Ο Οικονομόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Οι φωτογραφίες του

 

 

Εξιτήριο πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος, που νοσηλευόταν λόγω Covid στον Ευαγγελισμό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύτηκε από την περασμένη Πέμπτη ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής παρουσίασε επιπλοκές λόγω της ασθένειας και πιο συγκεκριμένα παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα. Εισήχθη για νοσηλεία σε απλή κλίνη Covid.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μετά από λίγες ημέρες, ο Νίκος Οικονομόπουλος σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» πήρε εξιτήριο. Όπως ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην πρωινή εκπομπή του Open, ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι καλύτερα στην υγεία του και επιστρέφει στο σπίτι του.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

  

«Δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή»

Ο τραγουδιστής έγραψε στο Facebook: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου "έκλεβε" ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία. Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό». 

Νίκος Οικονομόπουλος: Με πυρετό και δύσπνοια στον Ευαγγελισμό - Όσα έλεγε για τον κορωνοϊό πριν τη νοσηλεία του

Ο 40χρονος τραγουδιστής, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19, παρουσίασε προβλήματα στους πνεύμονες και ανέβασε πυρετό γι αυτό εισήχθη για νοσηλεία. Σε συνέντευξη που είχε δώσει με αφορμή τη μεταγραφή του σε νέα δισκογραφική εταιρεία, μίλησε για τον κορονοϊό, την πίστη και τη Θεία Κοινωνία, λέγοντας πώς θα την ελάμβανε ακόμα και αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος με λέπρα ή οποιαδήποτε μεταδοτική ασθένεια. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε εκτενώς στον θανατηφόρο ιό, αλλά και την πίστη του.

«Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορονοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφορούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει». Αναφορικά με το αν παίρνει μέτρα ασφαλείας με αντισηπτικά είπε: «Το κάνω σε μεγαλύτερο βαθμό από πριν».

Αποκάλυψε δε, πως: «Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»