του J2US και τραγούδησε με τον Γιώργο Βελισσάρη το «Γιατί γλυκιά μου κλαις».

Με το που ολοκλήρωσαν το act ο Νίκος Κοκλώνης ανέλαβε χρέη δημοσιογράφου και έσπευσε να μάθει πώς πέρασαν αυτή την εβδομάδα.

«Πάρα πολύ ωραία περάσαμε» είπε η ξανθιά δικηγόρος.

Ευχάριστη στιγμή και όταν ανέβηκε στη σκηνή ο γιος του Γιώργου Βελισσάρη και είπε ένα τραγούδι.

«Ήσουν γλυκιά, χαμογελούσες. Ταιριάξατε με τον Γιώργο. Το ευχαριστήθηκα γιατί φαινόταν σαν να ήθελες να είσαι εδώ» επεσήμανε η Δέσποινα Βανδή.

«Όχι κάθε φορά θέλω να είμαι εδώ. Μήπως κάποιοι άλλοι δεν θέλουν να είμαι εδώ;» είπε πετώντας ένα «καρφί» στους κριτές με αφορμή το προηγούμενο σχόλιο με τη Βίκυ Σταυροπούλου να διαμαρτύρεται.

Οι στιγμές μικροεντάσεων συνεχίστηκαν και ειδικά όποτε της έλεγαν ότι κοιτάει αλλού όταν της μιλάνε και τους εξήγησε για άλλη μία φορά ότι κοιτά την οθόνη από πάνω τους για να τους βλέπει ευκρινώς.

 

Σκέτη κόλαση ήταν επί σκηνής η Λάουρα Νάργες και η Κατερίνα Λιόλιου στο κομμάτι Crazy in Love από Beyonce.

Σούεπρ σέξι και οι δύο έβαλαν τα δυνατά τους και έσκισαν αποσπώντας ένα δυνατό χειροκρότημα στο τέλος από όλους.

Αναμφίβολα μπήκαν στις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς και το προϊδέασε ο Νίκος Κοκλώνης με το αμίμητο Ρεσιτάλ ερμηνείας».

Ο Σταμάτης Φασουλής βρήκε το ντουέτο τους εκρηκτικό και ότι η Λάουρα ξεδιπλώθηκε ακόμα περισσότερο απόψε.

Στη δε Μαρία Μπακοδήμου θύμισαν κάτι από Μπαρμπαρέλα και Λάρα Κροφτ σε συνάντηση στο Ντουμπάι.

Πολύ καλά σχόλια άκουσαν και από τη Δέσποινα Βανδή αλλά τους είπε πως δεν ήταν όσο λυμένες θα έπρεπε επειδή σκέφτονταν υπερβολικά τη χορογραφία.

Από την άλλη, η Βίκυ Σταυροπούλου εντόπισε το «πρόβλημα» στο ότι έλειπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από το πλευρό της Κατερίνας Λιόλιου.

 

Ντουέτο με την Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη και επιστράτευσε όπως είπε την περσόνα της μάνας απέναντι στην κόρη της.

Και αυτό γιατί χρειάστηκε για τις ανάγκες του κομματιού που τραγούδησε, το «Φιλαράκι».

Πολύ καλά λόγια άκουσε η συγγραφέας από τους κριτές με πρώτη τη Βίκυ Σταυροπούλου.

«Κάπου όπα» σχολίασε στην αργκώ η κριτής αλλά εκεί πετάχτηκε ο Σταμάτης Φασουλής και την «την είπε» που επαναλαμβάνει συνεχώς αυτή τη φράση.

«Μου κάνεις μπούλινγκ» αποκρίθηκε εκείνη με χιούμορ.

Η Δέσποινα Βανδή στάθηκε στην προσέγγιση που έκαναν στο γνωστό τραγούδι.

«Με συγκινήσατε διότι ενώ το έχω τραγουδήσει και εγώ πολλές φορές ποτέ δεν πήγε στο μυαλό μου ότι θα μπορούσε μία προσέγγιση ανάμεσα σε μία μητέρα και κόρη. Ειρήνη μου θυμίζεις την κόρη μου και με συγκινήσατε γιατί είμαι στη φάση που του χρόνου η κόρη μου φεύγει» είπε συγκινημένη.

 

Ο Τζέιμς Καφετζής ερμήνευσε Βασίλη Καρρά στο 10ο live του J2US με τη βοήθεια του Στέλιου Διονυσίου.

Μπορεί να μην έγινε το θαύμα και να απέκτησε ξαφνικά καλή φωνή αλλά η αυτοπεποίθηση που έβγαλε επί σκηνής σχολιάστηκε από τους κριτές.

«Θέλω να πω δώσω συγχαρητήρια στη μαμά και τον μπαμπά σου γιατί σε μεγάλωσαν με έναν τρόπο να έχεις τόση αυτοπεποίθηση. Εγώ δεν έχω φωνή αν με έβαζαν να πω κάτι… Εσύ το ξέρεις ότι δεν έχεις φωνή δεν νομίζω να πιστεύεις πως έχεις αλλά το υποστηρίζεις και το έχεις. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχει αυτοπεποίθηση κάποιος» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η άνεση που είχε άφησε θετικές εντυπώσεις σε όλους πλην του Σταμάτη Φασουλή που δεν του άρεσε το act.

 

Η Μαρίνα Πατούλη συνάντησε τον Θάνο Πετρέλη στη σκηνή του J2US και ερμήνευσαν ένα αγαπημένο κομμάτι όλων.

Είπαν το «Χειροκρότημα» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη μέσα σε ένα θεαματικό σκηνικό αλλά η ερμηνεία της εντυπωσιακής ξανθιάς απογοήτευσε καθώς ο τόνος ήταν λάθος.

«Δεν ήταν ο τόνος της, Θάνο. Ευτυχώς, σήμερα δεν ψηφίζει ο κόσμος. Ήταν η πιο λάθος επιλογή που έχω ακούσει μέχρι σήμερα. Αυτό το τραγούδι ήταν για εσένα. Θα έπρεπε να φροντίσεις να τη βοηθήσεις, να είναι το τραγούδι στη δική της τονική. Ήταν σαν να σολάρεις μόνος σου. Θα έπρεπε ή να αλλάξετε τόνο ή τραγούδι. Ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε» είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Ένιωσα ότι δεν το ήθελες, πήγαινες πάνω στη σκηνή σαν να έκλαιγες» πρόσθεσε.

Στα ίδια κινήθηκε και η άποψη του Σταμάτη Φασουλή, της Μαρίας Μπακοδήμου και της Βίκυς Σταυροπούλου.

 

Bad romance και Lady Gaga τραγούδησαν απόψε η Super Κική και η Εβελίνα Νικόλιζα παίρνοντας λίγη από την εκκεντρικότητα της Αμερικανίδας σταρ στη σκηνική τους παρουσία.

Τι κι αν η Super Κική δεν ήξερε αγγλικά όπως εξομολογήθηκε στον Νίκο Κοκλώνη;

Κατάφερε και έβγαλε εις πέρας την αποστολή της εντυπωσιάζοντας πρώτον από όλους τον οικοδεσπότη του σόου.

«Δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση» είπε.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ξετρελάθηκε με τη μεταμόρφωσή της και έτσι ήρθε και το σχόλιο «Super Κική, πιο super δεν γίνεται, φουλ που λένε και οι πιτσιρικάδες. Δεν σε γνώρισα».

Εξίσου καλά λόγια είπαν και οι υπόλοιποι της κριτικής επιτροπής.

 

Για το Gucci φόρεμα τραγούδησαν τα… αλάνια Νίκος Μπάρκουλης και Νικηφόρος.

Οι δύο κύριοι δοκιμάστηκαν σε κάτι καινούριο και έδειξαν να το απολαμβάνουν με την ψυχή τους.

Και αφού πολιόρκησαν τη μοιραία ύπαρξη που τους θάμπωσε και ολοκλήρωσαν το act τους έφτασε η ώρα να ακούσουν την κριτική των ειδικών.

«Υπέροχος, σε κάποια σημεία από την άνεσή σου φαινόταν ότι ήταν μέσα ακριβώς. Καλωσήρθες πίσω αγόρι μου» του είπε η Δέσποινα Βανδή.

Πάνω στη συζήτηση έπεσαν και αποκαλύψεις με τον Νίκο Μπάρκουλη να λέει πως υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή του και τον Νίκο Κοκλώνη να του λέει «Πότε πρόλαβες και είσαι καψούρης;». 

Αυτή του η δήλωσε έφερε σχόλια από τους κριτές που τον ρώτησαν εκείνος πότε πρωτοερωτεύκε και αποκρίθηκε «στα 15». «Ήμουν ερωτύλος από μικρός».

Βαθμολογικά ο Νίκος αποκόμισε καρέ του 10!

 

 

Και τα μεταξωτά τους «έβαλαν» και Μελίνα Κανά είπα και άκρως εντυπωσιακές ήταν στο ντουέτο τους η Πηγή Δεβετζή και η Ελένη Δήμου.

Οι δυο κυρίες ενώθηκαν για χάρη της special βραδιάς που ετοίμασε ο Νίκος Κοκλώνης με την πρωταθλήτρια στον στίβο να τα πηγαίνει πολύ καλά με το act της.

Αυτό διέκριναν και οι κριτές και μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε πως ήταν η καλύτερη εκδοχή που έχει παρουσιάσει σε όλη την πορεία της στο σόου.

«Με ανατριχιάσατε» πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

 

H Πηγή Δεβετζή μίλησε γι΄ αυτή τη συνεργασία με τα καλύτερα λόγια.  Από την άλλη, η Ελένη Δήμου όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Στικούδη για τη συνεργασία της με την Πηγή Δεβετζή επέλεξε να μην πει τίποτα.

«Δε θέλω να μιλήσω. Δε θέλω» αρκέστηκε να πει η Ελένη Δήμου ενώ όταν η Πηγή Δεβετζή την ευχαρίστησε είπε, «Κι εγώ σ’ ευχαριστώ».

 

Για αυτή την ξεχωριστή βραδιά ο Μαρίνος Κόνσολος ένωσε τις δυνάμεις του με τον Stan και ερμήνευσαν την «Αθήνα μου» από Κωνσταντίνο Αργυρό.

Το έριξαν στο λαϊκό και το πείραμα πέτυχε από όλες τις απόψεις και φωνητικά αλλά και σαν σκηνική παρουσία.

Τα σχόλια ήταν ενθουσιώδη από την κριτική επιτροπή και για την εξαιρετική τους εμφάνιση τα 10άρια πήραν φωτιά.

 

Ένα ακόμα φαντασμαγορικό live του J2US έλαβε τέλος.

Ο Νίκος Κοκλώνης φρόντισε για ένα ατελείωτο πάρτι με μουσική χορό τόσο από τον ρόλο του παρουσιαστή όσο και του σόουμαν αφού πήρε το μικρόφωνο ουκ ολίγες φορές και χάρισε επικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό.

Αποχώρηση δεν υπήρξε σε αυτό το live αλλά ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τις αναθέσεις τραγουδιών για την επόμενη εβδομάδα.

Κι εκεί ήταν που έσκασε η βόμβα με τη Μαρίνα Πατούλη να ανακοινώνει την αποχώρησή της από το σόου.

«Πράγματι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα όμως να δώσουνε θέση στα νέα παιδιά ο λόγος που ήρθα εδώ είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και αμφισβητήθηκε».

Ο Νίκος Κοκλώνης σεβάστηκε την επιθυμία της αλλά την παρακάλεσε να κάνει μία εξαίρεση και να εμφανιστεί και το επόμενο Σάββατο για να τραγουδήσει το κομμάτι που της ανατέθηκε με την ίδια να δέχεται.

 

Οι αναθέσεις των τραγουδιών:

Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου: Ροζ

Εβελίνα Νικόλιζα – Νίκος Μπάρκουλης: Mambo No.5

Super Κική – Γιώργος Βελισσάρης: Τα καλύτερα παιδιά

Μαρίνα Πατούλη – Στέλιος Διονυσίου: Κυρά Γιώργαινα ο Γιώργος σου πού πάει

Τζέιμς Καφετζής – Ειρήνη Παπαδοπούλου: Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Λάουρα Νάργες – Νικηφόρος: Maria

Μάρα Μεϊμαρίδη – Stan : Ήθελα να ΄ξερα δεν ντρέπεσαι

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Κατερίνα Λιόλιου: Διθέσιο

Άννα-Μαρία Ψυχαράκη – Χάρης Βαρθακούρης: Καλημέρα καινούρια μου αγάπη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»