Aυτό το ζευγάρι αποχαιρέτησε το #J2US - Μεταμεσονύχτιο show γεμάτο εκπλήξεις!

 

Το τηλεφώνημα της Άννας Βίσση στη Δέσποινα Βανδή on air – Τι ειπώθηκε; - «Κουτσαβάκι» ο Κόνσολος μπροστά στην «κυρία καθηγήτρια» Δήμου - Με Τερλέγκα έκαναν comeback Super Kiki και Βελισσάρης – Ξέσπασαν και οι δύο σε κλάματα - Στον Κήπο της Εδέμ η Μεϊμαρίδη μεταμορφώθηκε σε Εύα και αμάρτησε με νάρθηκα επί σκηνής -  Ένταση ανάμεσα σε Άννα-Μαρία και Βαρθακούρη «Αυτό δεν είναι χιούμορ, έλεος» – Τα «πήρε στο κρανίο» ο Φασουλής - Μια κυρία στα μπουζούκια η απαστράπτουσα Μαρίνα Πατούλη- Το σχόλιο της Βανδή για το ξέσπασμα της μητέρας του Νίκου Μπάρκουλη - Aλλάζουν ταίρια οι coaches! Ποιο ζευγάρι αποχαιρέτησε το σόου;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Νίκος Κοκλώνης κατέφθασε ορεξάτος στη σκηνή του #J2US στο 8ο live του σόου.

Ο παρουσιαστής διασκεύασε Σάκη Ρουβά και «Μην Αντιστέκεσαι» και ανέβασε το κέφι στα ύψη.

«Μην αντιστέκεσαι, μην αντιστέκεσαι, ζήσε το πάρτι κι εσύ» προέτρεψε το τηλεοπτικό κοινό και για τις επόμενες 6 ώρες υποσχέθηκε ένα υπερθέαμα υψηλών προδιαγραφών.

 

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα από τη βραδιά καθώς στα μισά του σόου μετά την εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη η Άννα Βίσση πήρε τηλέφωνο τη Δέσποινα Βανδή.

Αμέριμνη η Ελληνίδα σταρ δίχως να γνωρίζει πως μιλούν στον αέρα είπε να πει λίγο με τη φιλενάδα της για το πόσο ωραία πέρασαν στη χτεσινή τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εκρηκτική εμφάνιση Βίσση – Βανδή στην Θ/νίκη! Για πρώτη φορά μαζί στην πίστα

 

Ο δαιμόνιος Κοκλώνης όμως δεν θα μπορούσε φυσικά να αφήσει να περάσει ασχολίαστη η παρέμβαση της τραγουδίστριας κι έτσι ζήτησε από τη Δέσποινα να τη βάλει ανοιχτή ακρόαση.

Αφού χαιρετήθηκαν της ζήτησε κιόλας να του πει ένα ρεφρενάκι για απολαύσει τη φωνή της.

 

Με Νίνο και το κομμάτι «Παράνοια» ο Νίκος Μπάρκουλης και η Εβελίνα Νικόλιζα.

Το ζευγάρι είπε το τραγούδι με έναν δικό του τρόπο αλλά οι αστάθειες στον τόνο ήταν εκεί και σχολιάστηκαν από τους κριτές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Αχ, στενοχωρήθηκα, γιατί στενοχωριέσαι. Σε έχω σαν γιο μου. Δεν μπορώ να μην πω κάποια πράγματα που βλέπω αλλά πάντα με σεβασμό. Είμαι μητέρα και καταλαβαίνω» είπε η Δέσποινα Βανδή αναφερόμενη στο ξέσπασμα της μητέρας του διαγωνιζόμενου που τον υπερασπίστηκε μπροστά στην αρνητική κριτή που δέχεται στο σόου.

Σειρά είχε η Μαρία Μπακοδήμου που εκ παραδρομής της γλώσσας ο Νίκος Κοκλώνης την αποκάλεσε «μαμά». «Όλες οι άλλες φορές ήταν καλύτερες» είπε η κριτής μην θέλοντας να κακορδίσει το ζευγάρι ότι ήταν η χειρότερη φορά του.

«Δεν έφυγες λίγο, έφυγες πολύ» πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Μία από τα ίδια ήταν και το σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου ενώ στο τέλος η βαθμολογία των παικτών έφτασε τους 28 βαθμούς.

 

Ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου τραγούδησαν το κομμάτι «Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο».

Ένας τεράστιος πίνακας με εξισώσεις και ένα τραπέζι καπηλειού έστηναν το φανταστικό σκηνικό στο οποίο ο ηθοποιός επιστράτευσε την υποκριτική του δεινότητα και μεταμορφώθηκε σε «κουτσαβάκι». Εξίσου καλά τα πήγε και η ερμηνεύτρια στον ρόλο της κυρίας καθηγήτριας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Περνώντας στους κριτές τα σχόλια ήταν πολύ θετικά με τον Σταμάτη Φασουλή να αναφωνεί «Εξαιρετικό. Είστε καταπληκτικοί».

Η Βίκυ Σταυροπούλου ξετρελάθηκε με τις επιδόσεις τους και με το γεγονός ότι πάντα δοκιμάζονται σε κάτι καινούριο αλλά και για τη Δέσποινα Βανδή αυτή τους η εμφάνιση ήταν η καλύτερη από όλες.

Η Μαρία Μπακοδήμου δε συνεχάρη το πόσο καλά δένουν μαζί στη σκηνή.

Στο τέλος η βαθμολογία τους αντάμειψαν με 40 βαθμούς.

 

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου στο «It’s Raining Men» των Weather Girls.

Φόρεσαν τα αδιάβροχά τους και με ένα απίθανο μπαλέτο να τις περιστοιχίζει είπαν τη μεγάλη επιτυχία των 8o’s ενθουσιάζοντας κοινό και κριτές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θύμα κλοπής η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Πήγε για σπα και της έκλεψαν πανάκριβο δαχτυλίδι

 

Ο δε παρουσιαστής αναφώνησε άλλη μία φορά ρεσιτάλ ερμηνείας προτού περάσει στους ειδήμονες.

«Κορίτσια, μ΄αρέσατε πάρα πολύ, φαίνεται ότι δουλεύετε, κάθε φορά που σας βλέπω, φτιάχνομαι» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Είστε να σας πιουν στο ποτήρι» συμφώνησε και ο Σταμάτης Φασουλής ενώ ένα μεγάλο μπράβο άκουσαν και από τη Δέσποινα Βανδή.

Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε και εκείνη καλή κριτική.

 

Στο λαϊκό δοκιμάστηκαν η Πηγή Δεβετζή και ο Θάνος Πετρέλης και συγκεκριμένα στο κομμάτι «Σ΄έχω κάνει Θεό».

Εντυπωσιακή η πρωταθλήτρια μέσα στη γαλάζια τουαλέτα της έδωσε το 100% για να αποδώσει τα μέγιστα ωστόσο δεν απέφυγε τα ολισθήματα, τα οποία και φυσικά ανίχνευσαν οι έμπειροι κριτές.

«Δεν ήταν πολύ καλό» σημείωσε πρώτη η Δέσποινα Βανδή.

«Ακούω διαφορετικά τη φωνή μου στα live. Ακούω τη φωνή μου πιο δυνατά» εξήγησε η Πηγή λέγοντας πως στις πρόβες νιώθει καλύτερα τον εαυτό της να τραγουδά.

Αυτό το επιβεβαίωσε και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος με καυστικό χιούμρ πρόσθεσε πως «στη γειτονιά που τραγουδούσε κάτι γάτες εξαφανίστηκαν».

Στα ίδια κινήθηκαν και τα σχόλια του Σταμάτη Φασουλή, της Μαρίας Μπακοδήμου και της Βίκυς Σταυροπούλου.

Το ζευγάρι έφτασε τους 28 βαθμούς.

 

Η Λάουρα Νάργες και ο Νικηφόρος ερμήνευσαν το κομμάτι «Όταν σου χορεύω».

Αναμφίβολα καλύτερη προσπάθεια για τη νέα άφιξη του σόου, η οποία έδειξε πως δούλεψα αρκετά την εβδομάδα που μεσολάβησε και ανέβασε τον πήχη.

Ο Νίκος Κοκλώνης μόλις τελείωσαν το act κάλεσε τον σύντροφό της επί σκηνής αλλά εκείνος δεν ανέβηκε από συστολή. Τον έδειξε όμως η κάμερα και φάνηκε ενθουσιασμένος με την καλή του.

Αυτό που «κλώτσησε» στους κριτές ήταν τα λάθη στις καταλήξεις της αλλά και ότι τραγούδησε σαν ρόλος. «Υποδυόσουν κάποια άλλη. Όλο αυτό το λάγνο, το γλυκούτσικο δεν σου ταιριάζει» σχολίασε η Δέσποινα Βανδή.

Τις αστάθειές της τόνισαν και οι υπόλοιποι, αν και στο τέλος ήταν γενναιόδωροι με τη βαθμολογία τους.

 

Πιο εντυπωσιακός από ποτέ εμφανίστηκε ο Τζέιμς Καφετζής στη σκηνή του λαμπερού σόου έχοντας επιλέξει ο ίδιος να τραγουδήσει Robbie Williams και το κομμάτι «Let me entertain you».

Διθυραμβικά ήταν τα σχόλια του Σταμάτη Φασουλή που του είπε ότι αυτή ήταν η καλύτερη φορά του από όλες.

«Είδα επιτέλους τον Τζέιμς που θέλω να βλέπω» ήταν το σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου με τον ίδιο να απαντά πως «έκανα λες και μου έφτιαξε κουραμπιέδες ο Εσκομπάρ» είπε γελώντας ο Τζέιμς.

Η ενέργεια και η ζωντάνια του έφεραν δεκάρια και εννιάρια από τους κριτές κι έτσι μαζί με τη Ειρήνη Παπαδοπούλου έφτασαν τους 37 πόντους.

 

Δεύτερο live για τη Μαρίνα Πατούλη, η οποία τραγούδησε το «Του αγοριού απέναντι» ξυπνώντας μας μνήμες από την αγαπημένη ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Η κυρία Πατούλη εμφανίστηκε στη σκηνή με μία απαστράπτουσα τουαλέτα και ήταν εντυπωσιακή από σκηνικής παρουσίας.

«Δεν ήταν από τα καλύτερα πράγματα που ακούσαμε σήμερα» ήταν όμως το σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή που δεν συμφώνησε με την ερμηνεία της διαγωνιζόμενης γιατί θεώρησε πως δεν διεκδίκησε αρκετά τον Στέλιο Διονυσίου.

Σε αυτή τη διαπίστωση διαφώνησε η Βίκυ Σταυροπούλου.

 

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη για την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη και τον Χάρη Βαρθακούρη που εμφανίστηκαν «τσακωμένοι» στο προηγούμενο live.

Αυτή η ψύχρα φάνηκε πως δεν έφυγε ούτε στο αποψινό σόου αφού το τεταμένο κλίμα συνεχίστηκε ανάμεσά τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πόλεμος» Βαρθακούρη με τη μητέρα της Ψυχαράκη στο #Twitter για το #J2US

 

Όταν δε η Άννα Μαρία είπε ότι δεν είναι ενεργή στα social media και ο Χάρης αστειεύτηκε ότι μπαίνει μόνο στο Tinder (σ.σ. εφαρμογή γνωριμιών) εκείνη ξεσπάθωσε λέγοντας: «Αυτό δεν είναι χιούμορ, έλεος».

Και κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους όμως τραγουδώντας το «Είσαι μία συνήθεια» τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά με τον Χάρη Βαρθακούρη να χάνει τα λόγια του.

«Δεν τα ξέχασα, ο πατέρας μου το έχει γράψει, πίστεψέ μα τα ξέρω, αλλά βγήκα έξω και αντίκρισα τον βανδαλισμό που έχω υποστεί και δεν είχα δει στις πρόβες» είπε σχετικά με το ότι κάποιος έβαψε τις φωτογραφίες του με μπογιά που υπήρχαν στους τοίχους» είπε ο coach.

Η κριτική όλων εστίασε στο γεγονός ότι το άσχημο κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν δρα θετικά στην προσπάθειά τους με την ξανθιά δικηγόρο να τους προτρέπει να επικεντρώνονται στο act και όχι στις σχέσεις τους.

«Θα μας πεις και πού θα εστιάσουμε; Για σε παρακαλώ πολύ» της φώναξε.

 

Μπορεί να αποχώρησαν την περασμένη εβδομάδα αλλά το κοινό με την ψήφο του ξαναέφερε τη Super Kiki και τον Γιώργιο Βελισσάρη στο παιχνίδι μετά την ανατροπή που ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Έκαναν comeback με Βασίλη Τερλέγκα και όπως σημείωσαν οι κριτές η Κική ξαναβρήκε τον εαυτό της σε αυτό το live.

Τα καλά λόγια που άκουσαν για την επιστροφή τους έδωσαν τη σειρά τους σε προσωπικά σχόλια προς την influencer που παρά τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει δεν το έβαλε ποτέ κάτω και συνεχίζει να μοιράζει απλόχερα το «φως» στους γύρω της.

Όλα αυτά έκαναν την influencer να ξεσπάσει σε κλάματα και να την ακολουθήσει λίγες στιγμές αργότερα και ο τραγουδιστής.

«Τι θα γίνει; Θα κλαίμε όλοι;» είπε για να αλλάξει το κλίμα ο Νίκος Κοκλώνης.

 

Τη μάτιασαν τη Μάρα Μεϊμαρίδη που τραγούδησε με το πόδι στον νάρθηκα.

Η συγγραφέας χτύπησε στο πόδι όπως μάθαμε μέσα από τα social media κι έτσι έλειψαν τα χορευτικά της στην εμφάνισή της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μάρα Μεϊμαρίδη έπεσε από τη μηχανή της - Με κάταγμα το αριστερό της πόδι

 

Παρ΄όλα αυτά εμφανίστηκε καθήμενη σαν Εύα της Παλαιάς Διαθήκης στον Κήπο της Εδέμ να αμαρτάνει με τον Stan στη γνωστή επιτυχία της Λένας Ζευγαρά.

«Ήταν ένας Αλμοδοβάρ αναβαθισμένος» σχολίασε η Μαρία Μπακποδήμου για το εντυπωσιακό σκηνικό ενώ ευχήθηκε περαστικά στην παίκτρια για το ατύχημά της.

Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις της και έτσι της χάρισαν απλόχερα εννιάρια και δεκάρια.

 

Δέκα λαμπερά ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην εντυπωσιακή σκηνή του #J2US και χάρισαν ένα απολαυστικό θέαμα και για αυτό το Σαββατόβραδο.

Με απίθανα acts και ενδιαφέρουσες ερμηνείες άλλοι ενθουσίασαν και άλλοι απογοήτευσαν τους κριτές αλλά η τελική μάχη δόθηκε στις προτιμήσεις του κοινού.

Ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε διαγωνιζόμενους και coaches να πάρουν θέση και πρώτα ανακοίνωσε τις αναθέσεις τραγουδιών για το 9ο live του σόου.

 Νίκος Μπάρκουλης – Εβελίνα Νικόλιζα – Mambo Number 5

Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου – Ροζ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Κατερίνα Λιόλου – Διθέσιο

Πηγή Δεβετζή – Θάνος Πετρέλης – Κάποιος σ΄αγαπάει

Τζέιμς Καφετζής – Ειρήνη Παπαδοπούλου – Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Άννα-Μαρία Ψυχαράκη – Χάρης Βαρθακούρης – Καλημέρα καινούρια μου αγάπη

Μάρα Μεϊμα΄ριδη – Stan – Ήθελα να ΄ξερα δεν ντρέπεσαι

Μαρίνα Πατούλη – Στέλιος Διονυσίου – Μαρίνα

Λάουρα Νάργες – Νικηφόρος – Maria

Super Kiki – Γιώργος Βελισσάρης – Σου το ΄πα και μια και δυο και τρεις

 

Σε αυτό το σημείο ο Νίκος Κοκλώνης έσκασε διπλή ανατροπή καθώς όχι μόνο ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα δεν θα αποχωρήσει κανένα ζευγάρι αλλά και ότι για το 9o live οι coaches θα αλλάξουν ταίρια.

Η Κατερίνα Στικούδη ήρθε στη σκηνή με μία γυάλα με ονόματα μέσα και κάθε ένας διαγωνιζόμενος τραβούσε κλήρο για τον τραγουδιστή ή την τραγουδίστρια που θα ένωνε τις δυνάμεις του.

Έτσι προέκυψαν οι εξής συνδυασμοί:

Νίκος Μπάρκουλης – Νικηφόρος

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Χάρης Βαρθακούρης

Μαρίνος Κόνσολος – Stan

Πηγή Δεβετζή – Ελένη Δήμου

Λάουρα Νάργες – Κατερίνα Λιόλιου

Μαρίνα Πατούλη – Θάνος Πετρέλης

Τζέιμς Καφετζής – Στέλιος Διονυσίου

Άννα-Μαρία Ψυχαράκη – Γιώργος Βελισσάρης

Μάρα Μεϊμαρίδη – Ειρήνη Παπαδοπούλου

Super Kikή – Εβελίνα Νικόλιζα

Ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε πως αν ήθελαν θα μπορούσαν να κρατήσουν την ανάθεση τραγουδιού που πήραν αρχικά ή να την κρατήσουν για τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

 

Στη δύσκολη στιγμή της βραδιάς το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Πηγή Δεβετζή και ο Θάνος Πετρέλης. Παρ΄όλα αυτά επειδή το επόμενο live θα είναι εκτός διαγωνιστικού θα εμφανιστούν ξανά on stage με τα νέα τους ταίρια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα