Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Προθεσμία έλαβε η Αφροδίτη Μπάρμπα που συνελήφθη με φιξάκια κοκαΐνης 

  24/08/2021 15:44
Προθεσμία έλαβε η Αφροδίτη Μπάρμπα που συνελήφθη με φιξάκια κοκαΐνης 

Προθεσμία έλαβε η Αφροδίτη Μπάρμπα που συνελήφθη με φιξάκια κοκαΐνης 

  24/08/2021 15:44

Δεν γνωρίζει πώς βρέθηκαν τα 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της - Οι δικηγόροι της θα στηρίξουν την υπερασπιστική της γραμμή, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών και ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη ζήτησε και έλαβε το 31χρονο μοντέλο το οποίο συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα με ποσότητα κοκαΐνης.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το 31χρονο μοντέλο έπεσε στα χέρια της αστυνομίας για διακίνηση ναρκωτικών στη Γλυφάδα, καθώς σε έλεγχο εντοπίστηκαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκίνητου της 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια. 

3990517000271563 image

3990517133656693 image

3990517249413145 image

Σημειώνεται, πως η 31χρονη στην κατάθεση της ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πως βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της που είναι ιδιοκτησίας της.

Τι λέει ο δικηγόρος του μοντέλου

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος η κατηγορούμενη δηλώνει αθώα: «Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια».

Συμπλήρωσε πως η πελάτισσά του δεν θα δηλώσει χρήστης ναρκωτικών ουσιών: «Δεν δηλώνουμε χρήστες ναρκωτικών ουσιών για να μπορούμε να είμαστε στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου ως χρήστες ουσιών και δη κοκαΐνης για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη ποινική μεταχείριση. Μπορούσαμε να το έχουμε κάνει ήδη, δεν το έχουμε κάνει ως υπεράσπιση διότι δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Δεν δηλώνει χρήστης».

Τέλος, σημείωσε πως: «Η ψυχολογία που έχει είναι αυτή που έχει ένας κρατούμενος που έχει βρεθεί από το πουθενά κατηγορούμενος για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών που δεν έχει καμία ανάμειξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας