Η υπεύθυνη για τα όπλα του «Rust» μπλεγμένη και σε άλλο δυστύχημα

 

 

Δεν αποκλείεται να ασκηθεί δίωξη στον Alec Baldwin- Κανείς δεν έχει αποκλειστεί, λένε οι Αρχές -  Τι είπαν σε σημερινή συνέντευξη Τύπου  η εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση και ο σερίφης της Σάντα Φε -  Πού στέφονται οι έρευνες

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας Rust, από όπλο που κρατούσε ο Alec Baldwin στα γυρίσματα, έχει σηκώσει θύελλα στο Hollywood.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα ξένα Μέσα «δείχνουν» την ένοχη για το δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust στο πρόσωπο της υπεύθυνης για τα όπλα, Hannah Gutierrez-Reed. Νέες πληροφορίες, μάλιστα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας και θέλουν τη Reed να εμπλέκεται σε ακόμη ένα τραγικό συμβάν, που συνέβη το 2020.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οι νέες πληροφορίες για την υπεύθυνη όπλων του «Rust»

Η υπεύθυνη για τα όπλα της ταινίας Rust, Hannah Gutierrez-Reed, σύμφωνα με το ΤΜΖ, συνδέθηκε πρόσφατα με τον θάνατο κοντινού της φίλου στην οικογένεια του οποίου η ασφαλιστική εταιρεία πλήρωσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Ο φίλος της Reed, Tyler Dyer, σκοτώθηκε σε δυστύχημα με μηχανές τον Αύγουστο του 2020, στο οποίο ενεπλάκη και ο σύντροφός της Reed, Aaron Butcher. Και οι δύο άνδρες επέβαιναν σε μοτοσικλέτες. Μάλιστα, ο Aaron τότε είχε δανειστεί τη μηχανή της Reed. 

 

Όπως αναφέρει το TMZ, ο πατέρας του Tyler Dyer ανέφερε ότι οι τρεις τους είχαν πάει μαζί σε ένα πάρτι πριν το δυστύχημα. Η Hannah, όμως, παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε δει τους δύο άντρες να καταναλώνουν 4 με 5 μπύρες ο καθένας πριν εκείνη δώσει στον Aaron τα κλειδιά της μηχανής της.  

Σε αυτό το σημείο, ο πατέρας του Tyler εξήγησε ότι ο Aaron ήταν ήδη σε περιοριστικά μέτρα λόγω οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και επιτρεπόταν να οδηγεί μόνο οχήματα με συσκευή μέτρησης αλκοόλ στην αναπνοή. Κάτι που δεν είχε η μηχανή της Hannah Reed.

Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, ο Tyler οδηγούσε με υψηλή ταχύτητα όταν σε μία στροφή ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε έναν τοίχο… ενώ ο Aaron προσπάθησε να τον αποφύγει και κατέληξε να καταστρέψει τη μηχανή της Hannah.

Ο Tyler έχασε τη ζωή του από τη σύγκρουση, ο Aaron συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά και επειδή οδηγούσε τη μηχανή της Hannah. Η ασφαλιστική εταιρεία πλήρωσε στους γονείς του Tyler 50.000 δολάρια με αντάλλαγμα τη συμφωνία να μη μηνύσει στο μέλλον τη Hannah Reed.

Περίπου έξι μέρες μετά το τραγικό συμβάν, πολύς κόσμος από τους εργαζόμενους του Rust, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής ηλεκτρολόγου, κατηγορούν ανοιχτά τη Reed και τον βοηθό σκηνοθέτη για τον θάνατο της Halyna Hutchins, που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από το όπλο που κρατούσε ο Alec Baldwin.  

 

 Τι είπαν σε σημερινή συνέντευξη Τύπου  η εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση και ο σερίφης της Σάντα Φε -  Πού στέφονται οι έρευνες

Ο Alec Baldwin μπορεί να αντιμετωπίσει κατηγορίες γιατί πυροβόλησε και σκότωσε την Halyna Hutchins, είπαν το πρωί της Τετάρτης οι σερίφηδες σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στη Σάντα Φε, του Νέου Μεξικού. Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι εντόπισαν ακόμη 500 πυρομαχικά ανάμεσά τους και αληθινές σφαίρες.

Ο 63χρονος Baldwin εξακολουθεί να συνεργάζεται με τις Αρχές όπως και η 24χρονη οπλουργός και υπεύθυνη όπλων του καστ, Hannah Gutierrez-Reed, αλλά και ο βοηθός σκηνοθέτη Dave Halls.Πρόκειται για τα τρία πρόσωπα από τα χέρια των οποίων πέρασε το όπλο με τα πραγματικά πυρά που βρέθηκε στα χέρια του Μπάλντουιν. Στη συνέντευξη Τύπου, ο σερίφης της κομητείας Σάντα Φε, Άνταμ Μεντόζα, είπε ότι και οι τρεις ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες και συνεχίζουν να εξετάζονται από τις Αρχές. «Θα συνεχίσουμε να παίρνουμε καταθέσεις για να μάθουμε τα γεγονότα... είναι ενεργό μέρος αυτής της έρευνας κανείς δεν έχει αποκλειστεί», είπε ο Mendoza.

Σε δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι ο Alec Baldwin παρέλαβε ένα όπλο, που ο ίδιος πίστευε ότι ήταν «νεκρό» –δηλαδή ασφαλές– από τον βοηθό σκηνοθέτη Ντέιβιντ Χολς. Εκείνος το είχε πάρει από το καρότσι που χρησιμοποιούσε η Χάνα Γκουτιέρες, η οποία είχε προσληφθεί για να επιβλέπει τα πυροβόλα όπλα και την ασφάλειά τους. Το όπλο περιείχε όμως μια πραγματική σφαίρα, η οποία χτύπησε στο στήθος την Χάτσινς και στον ώμο τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα, που στεκόταν πίσω της. Η Χάτσινς μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Νοσοκομείο του Πανεπιστήμιου του Νέου Μεξικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο Σόουζα έλαβε τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο έπειτα από μερικές ώρες. 

 

Ο σερίφης είπε ότι οι αρχές έχουν στην κατοχή τους το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα, ένα ρεβόλβερ Long Colt και πιστεύουν ότι περιείχε μια αληθινή σφαίρα. Ο Baldwin, πρόσθεσε, ήταν συνεργάσιμος στην έρευνα.

«Εκείνος πυροδότησε το όπλο» είπε η  εισαγγελέας Mary Carmack-Altwies και πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να απαγγελθούν κατηγορίες. «Ολες οι επιλογές είναι στο τραπέζι σε αυτό το στάδιο» και «κανείς δεν αποκλείεται» από μια πιθανή δίωξη, πρόσθεσε.

Οι κάμερες δεν έγραφαν όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό που κόστισε τη ζωή της Halyna Hutchins. Όταν συνέβη το δυστύχημα 16 άτομα βρίσκονταν μέσα στην εκκλησία όπου γυριζόταν η σκηνή.

«Υπήρχε κάποιος εφησυχασμός σε αυτό το σετ και υπήρχαν προβλήματα ασφάλειας», είπε ο Mendoza. Οι νέες αποκαλύψεις έρχονται εν μέσω κύματος καταγγελιών από εμπειρογνώμονες του κλάδου που λένε ότι ο Halls αμελούσε τους κανόνες ασφαλείας σε προηγούμενα γυρίσματα. Υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτήματα για την 24χρονη οπλουργό και για τον αν είχε εμπειρία στη δουλειά. «Υπάρχουν πολλά άτομα που πρέπει να εξεταστούν ακόμη», είπε ο Mendoza. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»