«Έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική, το δουλέψα για να σκοτώσω το τέρας»

 

 

Ζήσης Ρούμπος: «Έζησα σαν ένας άντρας που έχει μεγαλώσει με το "η γυναίκα είναι κατώτερη"» «Υπήρξα ο άνθρωπος που με ενοχλούσε ο όρος γυναικοκτονία. Ήμουν μέρος του προβλήματος»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το κατώφλι του #The2nightShow πέρασε ο Ζήσης Ρούμπος, ο οποίος, με αφορμή ένα κείμενο που είχε δημοσιεύσει στα social media για τις δολοφονίες γυναικών στην χώρα και τον όρο γυναικοκτονία, μίλησε και για το πόσο πάλεψε κι ο ίδιος να ξεπεράσει τους δαίμονές του.

Ο ηθοποιός που είναι ευρέως γνωστός ως ένας από τους πιο  ταλαντούχους stand up comedian της χώρας αποκάλυψε ότι θα ήθελε να δοκιμαστεί και σε δραματικούς ρόλους που είναι και  μεγάλο του παράπονο που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

«Αγαπάω το δράμα, γράφω δραματικά αλλά δεν έτυχε να με φωνάξει κάποιος να παίξω δράμα. Έχω κάνει λίγα δραματικά πράγματα» δήλωσε.  

Μιλώντας για τον ίδιο ο Ζήσης Ρούμπος αναφέρθηκε στην εποχή που υπήρξε από εκείνους τους άνδρες που γαλουχήθηκαν να αντιμετωπίζουν τη γυναίκα κάτω από ένα συγκεκριμένο πρίσμα.

«Υπήρξα άνθρωπος που με ενοχλούσε ο όρος γυναικοκτονία. Έψαξα γιατί με ενοχλούσε και είδα ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πάρουν περισσότερη δύναμη οι γυναίκες.

Ήμουν μέρος του προβλήματος. Παρεξηγήθηκε αυτό που έγραψα σαν πρόσκληση σαν κουβέντα, δεν ήταν έτσι, ήταν βιωματική κατάθεση ψυχής» ανέφερε ο ηθοποιός για την ανάρτηση που είχε δημοσιεύσει, στην οποία τοποθετούνταν για τη βία απέναντι στις γυναίκες.

«Δεν θα πω θεωρίες κι αυτά που έγραψα τα έζησα όλα. Έζησα κι άλλα που δεν γράφονται, ούτε λέγονται και το εννοώ… Σκέψου ένας άντρας που έχει μεγαλώσει με το η γυναίκα είναι κατώτερη, πως το επιβεβαιώνει;» ανέφερε ο Ζήσης Ρούμπος.

«Εγώ λοιπόν έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική και χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ για να σκοτώσω το τέρας. Δεν ήταν εύκολο και δεν θέλω να το παίξω γκουρού. Ακόμα το δουλεύω κι είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που κλήθηκα να κάνω» συμπλήρωσε ο Ζήσης Ρούμπος.

Στήριγμά του πάντα η γυναίκα του, στα εύκολα και στα δύσκολα.

«Έχω την τύχη να είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω που έχει περάσει πολύ δύσκολα μαζί μου. Δουλέψαμε μαζί και είναι ένας από τους σημαντικούς λίγους που κάνω τη δουλειά που κάνω, με στήριξε. Θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και της λέω “δεν βγαίνει με το ηθοποιιλίκι” και μου είπε “μην τολμήσεις να το παρατήσεις γιατί αυτό που μου περιγράφεις δεν είναι αυτό που ερωτεύτηκα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»