Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Θέλω να έχω μούτρα να κοιτάξω την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Τζένη Μπότση»

  28/10/2021 10:10
«Θέλω να έχω μούτρα να κοιτάξω την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Τζένη Μπότση»

«Θέλω να έχω μούτρα να κοιτάξω την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Τζένη Μπότση»

  28/10/2021 10:10

Ρένια Λουιζίδου για το #metoo: «Τα ξέρω τόσα χρόνια και περνούσαν τέτοιο λούκι. Αισθάνομαι υπεύθυνη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

H Ρένια Λουϊζίδου στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη και το κίνημα #metoo.

Εσείς έχετε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Περιμένατε όλα αυτά;

Τα τρία τέταρτα του ελληνικού θεάτρου έχουν δουλέψει και με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. Θα υπάρχουν όλων των ειδών οι διηγήσεις. Στα 30 αυτά χρόνια κανείς από τους δύο δεν έβγαινε με μπαζούκας και καλάσνικοφ να πάρει κεφάλια, γιατί θα τους είχαν σταματήσει.

Σε κάποιους, λοιπόν, θα ήταν εντάξει και σε κάποιους άλλους όχι. Προσωπικά, αισθάνομαι μία ευθύνη απέναντι στις κοπέλες και στα αγόρια που μπήκαν μπροστά και κάθε φορά που απαντάμε κάτι, πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά τα πρόσωπα που εκτέθηκαν τρομερά. Έχουν παιδιά πίσω τους, οικογένειες, μανάδες, συζύγους, φίλους.

Πρέπει όσο μπορούμε να τους προστατεύσουμε αυτούς τους ανθρώπους για χάρη ενός ολόκληρου κλάδου. Θέλω να έχω μούτρα να κοιτάξω την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, που είναι φίλη μου, ή την Τζένη Μπότση. Είναι κορίτσια που τα ξέρω τόσα χρόνια και περνούσαν τέτοιο λούκι. Αισθάνομαι υπεύθυνη για το τι θα πω και τι θα κάνω.

Γνωρίζατε πράγματα από εκείνες πριν τα καταγγείλουν δημοσίως;

Την πλήρη εικόνα δεν την είχα ποτέ. Μόνο ένα μέρος των γεγονότων, αυτό που την κάθε φορά είχαν το περιθώριο και οι ίδιες να εκθέσουν δημοσίως. Κάπου ήξερα λίγα περισσότερα, κάπου λίγα λιγότερα.

Μιλήσατε μετά την εξομολόγησή τους; Τις είδατε ξαλαφρωμένες;

Ασφαλώς. Βεβαίως, είναι ένα τεράστιο ξαλάφρωμα, αλλά δεν είναι καθόλου ανώδυνο και αυτό πρέπει να το έχουμε όλοι πολύ καλά στο μυαλό μας. Βεβαίως αισθάνονται ένα είδος λύτρωσης, αλλά το πλήρωσαν και συνεχίζουν να το πληρώνουν πολύ δύσκολα.

4046477441295831 ΡΕΝΙΑ ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας