Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ήμουν μέρες στην εντατική με λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα»

  24/04/2021 10:24
«Ήμουν μέρες στην εντατική με λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα»

«Ήμουν μέρες στην εντατική με λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα»

  24/04/2021 10:24

H Έλλη Κοκκίνου κάθισε το βράδυ της Παρασκευής στο τραπέζι του #AfterDark και άνοιξε την καρδιά της, στον Θέμη Γεωργαντά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε  για το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Τα συναισθήματά μου», τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει την περίοδο της καραντίνας, αλλά και τη φοβία της σχετικά με τον covid-19, εξαιτίας μιας περιπέτειας υγείας που είχε στο παρελθόν.

Αναφέρθηκε όμως και  στην προσωπική της ζωή και στη σχέση της με τον γιο της. Αποκάλυψε αν η καραντίνα τη βρήκε μόνη και εκμυστηρεύτηκε πως σχεδιάζει νέα επιχειρηματική κίνηση.

«Δεν έχω βγει έξω ούτε για φαγητό εδώ και ένα χρόνο. Το καλοκαίρι ήμουν κλεισμένη στο εξοχικό μου.»

«Δείχνω τα συναισθήματά μου σε υπέρτατο βαθμό, αλλά εκεί που θέλω. Κάποιοι που δεν με ξέρουν, με νομίζουν ξινή, γιατί είμαι απόμακρη. Δεν είναι έτσι όμως, είναι η άμυνά μου.»

«Η καραντίνα, με βρήκε μόνη. Κρατάω για μένα τα προσωπικά μου, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν προσωπικά. Και να θέλω αυτή την περίοδο να βρω κάποιον, που να τον γνωρίσω…»

Γιατί δε πρέπει να περάσει το κορωνοϊό: Επισήμως δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες. Έχω άσθμα από 3 ετών και κάνω εισπνεόμενα. Το 2001 είχα μπει νοσοκομείο για 3 βδομάδες και 3 μέρες μπήκα στην εντατική. Νοσηλεύτηκα με πνευμονία, λοίμωξη αναπνευστικού και πνευμοθώρακα. Είμαι από αυτούς που δεν πρέπει να περάσουν κορωνοϊό.

Για τις καταγγελίες στο θέατρο και την καλή της φίλη: Η Τζένη Μπότση, είναι δικός μου άνθρωπος και γνώριζα πόσο την πόναγε. Αισθάνθηκε ότι ξαλάφρωσε μιλώντας για αυτό. Ήταν μια κάθαρση. Το σημαντικό είναι ότι θα μιλήσουν και άλλοι.

«Σε ορισμένα θέματα είμαι αυστηρή με τον γιο μου, σε άλλα όχι. Στο ωράριο και στο διάβασμα είμαι αυστηρή με τον Αλέξανδρο. Τον βλέπω προς τα οικονομικά. Τον παιδικό Σταθμό που είχα, το πούλησα και ησύχασα. Ήταν μεγάλο φορτίο για μένα. Έχω νέα δεδομένα στα σκαριά.» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας