Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο γάμος και το διαζύγιο της Αφροδίτης Μπάρμπα με τον Άραβα Σεΐχη Σατζ Ρασίντ

  24/08/2021 08:15
Ο γάμος και το διαζύγιο της Αφροδίτης Μπάρμπα με τον Άραβα Σεΐχη Σατζ Ρασίντ

Ο γάμος και το διαζύγιο της Αφροδίτης Μπάρμπα με τον Άραβα Σεΐχη Σατζ Ρασίντ

  24/08/2021 08:15

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας το κινητό της Αφροδίτη Μπάρμπα που συνελήφθη με 35 φιξάκια κοκαΐνης- Η 31χρονη ετοιμάζεται να δώσει τη δική της εκδοχή για τα 35 φιξάκια κοκαΐνης που βρέθηκαν στο πολυτελές Range Rover της - Τι κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών που έψαξαν το αυτοκίνητο - Η ίδια ισχυρίζεται ότι κάποιος «φύτεψε» τα ναρκωτικά για της κάνει κακό - «Είναι στημένο», λέει και η μητέρα του μοντέλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Την ώρα που η 31χρονη Αφροδίτη Μπάρμπα ετοιμάζεται να περάσει το κατώφλι της 24ης ανακρίτριας για να δώσει τη δική της εκδοχή των πραγμάτων για τα 35 φιξάκια κοκαΐνης που βρέθηκαν στο πολυτελές Range Rover μετά το μπλόκο των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ στη Γλυφάδα, οι Ασφάλεια περιμένει ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο για να προσθέσει στη δικογραφία. Τα αποτελέσματα από την ανάλυση του κινητού της τηλεφώνου, μάρκας Samsung S20 προκειμένου να ανοίξουν νέοι δρόμοι στις έρευνες που έχουν να κάνουν με το πεδίο των επαφών της 31χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άλλωστε όπως προκύπτει και από τη δικογραφία που αποκάλυψε το protothema.gr, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας φέρεται να είναι πεπεισμένοι ότι η κοπέλα δεν λειτουργούσε μόνη της και για το λόγο αυτό έστησαν ειδική ομάδα για να ερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση. Και όλα αυτά την ίδια ώρα που η ίδια αρνείται τα πάντα, δηλώνει άγνοια για την προέλευση της κοκαΐνης με πρόσωπα του περιβάλλοντος της να λένε πως κάποιος «φύτεψε» τα ναρκωτικά για να της κάνει κακό. 

3990244486171559 image

Η δικογραφία

Το χρονικό σκηνικό της υπόθεσης αλλά και η αστυνομική επιχείρηση το βράδυ του Σαββάτου στην καρδιά της Γλυφάδας ξεδιπλώνονται μέσα από τη δικογραφία. Σύμφωνα με τη μαρτυρική κατάθεση του αστυνομικού που την έπιασε, το θηριώδες γκρι Range Rover, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ ήταν αυτό που κίνησε τις υποψίες για να το ελέγξουν, ενώ η συμπεριφορά της 31χρονης από τη στιγμή που κατέβηκε από το όχημα και ένα τηλεφώνημα στο οποίο ήταν νευρική και αναστατωμένη τους έκανε να ψάξουν σπιθαμή προς σπιθαμή το πολυτελές SUV για να βρουν τελικά τα 35φιξάκια με την κοκαΐνη. Βέβαια, η 31χρονη, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας δήλωσε ότι δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα στο παρελθόν και ό,τι έχει να πει, θα το πει στον Ανακριτή. 

3990244747793621 image

 Το τηλεφώνημα

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που πέρασε χειροπέδες στο 31χρονο μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε αναφέρει πως: «Το Σάββατο και ώρα 21:45 και ενώ βρισκόμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας από κοινού με έτερους συναδέλφους μου στη Γλυφάδα, εντοπίσαμε το τζιπ μάρκας Range Rover στη συμβολή της Γρηγορίου Λαμπράκη και Ομήρου και αποφασίσαμε να το ελέγξουμε. Στο νομότυπο σήμα που κάναμε στην οδηγό προκειμένου να σταματήσει, αυτή φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχη και πανικοβλήθηκε και επειδή η συμπεριφορά της από την εμπειρία μας κρίθηκε ως ιδιαίτερα ύποπτη, αποφασίσαμε πέραν του ελέγχου των στοιχείων της ταυτότητας να διενεργήσουμε και έρευνα στο ανωτέρω όχημα. Θέλω να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου της ταυτότητας η ανωτέρω τηλεφωνούσε σε άγνωστο άτομο και ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη και σε σύγχυση, ενώ σε ερώτηση μας αναφορικά με το αν είχε κάτι παράνομο πάνω της ή στο όχημα, αυτή απάντησε αρνητικά. Εν συνεχεία ερευνήσαμε το όχημα όπου και εντοπίσαμε επιμελώς κρυμμένη κάτω από τη θέση του οδηγού μια πλαστική σακούλα περιέχουσα 35 ομοειδείς νάιλον συσκευασίες συνολικού μεικτού βάρους 33.1 γραμμάρια πιθανοτατα κοκαΐνης. Με το που η οδηγός αντελήφθη ότι εντοπίσαμε τα ναρκωτικά, αυτή έχασε την ψυχραιμία της και μας είπε «Τι είναι αυτά; Ναρκωτικά; Εσείς μου βάλατε» και ταυτόχρονα ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, είπε στο άγνωστο άτομο «Πάρε δικηγόρο». Εμείς απευθείας της ζητήσαμε να κλείσει το τηλέφωνο και την προσαγάγαμε. Θέλω να αναφέρω ότι το όχημα είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και η εμφάνιση της οδηγού ιδιαίτερα προσεγμένη και εκ πρώτης όψεως δεν κινεί καμία υποψία καθώς φαίνεται για άτομο ιδιαίτερα υψηλού εισοδήματος. Ακόμα θέλω να αναφέρω ότι σε ερώτηση μας αναφορικά με την εργασία της αυτή αποκρίθηκε ότι εργάζεται ως μοντέλο και οι απολαβές της ανέρχονται στα 600 ευρώ ενώ μας ζήτησε συγγνώμη που μας κατηγόρησε». 

3990244990538957 image

 Η ειδική ομάδα της Ασφάλειας

Ο αξιωματικός της Ασφάλειας που χειρίστηκε την υπόθεση στην κατάθεση του αναφέρει τα εξής: «Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στο τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. […..].Ύστερα από την προσαγωγή της στην υπηρεσία μας συστήθηκε ειδική προανακριτική ομάδα με σκοπό να διακριβώσει της εγκληματικής της δράσης καθώς θεωρήθηκε σφόδρα πιθανό αυτή να εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις προμήθειας διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα η κατηγορούμενη 1) κατείχε σημαντικό αριθμό πανομοιότυπων συσκευασιών ναρκωτικής ουσίας που με βεβαιότητα προόριζε για πώληση ή περαιτέρω διακίνηση σε έτερα άτομα. 2) Κινούνταν με υπερπολυτελές όχημα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, ιδιοκτησίας της, η κατοχή του οποίου δεν φέρεται να δικαιολογείται με τα εισοδήματα της σύμφωνα με τα όσα προφορικά ανέφερε στους αστυνομικούς. Το προαναφερόμενο όχημα καθώς και η εξωτερική εμφάνιση της κατηγορουμένης δεν θα μπορούσε να κινήσει υποψίες στους αστυνομικούς ότι αυτή εμπλέκεται σε τυχόν αξιόποινες πράξεις. 3) η εν γένει συμπεριφορά της κατά τον έλεγχο καθώς και το γεγονός ότι άμεσα κάλεσε οικείο της πρόσωπο προκειμένου να ενημερώσει ότι ελέγχεται από αστυνομικούς καταδεικνύει με βεβαιότητα ότι γνώριζε την ύπαρξη των ναρκωτικών και προσπάθησε να δυσχεράνει το αστυνομικό έργο. Εκ των ανωτέρω τεκμαίρεται με απόλυτη βεβαιότητα ότι η κατηγορουμένη ενεργεί με σκοπό πορισμού εισοδήματος κατ΄επάγγελμα σε πώληση και διάθεση ναρκωτικών ουσιών».

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό «Όλες οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν νομότυπα και θα αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία Αθηνών για εργαστηριακή εξέταση και εν συνεχεία στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών για φύλαξη και καταστροφή. Κατασχεθέν όχημα θα αποσταλεί στη Δ.Δ.Δ.Υ». 

3990245256997205 image

Η Κατερίνα Μπάρμπα, μητέρα της Αφροδίτης Μπάρμπα, μιλάει στο protothema.gr και κάνει λόγο για «στημένη υπόθεση» εις βάρος της κόρης της.

«Η Αφροδίτη είναι αθώα, της την έχουν στήσει», υποστηρίζει, τονίζοντας ότι η κόρη της δεν έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες. «Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της», διευκρινίζει.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του μοντέλου, ευελπιστεί ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και πως θα αποδειχθεί ότι δεν έχει σχέση με όσα της προσάπτουν. «Η κόρη μου είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και ούτε κατά διάνοια θα έμπαινε στη διαδικασία να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις», σημειώνει.

Εξηγεί ότι το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ranger Rover, αγοράστηκε από την κόρη της πριν από λίγο καιρό στη τιμή των 30.000 ευρώ. «Καμία σχέση με όσα ακούγονται ότι δήθεν έδωσε 100.000 ευρώ για να πάρει αυτοκίνητο», συμπληρώνει. Και συνεχίζει: «Η κόρη μου κατηγορείται, δεν έχει κριθεί ένοχη. Όμως όπως παρουσιάζεται το θέμα, φαίνεται σα να έχει διαπράξει όσα την προσάπτουν». 

3990245498650499 image

Εκτός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις εμφανίσεις στο παρελθόν  και τη  συμμετοχή στον διαγωνισμό Playmate 2011 και στο GNTM2, η Αφροδίτη Μπάρμπα, είχε απασχολήσει τις κοσμικές στήλες με τον επεισοδιακό γάμο της με τον Άραβα  Σεΐχ Σατζ Ρασίντ.

Ο Σεΐχ Σατζ Ρασίντ ερωτεύτηκε παράφορα την Ελλάδα και τις Ελληνίδες, με αποτέλεσμα να εγκατασταθεί μόνιμα στη Γλυφάδα. 

Είναι ευρύτερα γνωστός στα καλά στέκια των νοτίων προαστίων και μάλιστα έχει απασχολήσει τις στήλες των περιοδικών lifestyle. 

Το 2014 γνωρίζει την εστεμμένη των καλλιστείων Playmate, Αφροδίτη Μπάρμπα, η οποία τότε ήταν 23 ετών. Παντρεύονται δύο χρόνια μετά στις Μαλδίβες, συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2016, έχοντας ήδη αποκτήσει μια κόρη, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε το μοντέλο. Χωρίζουν επεισοδιακά έναν χρόνο μετά. Σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα η Μπάρμπα κατηγορεί τον Ρασίντ για ψυχολογική βία που ασκούσε εναντίον της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Ισχυρίζεται ότι αναγκαζόταν να μένει για αρκετές μέρες μόνη μαζί με τη μικρή τους κόρη στα σπίτια που διατηρούσε ο σύζυγός της σε Μπαχρέιν και Λονδίνο, πως τη μείωνε ως γυναίκα, πως της φερόταν άσχημα και πως δεν έδινε σημασία ούτε σε εκείνη, ούτε στο παιδί τους. 

3990248436399485 image

 «Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα», είχε πει στη συνέντευξή της, για να προσθέσει ότι ο σύζυγός της την πίεζε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ κάποια στιγμή είχε κλειδώσει εκείνη και την κόρη της σε ένα δωμάτιο για αρκετές ώρες. Στην εξώδικη διαμαρτυρία της με ημερομηνία 19/10/2018 η Αφροδίτη Μπάρμπα γνωστοποιεί στον σύζυγό της τα αιτητικά δικαιώματα διατροφής ως προς εκείνη και την ανήλικη κόρη τους, τονίζοντας ότι «έως σήμερα το μόνο που εξέλαβα είναι η πλήρη αδιαφορία σας». Και συνεχίζει: «Εχω δε προσπαθήσει άπειρες φορές να σας καλέσω στο κινητό σας τηλέφωνο προκειμένου να έχουμε μια καλή επικοινωνία, αποκλειστικά με γνώμονα το συμφέρον του ανήλικου τέκνου μου, και αντ’ αυτού μου κλείνετε το τηλέφωνο αρνούμενος οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνίας».

Το μοντέλο ζητούσε από τον Αραβα επιχειρηματία να της καταβάλλει 380 ευρώ τον μήνα για τον παιδικό σταθμό της κόρης τους, 25 ευρώ για την ιατρική της περίθαλψη και 2.000 ευρώ της ίδιας ετησίως. Επιπλέον, 2.000 ευρώ ετησίως για ένδυση και άλλα 2.000 ευρώ τον χρόνο για τις διακοπές τους Χριστούγεννα και καλοκαίρι. Για την ψυχαγωγία της κόρης τους αξίωνε 200 ευρώ τον μήνα, επισημαίνοντας ότι τις παραπάνω ανάγκες του ανήλικου παιδιού τους η ίδια δεν ήταν σε θέση να τις ικανοποιήσει από μόνη της διότι στερούνταν οποιασδήποτε περιουσίας ή εισοδήματος από την άσκηση εργασίας ή άλλης φύσεως πόρων.

Μάλιστα στην εξώδικη διαμαρτυρία περιλαμβάνεται και έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο αφορά περιστατικό που καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων του Α.Τ. Γλυφάδας. Σε αυτό το έγγραφο αναφέρεται ένα επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ της Αφροδίτης Μπάρμπα και του Αραβα επιχειρηματία μετά την άρνησή του, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν, να της επιστρέψει σε προκαθορισμένη ώρα την ανήλικη κόρη τους, με αποτέλεσμα το μοντέλο να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Δείτε όσα είχε διηγηθεί για τη ζωή της μαζί του:

ΔΙΒΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας