Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αποχώρηση express! Ο #TheBachelorGR ανακοίνωσε πως δεν έχει θέση στην βίλα του

  11/11/2021 08:14
Αποχώρηση express! Ο #TheBachelorGR ανακοίνωσε πως δεν έχει θέση στην βίλα του

Αποχώρηση express! Ο #TheBachelorGR ανακοίνωσε πως δεν έχει θέση στην βίλα του

  11/11/2021 08:14

Μια απρόσμενη αποχώρηση στο #TheBachelorGR έφερε δάκρυα! Άφωνες οι υπόλοιπες παίκτριες- Το ακούσαμε κι αυτό! «Κάνει τον Αλέξη ότι θέλει», είπε η Μαρία και η Φένια ξέσπασε σε γέλια - Ιζαμπέλα και Γιώτα έβγαλαν το «φτυάρι» και όρισαν την τελική πεντάδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Βρήκαν την ευκαιρία και τις «έθαψαν» όλες!

Ιζαμπέλα και Γιώτα άραξαν κάτω από τον ήλιο, έβγαλαν το «φτυάρι» και ξεκίνησαν να επιλέγουν ποιες κοπέλες «βλέπουν» στην πεντάδα του τελικού.

«Βάζω μέσα εμένα, βάζω εσένα και μην σου κάνει εντύπωση, την Άννα, ένα όνομα που δεν μου αρέσει καθόλου να το προφέρω αλλά κατά εκεί πάει κι είναι η Αθηνά New York και για πέμπτη δεν ξέρω. Είτε η Ιωάννα είτε η Αθηνά, που έχει μια ηρεμία στον Αλέξη κι άσχετα με εμάς. Τον φλομώνει στο ψέμα και δεν έχει φανεί;», είπε η Ιζαμπέλα με την Γιώτα να συμφωνεί αφήνοντας έξω από την πεντάδα την Αθηνά.

Μαρία και Φένια σε έναν απολαυστικό διάλογο με τον Αλέξη Παππά να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο.

Στο νέο επεισόδιο του #TheBachelorGR η Μαρία εξέφρασε ανοιχτά τις σκέψεις της για τον Αλέξη Παππά, τον οποίο μάλιστα θεωρεί πως έχει κερδίσει. 

Κάτι το οποίο η Μαρία αιτιολόγησε με την στάση του Αλέξη κάθε φορά που εκείνη ξαφνικά αποχωρεί, ενώ εκείνος την ακολουθεί από πίσω της.

«Νιώθω δικαίωση και αυτοπεποίθηση που έκανα τον Αλέξη να τρέξει από πίσω μου και πιστεύω ότι δεν το έχει ξανακάνει για καμία άλλη κοπέλα. Και η Γιώτα του είχε κάνει κάτι ναζάκια, αλλά από πίσω της δεν έτρεξε», είπε αρχικά η Μαρία στη Φένια.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Αλέξη Παππά: «Τον Αλέξη τον κάνω ότι θέλω. Δεν είναι τυχαίο το ότι τρεις φορές που πήγα να φύγω δεν με άφησε. Πιστεύω μου κάνει καψόνια, αλλιώς δεν θα μου έδινε το τελευταίο τριαντάφυλλο»

Μια δυσάρεστη ανακοίνωση περίμενε την Ντίνα και τη Μαρία στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου.

Σε ένα ρομαντικό ραντεβού δίπλα στην παραλία ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε με τις δύο κοπέλες ανακοινώνοντας μια αιφνίδια αποχώρηση.

Η Ντίνα δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αλέξη Παππά ο οποίος αποφάσισε να την βγάλει εκτός Bachelor.

«Θέλησα να δω τα στοιχεία εκείνα που σε ξεχωρίζουν αυτές τις στιγμές που είμαστε μαζί. Αυτό που μου ήρθε πρώτο στο μυαλό μου είναι ότι περισσότερο αναδεικνύεις πτυχές του εαυτού σου με έντονο τρόπο και μάλιστα με έναν τρόπο που δεν έχω καταλάβει», είπε ο Αλέξης Παππάς στην Ντίνα.

Ενώ στη συνέχεια  ζήτησε να αποχωρήσει η Ντίνα: «Θέλω να σας πω ότι έχω πάρει μια απόφαση, μια από εσάς τις δύο θα αποχωρήσει. Αυτή για την οποία μπορώ πλέον να πω ότι δεν θα έχουμε μια συνέχεια, είσαι εσύ Ντίνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας