Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Χρήστο Κυριαζή - Μηνύματα θλίψης

 

 

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 68 ετών, ύστερα από μάχη που έδωσε τα τελευταία δυο χρόνια με τον καρκίνο. «Ήταν επιθυμία του Χρήστου Κυριαζή να "φύγει" στο σπίτι του»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές του σπουδαίου δημιουργού βυθίστηκαν σε ανείπωτη θλίψη, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο καλλιτέχνης μας άφησε τόσο νωρίς…

Η κηδεία του καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 12:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η οικογένεια και οι φίλοι του Χρήστου Κυριαζή θα του πουν το τελευταίο «αντίο»…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Χρήστος Κυριαζής στα 68 του χρόνια - Έδινε μάχη με τον καρκίνο

 

Η τελευταία του συνέντευξη είχε δοθεί στην εφημερίδα «Secret» και στη Σάσα Σταμάτη ένα χρόνο πριν τον θάνατό του. Εκεί, ο Χρήστος Κυριαζής εξιστόρησε άγνωστες ιστορίες από το ξεκίνημα της καριέρας του και τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα του.

«Όταν ήρθε ο Βλάσσης Μπονάτσος στο υπόγειο του “Hobbit” της πλατείας Αμερικής, μου είπε: “Ρε συ, έλα εδώ. Τα τραγούδια αυτά ποιανού είναι;”. Του λέω “δικά μου”. “Τα στιχάκια;”, “δικά μου κι αυτά”, του απάντησα. Και έτσι με πήρε μαζί του στο “Τσιν Τσιν”. Ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε τότε το συγκρότημα “Πελόμα Μποκιού” και είχαν κάνει επιτυχία με το “Γαρύφαλλε”. Πάω και βλέπω το μαγαζί γεμάτο με 2000 άτομα μέσα. Τρελάθηκα και ξεκίνησα εκεί.

Ο Βλάσσης τότε με βοήθησε πάρα πολύ, με γούσταρε και με αγαπούσε. Προ πάντων, όμως, του άρεσαν τα τραγούδια μου, οι στίχοι, αυτά που λέω. Όταν γίνονται αυτά, συμβαίνει το πραξικόπημα του 1967 και, θυμάμαι, είχαμε βγει έξω από το μαγαζί και ακούγαμε τα τανκς. Τότε πάλι σταμάτησα, δεν ξέραμε τι να κάνουμε τότε, διαλύθηκαν τα πάντα, όλα. Τότε έφυγα, γνώρισα ένα κορίτσι και πήγα στην Ιταλία. Μου βγήκε σε καλό, γιατί εκεί σπούδασα σχέδιο και, όταν γύρισα πίσω, έκανα τα δικά μου έπιπλα και μαγαζιά και πήγα πολύ καλά».

Για την επιστροφή του στη δισκογραφία ο Χρήστος Κυριαζής είχε δηλώσει: «Είχα βαρεθεί να ακούω “όχι” από τις δισκογραφικές. Όταν πέρασε ο Γιώργος Πολυχρονίου από το μαγαζί μου με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου για να αγοράσουν έπιπλα για τον γάμο τους, ήταν η αφορμή για να πάω στη Sony».  

 Για την απώλεια του σπουδαίου Χρήστου Κυριαζή μίλησε ο Χρήστος Μενιδιάτης το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από το «Love It». Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον καλλιτέχνη, αναφέρθηκε στις δύσκολες τελευταίες ημέρες του Χρήστου Κυριαζή, ενώ αποκάλυψε πως επιθυμία του ήταν να «φύγει» στο σπίτι του και όχι σε κάποιο νοσοκομείο.

«Μια είδηση τραγική. Για όσους γνωρίζαμε τον ίδιο και την οικογένειά του ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το πολύ τραγικό γεγονός. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Χρήστο Κυριαζή πριν περίπου τέσσερα χρόνια όταν και συνεργαστήκαμε. 

Ήταν συγκλονιστική εμπειρία να είσαι μαζί του πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω. Ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, γλυκός, ερωτικός, πραγματικά μοναδικός. Ήμουν από μικρός θαυμαστής του και μετά φίλος του. Ναι γνώριζα ότι τα πράγματα μέρα με τη μέρα δυσκόλευαν. Το πάλευε τα τελευταία δύο χρόνια με πάρα πολύ αξιοπρέπεια. Αρχοντική συμπεριφορά απέναντι στο τέρας. “Έφυγε” με το κεφάλι ψηλά.

Ήταν επιθυμία του να μη νοσηλευτεί και να “φύγει” στο σπίτι του. Δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, παρότι η κατάστασή του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα» αποκάλυψε ο Χρήστος Μενιδιάτης για τον Χρήστο Κυριαζή.

 

Ο Χρήστος Κυριαζής το 2019 είχε συναντήσει τηλεοπτική τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του #The2nightShow.

Πρόκειται για μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις στην οποία ο τραγουδιστής είχε μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, τα πάθη του αλλά και τις γυναίκες. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλoυ θέλοντας να αποχαιρετήσει τηλεοπτικά τον Χρήστο Κυριαζή, έκανε μια διαφορετική έναρξη για το #The2nightShow στην οποία αφιέρωσε την εκπομπή της Τετάρτης στον τραγουδιστή που έφυγε τόσο νωρίς.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ξανά απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χρήστου Κυριαζή από το 2019.

 

 

Τα δημόσια μηνύματα θλίψης έχουν γεμίσει τα social media, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλησαν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για τον Χρήστο Κυριαζή.

​ Γρηγόρης Αρναούτογλου: 

Ναταλία Γερμανού:

Γρηγόρης Γκουντάρας: 

Χάρης Βαρθακούρης: 

 

Βάνα Μπάρμπα: 

 

 

Νίνο Ξυπολιτάς: 

 

 

Χρήστος Χωμενίδης: 

 

 

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: 

 

 

Πέτρος Ιακωβίδης: 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά