Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Τον γιο μου τον βλέπω να συγκινείται και είναι σαν να… ντρέπεται»

  21/11/2021 09:54
 «Τον γιο μου τον βλέπω να συγκινείται και είναι σαν να… ντρέπεται»

«Τον γιο μου τον βλέπω να συγκινείται και είναι σαν να… ντρέπεται»

  21/11/2021 09:54

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής – ηθοποιός μεγαλώνει το γιο του χωρίς διακρίσεις, στερεότυπα και διαχωρισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Στο παρελθόν υπήρξα δειλός άνθρωπος. Ήμουν τόσο κλειστός στον εαυτό μου και δεν τολμούσα να πω τα πράγματα που ήθελα να πω, κανείς δεν φανταζότανε ότι μπορεί να εκτεθώ τόσο πολύ, σαν προσωπικότητα, σαν άνθρωπος, να βγω προς τα έξω και να μιλήσω… Το καλό είναι πως όταν μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε όμορφα και τα τα χρόνια που έρχονται στην πλάτη μας, είναι χρόνια γνώσης», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Για τη ζωή του ως πατέρας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε: «Θέλω ο γιος μου να έχει μόρφωση, μεγαλώνοντας να έχει μια σωστή εκπαίδευση, να είναι μορφωμένος, να μη γίνει και επιστήμονας, αλλά να γνωρίζει τι γιορτάζουμε στις 17 Νοεμβρίου και γιατί δεν πάει σχολείο εκείνη τη μέρα. Το πετυχαίνει όμως, το καταλαβαίνει. Αγάπη θα πάρει από εμένα και το περιβάλλον μας (…) Πολλές φορές τον βλέπω να συγκινείται και όταν συγκινείται είναι σαν να … ντρέπεται», είπε για τον οκτάχρονο γιο του, καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

    

    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας