Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Άγριο κράξιμο στην παραγωγή του #SurvivorGr για το αγώνισμα! «Απαράδεκτο»

  19/04/2021 10:26
Άγριο κράξιμο στην παραγωγή του #SurvivorGr για το αγώνισμα! «Απαράδεκτο»

Άγριο κράξιμο στην παραγωγή του #SurvivorGr για το αγώνισμα! «Απαράδεκτο»

  19/04/2021 10:26

Ένα πολύ δύσκολο και για πολλούς "βάρβαρο" αγώνισμα είδαμε στο χθεσινό 18/4 επεισόδιο του Survivor 4, καθώς οι παίκτες έπρεπε να σηκώσουν στις πλάτες τους όσα περισσότερα κιλά μπορούσαν και να παραμείνουν όρθιοι περισσότερη ώρα από τον αντίπαλο τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Οι γυναίκες σύμφωνα με τον κανονισμό του αγωνίσματος σήκωσαν μέχρι 90 κιλά. Ενώ, από την άλλη όσον αφορά τους άνδρες, οι βοηθοί έβαζαν στις ράβδους που κρατούσαν όσα περισσότερα μπορούσαν να αντέξουν. Κόρο και Σάκης μάλιστα, κατάφεραν να κρατήσουν πάνω από 160 κιλά, με τον Γιώργο να κερδίζει.

Το αγώνισμα ωστόσο - ειδικά για τους παίκτες που έχουν έλλειψη δυνάμεων λόγω του ότι δεν τρέφονται σωστά και ζουν κάτω από άσχημες συνθήκες - ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Μάλιστα, είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Όπως της Μαριαλένας, η οποία μετά την επίσκεψη της στο γιατρό, έμεινε εκτός αγωνίσματος με την Ελένη Χαμπέρη που επίσης τραυματίστηκε, να παίζει με όλες τις γυναίκες της Κόκκινης ομάδας.

Οι μπλε να σημειώσουμε πως ήταν η ομάδα που κέρδισε και έφαγε με τους παίκτες όπως ο Τζέιμς να φοράνε κολάρο.

Η παραγωγή του Survivor 4 δέχτηκε επίθεση από το Twitter λόγω του αγωνίσματος

Οι αντιδράσεις από την αρχή κιόλας του αγωνίσματος ήταν μεγάλες, με πάρα πολλούς χρήστες του Twitter να κάνουν επίθεση στην παραγωγή. Ανάμεσα σε αυτούς που κατέκριναν την απόφαση της παραγωγής και η πρώην παίχτρια του Survivor, Εύη Σαλταφερίδου. 

Μάλιστα, μπορεί πρώτο στα trends της διαδικτυακής πλατφόρμας να ήταν το Survivor 4, δεύτερο ωστόσο ήταν το hashtag Ντροπή που είχε χιλιάδες tweets όπου έβριζαν την παραγωγή, γράφοντας μεταξύ άλλων πως το να βάλουν ένα τέτοιο αγώνισμα είναι εγκληματικό.

Και η Soula Glamorous απείχε από το σχολιασμό του αγωνίσματος

Η Soula Slamorous που θεωρείται εδώ και πάρα πολύ καιρό trend του Instagram, σε κάθε επεισόδιο σχολιάζει όλα τα γεγονότα του Survivor 4 με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα του αγωνίσματος, απάντησε σε όλους τους followers της πως δεν αντέχει να το δει καθώς το θεωρεί ακραίο και επικίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας