Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η εξέλιξη υγείας του γιου Γκουντάρα - Κάκκαβα, μετά το ατύχημα και τα ράμματα

  28/11/2021 10:58
Η εξέλιξη υγείας του γιου Γκουντάρα - Κάκκαβα, μετά το ατύχημα και τα ράμματα

Η εξέλιξη υγείας του γιου Γκουντάρα - Κάκκαβα, μετά το ατύχημα και τα ράμματα

  28/11/2021 10:58

Ταραγμένος στον αέρα ο Γρηγόρης Γκουντάρας – Η Ναταλί Κάκκαβα αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Άρον άρον αποχώρησε από το «Όλα Γκουντ» η Ναταλί Κάκκαβα, στα μισά της εκπομπής. Τι συνέβη;

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια εγκατέλειψε τα τηλεοπτικά της καθήκοντα καθώς ο ένας από τους δύο τους γιους είχαν ένα ατύχημα. «Εδώ είμαστε, επιστρέψαμε. Να σας ζητήσουμε συγγνώμη, γιατί η Νάταλι έπρεπε να φύγει γιατί χτύπησε λίγο ο μικρός μας» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανώς ταραγμένος.

«Το παιδί δεν είναι σοβαρά τραυματισμένο» έσπευσε να πει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δε μπόρεσε να διατηρήσει τη ψυχραιμία του και με τη βοήθεια των συναδέλφων του στην εκπομπή, προχώρησαν σε αλλαγή θέματος…

Μετά την επιστροφή από ένα διαφημιστικό διάλειμμα ο παρουσιαστής φανερά συγκινημένος είπε:

«Εδώ είμαστε, επιστρέψαμε και επειδή με ρωτάτε και σας ευχαριστώ πολύ, δεν είναι τίποτα, ραμματάκια θα κάνει δυο. Το παιδί – και αυτό κοιτάμε όλοι οι γονείς πρώτα – είναι όταν χτυπάει να είναι καλά, να έχει τις αισθήσεις του, να έχει ενέργεια. Δόξα τω Θεώ είναι καλά».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη λέγοντας: «Όλα θα πάνε πολύ καλά, ο Μάρκος είναι δυνατός» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σημειώνει: «Ο Μάρκος έχει γεμίσει ράμματα».

Εμφανώς φορτισμένη εμφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Νοεμβρίου η Ναταλί Κάκκαβα στο Όλα Γκουντ. Αφού μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα ευχαρίστησαν τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που έλαβαν, ξεκαθάρισαν ότι ο μικρός τους γιος Μάρκος είναι καλά στην υγεία του.

«Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους τους γονείς, εκεί που κάθεσαι, χτυπά το τηλέφωνο και σου λένε το παιδί σου χτύπησε και δεν είσαι εκεί. Αγωνιάς και θέλεις να δεις τι έπαθε. Έφυγα άρον άρον. Είναι κι αυτό το παράπονο, που έχουμε εγώ κι ο Γρηγόρης ότι δεν υπάρχει ένας παππούς και μια γιαγιά, όταν είμαστε στην δουλειά» είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Άνοιξε το κεφάλι του παιδιού και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους, που ήταν εκεί. Είναι γιατροί και φίλοι και τελείως τυχαία ήταν εκεί, όταν χτύπησε το παιδάκι μας. Τον περιποιήθηκαν και τον έραψαν. Ήταν όντως το μικρό μου θαύμα την στιγμή που χτύπησε το παιδί να περάσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι έξω από το μαγαζί και να τον φροντίσουν, όπως πρέπει. Είναι καλά. Ο Μάρκος όταν πήγα, ήταν ακόμα μια φορά πιο θαρραλέος από την μαμά του. Εγώ έτρεμα κι έκλαιγα κι αυτός με πήρε αγκαλιά και μου είπε μαμά μην κλαις, δεν πονάω. Μάρκο σε αγαπώ» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ναταλί Κάκκαβα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να την ακουμπά συμπονετικά στον ώμο.

 Τα story του Γρηγόρη Γκουντάρα

4073288955426052 image

4073289109087037 image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας