Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αναλαμβάνει καθήκοντα ο διάδοχος του Σωκράτη Χάσικου στο Omega

  19/04/2021 15:34
Αναλαμβάνει καθήκοντα ο διάδοχος του Σωκράτη Χάσικου στο Omega

Αναλαμβάνει καθήκοντα ο διάδοχος του Σωκράτη Χάσικου στο Omega

  19/04/2021 15:34

Ανακοινώθηκε ο διάδοχος του Σωκράτη Χάσικου, για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή του OMEGA και δεν είναι άλλος από τον υιό του, Ιωάννη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο Ιωάννης Χάσικος σπούδασε νομική στην Μεγάλη Βρετανία και το 2017 έχει πάρει το πτυχίο του, ενώ το 2019 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Νέα Υόρκη, όπου έλαβε δεύτερο μεταπτυχιακό. 

Εκτός από την προεδρία του καναλιού του Αρχαγγέλου, ο Ιωάννης Χάσικος αναλαμβάνει την προεδρία του SuperSport FM, του ΔΡΟΜΟΣ ΦΜ και της εταιρείας SOEC Developments Ltd. 

Αυτούσια η ανακοίνωση του Omega: 

Μετά την αδόκητη απώλεια του Εκτελεστικού μας Προέδρου Σωκράτη Χάσικου ο  υιός του Ιωάννης Χάσικος ανέλαβε νέος Εκτελεστικός Πρόεδρος του OMEGA Channel, του SuperSport FM, του ΔΡΟΜΟΣ FM και της εταιρείας SOEC Developments Ltd.

O κ. Ιωάννης Χάσικος γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1994 και φοίτησε στο Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ’ στη Δασούπολη, από όπου αποφοίτησε με άριστα.

Εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και το 2014 μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία όπου άρχισε τον κύκλο των σπουδών του στη Νομική επιστήμη.

Το 2017 έλαβε πτυχίο από στη Νομική  Σχολή του Πανεπιστημίου Reading της Μεγάλης Βρετανίας και ακολούθως έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα (master) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (business management)  σε συνδυασμό με τη συμπλήρωση του Leagal Practice Course (LPC) απο το University of Law στο Λονδίνο.

Το 2019  ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Νέα Υόρκη όπου έλαβε δεύτερο μεταπτυχιακό δίπλωμα από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νέα Υόρκης (New York University)  με αντικείμενο τα πνευματικά δικαιώματα.

Τέλος το καλοκαίρι του 2020 απέκτησε δίπλωμα χρηματοοικονομικής διοίκησης (Managerial Finance) από το London School of Economics.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας