#HFarma: Το γράμμα Ιατρόπουλου, το εργατικό ατύχημα και τα αέρια του Μπιλάκου…

 

 

#HFarma: Το γράμμα του Μιχάλη Ιατρόπουλου που συγκίνησε τους παίκτες! Το εργατικό ατύχημα που προκάλεσε πολύ γέλιο, τα αέρια του Μπιλάκου… με στόχο την Κάτια! Ο νέος αρχηγός, ο πιο δημοφιλής παίκτης και οι δυο γυναίκες μονομάχοι -  Η έκπληξη του επιστάτη και η επική ατάκα Τζώρτζογλου σε Ντούπη για Κυριακή!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Tα απρόβλεπτα δεν έλειψαν από το νέο επεισόδιο της Φάρμας. Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Μαρία Μιχαλοπούλου!

Γεμάτο απρόβλεπτα επεισόδια ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο της "Φάρμας" στον ΑΝΤ1.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου και η Ειρήνη Κολιδά στην προσπάθειά τους να μαζέψουν γάλα από την αγελάδα Bella στη Φάρμα, ένα ατύχημα τους χάλασε τα σχέδια και αναστάτωσε τις παίκτριες.

Η αγελάδα πάτησε για λίγα δευτερόλεπτα την Μαρία και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ακολούθησε ένας ξεκαρδιστικός διάλογος ανάμεσα στις δυο παίκτριες.

Μαρία: «Με πατάει ρε μαλ@κ@. Πω πω να σου γ@μ....».

Ειρήνη: «Στο πάτησε; Στο έλιωσε; Στο έλιωσε το δαχτυλάκι σου; Σε κατούρησε και σε πάτησε συγχρόνως».

Και συνέχισε η Ειρήνη, λέγοντας: «Μπράβο κορίτσι μου! Είσαι πολύ καλή… Της άξιζε πρωί πρωί».

 

O Ντούπης και η Κυριακή Κατσογρεσάκη δείχνουν να έχουν έρθει πολύ… κοντά, και στο σημερινό επεισόδιο τα πειράγματα και οι ατάκες είχαν την τιμητική τους!

Η αεροσυνοδός και ο γοητευτικός αγρότης και επιχειρηματίας, συχνά απομονώνονται και κάνουν τις κουβέντες τους ενώ εκείνος δεν ποτέ δεν έχει κρύψει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για εκείνην.

Παρακολουθήσαμε τον Ντούπη να πειράζει την Κυριακή Κατσογρεσάκη την ώρα που έκαναν τις απαιτούμενες εργασίες για να κερδίσουν το έπαθλο της εβδομάδας, που δεν ήταν άλλο από ένα ψυγείο, γεμάτο με τρόφιμα.

Για πράξεις μίλησε η Κυριακή και όχι για λόγια, κοιτάζοντας τον Ντούπη, λέγοντας του «Look at me», με εκείνον να της απαντάει «Ψοφάς για τέτοια». Τα πειράγματα έδιδαν και έπαιρναν μεταξύ τους.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου τους διέκοψε και φώναξε προς το μέρος του τον Ντούπη και του είπε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν τα βάζουμε με γυναίκες. Ποιος είναι ο πιο δυνατός Θεός, η Αφροδίτη ή ο Δίας; Η Αφροδίτη τους έπαιζε μπάλα όλους. Μην δαγκώνεις την λαμαρίνα». 

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι του ΑΝΤ1 και οι παίκτες λύγισαν με το γράμμα του.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το προηγούμενο Σάββατο (17/4) από την Φάρμα.

Όπως κάθε παίκτης που αποχωρεί αφήνει ένα γράμμα σε όλους τους συμπαίκτες τους. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, συγκίνησε τους πάντες με τα όσα έγραφε. Φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο σπίτι της Φάρμας.

Λύγισαν οι καλοί του φίλοι, Στράτος Τζώρτζογλου, Ειρήνη Κολιδά και Μαρία Μιχαλοπούλόυ με τα όσα άκουσαν να λέει ο ηθοποιός διά στόματος του Σάκη Τανιμανίδη.

Το γράμμα έγραφε: «Αγαπημένοι μου συναγωνιστές, συνάνθρωποι… Θα αναφερθώ σε έναν έναν ξεχωριστά. Σας παρακαλώ να είστε ήρεμοι, δίκαιοι και όμορφοι. Στράτο μου αγαπημένε, ευλογημένε μου άνθρωπε, εύχομαι η αγιότητα σου να είναι πάντα καλά. Να χαίρεσαι το Σοφάκι σου και τον λατρεμένο γιο σου, Αλκιβιάδη. Σε ευχαριστώ για όλα. Ξέρεις εσύ… Μαρία Μιχαλοπούλου, αγαπημένο μου παιδί είμαι περήφανο για σένα. Θα μου λείψεις πολύ. Έχω δώσει εντολή να σε προσέχουν. Μπορεί να λείπω αλλά είμαι δίπλα σου…».

Ο επιστάτης Βασίλης Φιλίππου κατέφτασε στην Φάρμα και ανακοίνωσε τη νέα αποστολή που θα κληθούν οι παίκτες να φέρουν εις πέρας αυτή την εβδομάδα.

Ο επιστάτης κατέφτασε στην Φάρμα με το τρακτέρ του και οι παίκτες βρίσκονταν εν ώρα εργασίας και τον υποδέχτηκαν με θερμό τρόπο.

Αφού συνεχάρη τον Βασίλη Μαντζουράνη για την αρχηγεία του αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε στους παίκτες την νέα τους αποστολή.

Οι παίκτες πρέπει να φτιάξουν ένα αρδευτικό δίκτυο με κορμούς για να ποτίζεται πιο εύκολα το μποστάνι. Η αποστολή δεν σταμάτησε εκεί καθώς οι παίκτες έπρεπε να κατασκευάσουν και μια κούνια καθιστικό.

Το έπαθλο που θα κερδίσουν οι παίκτες είναι ένα ψυγείο, το οποίο δεν θα είναι άδειο αλλά θα περιέχει τρόφιμα και λιχουδιές για όλους. Το ψυγείο θα βρίσκεται μόνιμα στην κουζίνα και θα λύσει τα χέρια σε όλους!

Όλοι οι παίκτες έμειναν με το στόμα... ανοιχτό και πανηγύριζαν ξέφρενα με τα όσα άκουσαν δια στόματος του επιστάτη. 

Δυο γυναίκες θα βρεθούν στον στίβο μάχης.

Την 7η εβδομάδα οι παίκτες-αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, αστεία, γέλια, εκνευρισμούς, συμμαχίες, κόντρες και τις υποψηφιότητες της αρχηγίας και της ασυλίας.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης.

Ο πρώτος υποψήφιος αρχηγός ήταν ο Θανάσης Πάτρας και ο δεύτερος μετά την ψηφοφορία των παικτών ανακηρύχθηκε ο Βασίλης Μαντζουράνης. Ένα δύσκολο αγώνισμα είχε φτιαχτεί για τους δυο παίκτες και όλοι μεταφέρθηκαν στο στίβο μάχης για να παρακολουθήσουν τον νέο αρχηγό της εβδομάδας. ​

​Τελικά πρώτος αναδείχτηκε ο Βασίλης Μαντζουράνης οπού πήρε και την αρχηγία. Η απόφαση του αρχηγού να επιλέξει ως πρώτη μονομάχο την Μαρία Μιχαλοπούλου, έφερε την ανάδρασή της, ωστόσο τα πράγματα ηρέμησαν και τα βρήκαν μεταξύ τους.

Στο αγώνισμα ασυλίας, η Κυριακή ήταν αυτή που κέρδισε, οπότε η Μαρία είχε να επιλέξει ανάμεσα σε Ειρήνη και Κάτια. Η παίκτρια επέλεξε ως δεύτερη μονομάχο που θα αγωνιστεί μαζί της για την παραμονή στη Φάρμα την Ειρήνη Κολιδά. 

Έπειτα στο σπίτι επέστρεψε ο Σάκης Τανιμανίδης, οπού κλήθηκε να ζητήσει από τον αρχηγό να επιλέξει έναν από τους δυο υπηρέτες, πρώτο μονομάχο. Πριν όμως αυτό είχαμε και μερικές… βρωμερές αποκαλύψεις.

Όσο περνά ο καιρός, οι παίκτες της Φάρμας έρχονται όλο και πιο κοντά μεταξύ τους, σε σημείο μάλιστα που ξεχνούν ότι τους καταγράφουν οι κάμερες. Πιο συγκεκριμένα ο Μπίλι βρέθηκε στο επίκεντρο μετά τις αποκαλύψεις της Κάτιας Δέδε.

Μπορεί η συμπεριφορά του να είναι μια χαρά απέναντί της, ωστόσο η καθημερινή τους συμβίωση στο ίδιο δωμάτιο, δείχνει να έχει αρκετά... θεματάκια, αφού ο Μπιλάκος αερίζεται συχνά και δυστυχώς στόχος είναι η Κάτια!

Τόσο οι παίκτες όσο και παρουσιαστής λύθηκαν στα γέλια με τις αποκαλύψεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες