Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Επεισόδιο με άγνωστο άνδρα στη μέση του δρόμου για την Συνατσάκη «Είσαι τρελή;»

  11/11/2021 08:56
Επεισόδιο με άγνωστο άνδρα στη μέση του δρόμου για την Συνατσάκη «Είσαι τρελή;»

Επεισόδιο με άγνωστο άνδρα στη μέση του δρόμου για την Συνατσάκη «Είσαι τρελή;»

  11/11/2021 08:56

Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να καταγγείλει δημοσίως ένα ακόμη περιστατικό που συνέβη στη μέση του δρόμου με άγνωστο άνδρα να βιντεοσκοπεί περαστική γυναίκα, υπό την άγνοιά της. Απασφάλισε ο Κώστας Τσουρός: «Η Μαίρη Συνατσάκη είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μέσα από μια σειρά από stories στο instagram, η Μαίρη Συνατσάκη περιέγραψε τον έντονο διάλογο που είχε με τον άγνωστο άνδρα…

«Ένας κύριος κατάλαβα ότι κρατούσε κάπως περίεργα το κινητό του, την ώρα που περπατούσα προς εκείνον. Λέω αυτό παίζει να είναι και ότι με βγάζει βίντεο, λέω τέλος πάντων μην είσαι τρελή, συνεχίζω την πορεία μου, αλλά γυρίζοντας πίσω να κοιτάξω τον παρατηρώ να μαγνητοσκοπεί μια κοπέλα που περνούσε από μπροστά του, επειδή φορούσε ένα κολλητό τζιν», περιέγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Και συνέχισε: «Σταμάτησα τον κύριο και του λέω: “Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών;” “Ούτε καν, είσαι τρελή;” μου λέει» αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Και κατέληξε στέλνοντας ανοιχτό μήνυμα και προς τους άνδρες: «Σκέφτομαι πως αν μιλάει ο ένας και ο άλλος, μιλάει μια κοπέλα στην άλλη, και αν μπουν και σε όλο αυτό και τα αγόρια και οι άνδρες που σας χρειαζόμαστε πολύ, είτε αν είναι κάποιος που θα του δείξει αυτός ο κύριος αυτό το βίντεο, είτε γνωρίζει ότι είναι ένας φίλος του που ξέρει ότι δεν πάει με τα καλά του και πάει και κάνει τέτοια πράγματα», είπε μέσω instagram η Μαίρη Συνατσάκη.

Το εν λόγω περιστατικό σχολιάστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με τον Κώστα Τσουρό να διαφωνεί έντονα με την αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη.

«Προφανώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μην θέλει να είναι στο κινητό ενός άλλου ανθρώπου. Ο ίδιος μπορεί να αντιδράσει. Η Μαίρη Συνατσάκη γιατί αντέδρασε; Είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων; Δηλαδή εμένα μου κάνει λίγο «είδα να τραβάει μία που φορούσε ένα στενό τζιν και πήγα και του είπα δείξε μου το κινητό σου να πάρω την κάμερα να το σβήσω. Τι είναι αυτό δηλαδή; Αυτό επιτρέπεται; Με ποιο δικαίωμα να το κάνεις αυτό σε κάποιον;

«Καταλαβαίνω ότι η Μαίρη έχει ευαισθησίες σε αυτά τα θέματα, βγαίνει συνέχεια λέει λέει λέει και όλοι έχουμε τέτοιες ευαισθησίες, αλλά όπως αυτός δεν έχει το δικαίωμα να τραβάει βίντεο την κοπέλα όποια και αν είναι αυτή, έτσι και η Μαίρη δεν έχει το δικαίωμα να του ζητήσει το κινητό του για να σβήσει το βίντεο», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας