Πεθερός εναντίον γαμπρού - Ποιος γνωρίζει καλύτερα την Κόνι Μεταξά;

 

Ο Λευτέρης Πανταζής για την απειλή που δέχθηκε με όπλο, ενώ τραγουδούσε - Ο Μάριος Καπότσης απαντά στο αν σκέφτεται να παντρευτεί την Κόνι Μεταξά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια απίστευτη ιστορία εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής στο After Dark όπου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής.

Ο τραγουδιστής θυμήθηκε ένα περιστατικό από το παρελθόν, όταν ένας πελάτης που μόλις είχε αποφυλακιστεί επισκέφτηκε το μαγαζί στο οποίο τραγουδούσε και τον είχε τρομάξει τόσο πολύ που κλείστηκε στο υπόγειο.

«Έχω βγάλει ένα μικρό δισκάκι 45 στροφών και το τραγούδι λέει «Δεν θυμάμαι πως την λένε, δεν θυμάμαι να το πω. Τραγουδώ στην Συγγρού πιτσιρικάς. Την ώρα που λέω αυτό το τραγούδι μπαίνει μια θεά μέσα, κρατά ένα λουλούδι και μου το πετά. Το πιάνω στον αέρα, το μυρίζω και της το ξαναπετώ. Εκείνη την ώρα μπαίνει ένας με καθόλου μαλλιά, μαύρο κοστούμι, κοιτιόμαστε, με πιάνει κρύος ιδρώτας και μόλις κάθισαν με την κοπέλα, έβγαλε ένα όπλο και το άφησε πάνω στο τραπέζι και μου είπε έλα να σου πω μετά.» είπε ο Λευτέρης Πανταζής. 

«Έφυγα από την πίστα και κατέβηκα στο δεύτερο υπόγειο κλεισμένος μέσα. Μου λέει το αφεντικό σε παρακαλώ, βγες στο τραπέζι του, θα μας σκοτώσει όλους. Αυτός βγήκε χθες από την φυλακή μετά από 2 χρόνια κι είχε σκοτώσει την γυναίκα του και την μάνα της… Με έψησαν, ανέβηκα και μου είπε κάτσε και μου έβαλε να πιω. Μου είπε οι γυναίκες φταίνε κι ότι εγώ δεν φταίω σε κάτι γιατί τα είδε όλα» συμπλήρωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

 

Η γνωριμία του Μάριου Καπότση με την Κόνι Μεταξά, η ημέρα των γενεθλίων της που δεν θυμόταν και η καραντίνα που τους έφερε κοντά με τον Λευτέρη Πανταζή

Ο Λευτέρης Πανταζής έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο πλατό της εκπομπής After Dark και μάλιστα, κατά τα μέσα της εκπομπής, εμφανίστηκε μαζί του ένας καλεσμένος-έκπληξη.

Ο λόγος για τον Μάριο Καπότση, τον σύντροφο της κόρης του τραγουδιστή. Αν και ο Λευτέρης Πανταζής δεν περίμενε σε καμία περίπτωση την συντροφιά που του επιφύλλασσε ο Θέμης Γεωργαντάς, φάνηκε πως εξεπλάγην ευχάριστα.

Λίγο αργότερα, αφού ο Ολυμπιονίκης του πόλο μίλησε για την γνωριμία του με την Κόνι Μεταξά στα Mad Video Music Awards 2019, ο παρουσιαστής έθεσε και στους δύο ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με την Κόνι.

Το περίεργο είναι πως όταν ρωτήθηκε για την ημέρα γενεθλίων της αγαπημένης του, ο Μάριος Καπότσης «έπεσε μέσα» μόνο στην χρονολογία. Αντιθέτως, γνώριζε πότε έχει γενέθλια ο Λευτέρης Πανταζής.

 

Στην συνέχεια, αποκάλυψε ποια θεωρεί την πιο σέξι Ελληνίδα μετά την κοπέλα του και δεν είναι άλλη από την παρουσιάστρια του «Style Me Up», Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όπως εξήγησε, κατά την αρχή της γνωριμίας του με την κόρη του ΛεΠα, η ίδια δεν του έδειχνε το παραμικρό ενδιαφέρον. «Χρειάστηκε να την κυνηγήσω πάρα πολύ. Στην αρχή ούτε να με φτύσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε κι εκείνος με την σειρά του για την σχέση του με την κόρη του. Όπως είπε, στο παρελθόν, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων χρειαζόταν να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, με αποτέλεσμα να μην «έχει γνωρίσει» ουσιαστικά την κόρη του.

Η καραντίνα όπως εξήγησε, τους βοήθησε πάρα πολύ να έρθουν κοντά, καθώς πατέρας και κόρη ζούσαν στο ίδιο σπίτι και με τον σύντροφό της Μάριο Καπότση. «Στο σπίτι γνωριστήκαμε τότε με το παιδί και τον σύντροφό της. Ακόμα η κόρη δε τον ήξερε καλά τον μπαμπά σε αυτό το κομμάτι, να ζούμε όλοι μαζί γιατί έμενε μόνη της. Μου έκανε καλό κορωνοϊός. Τσακωθήκαμε, τα βρήκμε, μετά μου μίλησε, μετά χορέψαμε, όλο αυτό ήταν για καλό, αγαπηθήκαμε, γνώρισα και τον σύντροφό της, γίναμε φίλοι. Ήταν θετικό για μένα όλο αυτό», εξηγεί.

Πλέον, οι ρόλοι έχουν αλλάξει για εκείνον και την κόρη του, αναφέρει ο Λευτέρης Πανταζής. Αυτή την περιοδο είναι εκείνος που έχει άπλετο χρόνο και ζητάει από την κόρη του να την δει, όμως εκείνη δεν μπορεί να βρει χρόνο λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

«Μου έλεγε η κόρη μου: "Μπαμπά δεν σε έβλεπα, με ρώτησες ποτέ αν μου έλειπες;". Τώρα της λέω πάμε να φάμε σήμερα μαζί και μου λέει δεν μπορώ έχω δουλειές. Δεν απαντάω, της λέω απλά: "Είδες;". Το παιδάκι μου.. να είναι καλά και να 'ναι τυχερό», τόνισε ο Λευτέρης Πανταζής.

 

Ο Μάριος Καπότσης απαντά στο αν σκέφτεται να παντρευτεί την Κόνι Μεταξά

 

Λευτέρης Πανταζής και Μάριος Καπότσης για #metoo και Λευτέρη Πετρούνια

 

 

Sinner or Saint? Ο Λευτέρης Πανταζής στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά

 

Sinner or Saint? Ο Μάριος Καπότσης στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»